PDA

View Full Version : hacked

glabi99
15-12-2008, 18:50
shakowali mi konto....:( gram sobie w tibie i dostałem e-maila o zmianie hasła wiec wszedłem na stronke zmieniłem hasło i jestem szczęśliwy grałem jeszcze jakieś 30 min po jakiś 2 godzinach chce się zalogować i wyskakuje okienko ze złe hasło:eek::mad:... czy jest możliwość na odzyskanie konta:confused:

Bull aka Bullet
15-12-2008, 19:03
może piszesz z cabslockiem
wchodziłeś na jakieś stronki przed zdarzeniem które dał ci jakiś użytkownik
grający w tibię.
wpisz passy wklejajęc CTRL + V (mi kiedyś pomogło)

glabi99
15-12-2008, 19:50
nie pisze z capslockiem
nie wchodziłem na żadne stonki w trakcie gry
i próbowałem wczesiej z CTRL + V nic nie dało
a żeby było śmiesznie właśnie nie mogłem zalogować się na forum bo niby złe hasło

glabi99
15-12-2008, 20:04
mam hasło znowu się zmieniło albo ktoś mu pomógł... dostałem na e-maila...co może być przyczyna tych zmian??

Sea Ranger
15-12-2008, 20:04
Dostałeś e-maila o zmianie hasła ? :eek: Na jaką stronkę wszedłeś ?
I mogłbyś to jakoś bardziej szczegółowo opowiedzieć ? Od kogo dostałeś e-maila, na jaką stronkę wszedłeś ?
PS - Edytuj posty.

gram sobie w tibie i dostałem e-maila o zmianie hasła wiec wszedłem na stronke zmieniłem hasło
To wchodziłeś czy nie omg ?
Wiesz co, nie dogadamy sie chyba tu... napisz mi na gg 7685645 ;) postaram się pomóc ;/
@Edit - Mi się też zdaje ze nabija posty i że nie było żadnego hacka bo raz chłopak mówi że wchodził na stronkę a drugi raz że nie... coś kręci...

glabi99
15-12-2008, 20:07
na żadną stronę nie wchodziłem jak zmienia się hasło to zawsze e-mail przychodzi

Sys3k
15-12-2008, 20:33
Sprawdz w ustawieniach e-maila.
Podpowiedz, numer przypomnienia sms.
Moze wpisywales przy qumplach lub w sql i ktos zobaczyl.
Innej mozliwosci nie widze.

Bull aka Bullet
16-12-2008, 09:07
Gabi coś tutaj posty nabijasz
napewno nikt ci nie shakował konta

ponieważ nie wchodziłeś na żadne stronki
nic nie sciągałeś
więc nie wiem co jeszcze mogło się stać

mam hasło znowu się zmieniło albo ktoś mu pomógł... dostałem na e-maila...co może być przyczyna tych zmian??

jakoś tobie nie wierze podaj nick postaci
#edit
a ktoś inny nie zna twojego hasła może ktoś z rodziny brat/siostra sobie żarty robi

glabi99
16-12-2008, 13:57
nie mam brata/siostry. a miałem w e-mailu nr ip kompa z jakiego było zmienione hasło i nie były to numery moich komputerów.
napisałem e-maila do osoby która się włamywała i jest spokój
Dzięki za pomoc może komuś innemu się przyda:)

DannRook
16-12-2008, 19:24
shakowali mi konto....:( gram sobie w tibie i dostałem e-maila o zmianie hasła wiec wszedłem na stronke zmieniłem hasło i jestem szczęśliwy grałem jeszcze jakieś 30 min po jakiś 2 godzinach chce się zalogować i wyskakuje okienko ze złe hasło:eek::mad:... czy jest możliwość na odzyskanie konta:confused:
uhesuesh jesteś szczęśliwy, że cie hackli?
Jeżeli chodzi Ci o Apo to dajesz przypomnij hasło, hasło Ci wyślą na maile a jeżeli chodzi o Rl tibie to tam dajesz lost account, my account hacked, wpisujesz acc number i email lub podajesz rec keya.