Zaloguj się

View Full Version : [Armia 7.6, Strona Apo] Kilka Propozycji

Ernim
15-12-2008, 13:38
A wiec moja propozycja co do gry to:

1.Na expowisku dracul na CoD (tam gdzie jest bramka lvl od 222) sa 2 tp prowadzace na ten sam resp (te po wyjsciu po drabince). Moja propozycja to wprowadzenie 2 identycznych respow z tym ze 1 tp na jedno i 2 tp na drugie poniewaz wiele osob chce tam expic i czasami czekac musza pol dnia na zwolnienie albo musza wstawac o 4 w nocy by podexpic cos a w dzien zamiast expic stoja pod respem i czekaja.

2.Zrobienie dodatkowego expowiska z Ms'ami tylko szersze z wiekszym miejscem do biegania (mam tu na mysli pallkow) i z spawnem po 3-5 ms i do tego inna nawierzchnia (biale plytki lub cos w tym stylu zeby sie szybciej chodzilo bo po ziemi dal takich 250-350 lvl to problem troszke)

3.To wprowadzenie trainerow dal druidow i sorcow < nie mowicie mi ze po co itp? poniewaz majac wiekszy shielding bylo by latwiej ale to tylko drobna propozycja.

Jezeli chodzi o Strone Apo to proponuje:

1.W kalkulatorze wprowadzic 3 rodzaje.
a)licznik expa (ile musisz zabic np. Dracul by nabic 35lvl) czyli wybierasz potwora wpisujesz lvl jaki masz i obok jaki chcesz miec i pokazuje ci ile musisz jeszcze zabic. (wiem ze cos takiego bylo na forum gdzies i moze na stronie ale chcial bym to miec na stronie)
b)po wpisaniu nicku postaci pokazuje ci sie jeden wielki wykres expienia od poczatku gry ta postacia i pod tym wszystkie padniecia.
c)to pozostawienie tego co jest teraz z tym ze obok czaru pisala by jego (nie wiem jak to sie dokladnie nazywa ale to co wpisujesz w grze np.
Strong Energy Berserk-Exori Max Erex-...... w miejscu kropek hity jakie tym zadajesz.

2.Wpisanie czasu pozostalego do restartu servera bo czasami zdaza sie tak ze jetses w zrodku questa i pisze ze za 5 min server zostanie wylaczony i wtedy cala ekipa musi stac i czekac jak all beda.

silver ghostek
15-12-2008, 13:44
Z tego co tu widze to tylko jeden pomysl jest sensowny... Chodzi mi o te trainery. Reszta jest do bani... Nowe expowiska? I na co? I tak juz jest duzo miejsc w ktorych mozna dobrze poexpic (nie chodzi mi tylko o h lvl'e)...

p.s. nie zaglosuje w sondzie bo zadna z odpowiedzi mi nie pasuje xd

Bull aka Bullet
15-12-2008, 13:48
Mi się podoba ta propozycja z treinerami wyłącznie poto aby trenować shielding lecz i to troszeczke zbędne moim zdaniem powini zrobić treinery aby trenować mlevel w stosownym miejscu a nie na obrzeżach miasta. To tyle z mojej strony :0

xD Lukki xD
15-12-2008, 15:07
Pomysły dot. gry mogą być, najlepszy jest ten z Draculami.
Ale to ze stronką to do bani, a najgorsza propozycja a, przecież w grze wpisujesz komende !exp, a potem sobie dzielisz liczbę expa którą Ci wyświetli, przez liczbę expa potworka na którym expisz ;P

Alu
15-12-2008, 18:29
mi tam pasują, bo czy chce ci się liczyć 124612346134 exp podzielone przez 1250125 (przykład)? Albo jesli ktos będzie mógł zrobić cos typu Exp countera, tyle że nie pokauzje ile exp na h tylko ile jeszcze [tu_daj_nazwe_monstra] trza ubić na next lvl

@edit
A co do gry, pomysł odpada. Chcesz nabić shielda? Leć na wyspe amazonek.

Silkroad
15-12-2008, 18:51
1. Nowe expowiska? Musi być już tak łatwo?! Exp sobie na Ank... czy musisz wszystko na Cod? Omg :o
2. Masz full expowisk jakby były po 5 ms'ów to by było za łątwo bo by 1000 za szybko level leciał ;o
3. O.o Trainery dla sorców? To jest do trenienia skili, a sorcowi shield gówno daje :O
4. Licznik expa? Jest takie coś ;o
5. Buhauha xD Fail wiesz ile takie coś by zajmowało? Historia takiego neka by zajmowała 1000 stron? Wszystkie dedy exp itd? Lol.
6. Lol przecież pisze hity jak walisz w kogoś/coś ? :o
7. Jedyna mądra propozycja :P