View Full Version : Moje filmiki...
Drah Master Nas
15-12-2008, 20:37
Witam,
codziennie dostaję jakąś prywatną wiadomość bym wysłał link z filmików w których biorę czynny udział ^^ nie chcę mi się wysyłać każdemu z osobna tego samego więc zakładam ten temat, dla jasności te filmiki były robione w wakacje '07.
http://pl.youtube.com/watch?v=9fQn_aOQ-dU
http://i38.tinypic.com/2evu6nk.png
od 1:02 do 1:18 & od 1:24 do 1:53
http://pl.youtube.com/watch?v=S_xCPi7mI7Q&feature=related
http://i34.tinypic.com/mh85u8.png
tu macie pokaz u mnie w mieście nad jeziorem Miedwie, jestem w siwej bluzie z logiem berserker's team na plecach.
http://pl.youtube.com/watch?v=mO7yFqy7Wok&feature=related
http://i37.tinypic.com/2m5ny1h.png
od 1:09 do 1:13 & od 1:16 do 1:26 & od 2:35 do 2:41
miłego oglądania, w końcu skończy się spam w Tibii i na forum *___*
teraz mozesz wpadac o ktorej chcesz jeden telefon i cie pizdo wywioza ;] to tyle wskazowek dla ciebie ;]
Przepraszam szefie wszystkich szefów ;< !
Pozdrawiam,
Drah Master Nas.
Nakomi Takahata Old
15-12-2008, 20:55
Mi sie osobiscie podobaja te filmiki daje 9/10 xD
Nawet fajne filmiki,:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Wujek Margoth
15-12-2008, 21:25
Ja Ci wpier***e xd Daj mi gg albo napisz do mnie. ;O Fajne filmiki. Rox kox xd <3
Old Dzolo/Seba :)
15-12-2008, 21:36
No i dobra, może umiesz się bić ... Ale żeby być takim nieudacznikiem żeby za TIBIE ! bić ? Chłopie, chcesz uprawiać ten sport, to uprawiaj a nie cwaniakujesz na forum jakiejś jeb*iętej tibii -.- To że undet Ci ciśnie to co ? Zabijesz go za to ? Zignoruj to ... I nie pier*ol, że pobiłbyś każdego na tym forum, bo na pewno są takie osoby które dałyby Ci radę.
a niech go bije. Ja sądzę, że tu nie chodzi o to, że go strapował, ale o to, że na początku udawał kolegę a na koniec postąpił jak frajer. Tak mi się wydaje, że o to chodzi
gupi sempacz <3
15-12-2008, 21:44
@up
tak własnie, dwulicowosc nie zna granic, wychujal kolege na jakies tam kilka k :o
@topic
dobry spar~ zycze sukcesów
Ładnie Ci tam szło.; )
Podaj mi dokładny adres undead'a, moi koledzy ze Szczecina go odwiedzą ; )
Na zdjęciach inny, na filmikach inny? No zdecyduj się kim wreszcie jesteś...
A co do filmików najlepszy jest ten drugi. Walka w parterze. Najmniej lubiana przeze mnie część na treningach. Stójka w 100 % sprawna, ale parter już nie.
Drah Master Nas
16-12-2008, 00:09
Na zdjęciach inny, na filmikach inny? No zdecyduj się kim wreszcie jesteś...
A co do filmików najlepszy jest ten drugi. Walka w parterze. Najmniej lubiana przeze mnie część na treningach. Stójka w 100 % sprawna, ale parter już nie.
Spusst, filmiki są z przed roku (gdzie mogłem sobie pozwolić chociażby na przefarbowanie włosów) a fotki teraźniejsze, piszesz stójka w 100% sprawna, ale parter już nie - po czym ty to wywnioskowałeś skoro nie widziałeś mnie nigdy w parterze ? zresztą ci co mnie znają mogą potwierdzić, że to ja, a ty co trenujesz ?
Podaj mi dokładny adres undead'a, moi koledzy ze Szczecina go odwiedzą ; )
Sorry ja nie Undead, że będę wysyłał kolegów ^^ załatwię to z nim sam na sam ewentualnie on + jego rodzinka Vs. Ja ;d
Street Krav Maga. ;)
Uliczna Krav Maga ? z tego co pamiętam to mój wujaszek też miał Krav Mage w wojsku, dobre do samoobrony.
Pozdrawiam,
DrahMaster.
Spusst, filmiki są z przed roku (gdzie mogłem sobie pozwolić chociażby na przefarbowanie włosów) a fotki teraźniejsze, piszesz stójka w 100% sprawna, ale parter już nie - po czym ty to wywnioskowałeś skoro nie widziałeś mnie nigdy w parterze ? zresztą ci co mnie znają mogą potwierdzić, że to ja, a ty co trenujesz ?
Busst ćwiczy krav maga < zuo >
Rzeczywiście, włosy mogłeś przefarbować. ;)
A co do stójki i parteru, mówię o mnie... :D W stójce idzie mi bardzo dobrze, ale w parterze już nie. Małe nieporozumienie. ;)
Street Krav Maga. ;)
#Edit
Tak, typowa uliczna nawalanka, a jak wiemy, na ulicy można spodziewać się wszystkiego. ;) Ku zdziwieniu znakomicie nadaje się do walki dajmy na to w ringu. ;) Takie połączenie wszystkich sztuk walki, systemów samoobrony, z dodatkiem własnych, stworzonych przez twórców standardowej Krav Magi. Do tego obrona przed pałką, nożem itp.
Zabójcza broń w rękach człowieka, który potrafi to wykorzystać.
To nie ja jestem óndet
16-12-2008, 00:23
a niech go bije. Ja sądzę, że tu nie chodzi o to, że go strapował, ale o to, że na początku udawał kolegę a na koniec postąpił jak frajer. Tak mi się wydaje, że o to chodzi
ashuSAHSuHSua moze draska majster powie prawde ze uprzedzalem go ze go upierdole predzej czy pozniej... ; o
@topic no sry tak jak to powiedzial vampir master busst inny na fotkach inny na filmiku po za tym twarze sa nie wyrazne btw juz ci mowilem ;> czekam na ciebie ;]
Mikel Dżekson
16-12-2008, 12:38
haha elo elo drah szacunek za te filmiki : d ja nigdy nie mialem zaszczytu wyjsc na prawdziwy ring boxerski ...xd ale za to mialem parenascie solowek i jeden ciekawy spar : D ktory byl nagrany i jakis kapus go zaniosl na komende :)
a co do ciebie widze ze technika jest nogi ladnie pracuja o to chodzi szacun ;) napewno mnie znasz :P
szacuneczek widziałem już te filmiki ;d
Nie obrazil bym sie jakbys mu rece + nogi polamal ;]
Fajne ;D
Silkroad
16-12-2008, 22:15
Bardzo ładnie ;) ;) Podobają mi się twoje filmy. Podoba mi się wasz tim ;< xD Więcej takich filmików tutaj ;)
Bull aka Bullet
17-12-2008, 16:08
Ojj Busst nie czepiaj już się go może to i nie on ale filmiki są spoko
podaj nazwy piosenek chyba ,że nie znasz to spoko :0
Respekt!
Filmiki- cudo!
Twoja technika mi się podoba, bo wszystko szybko i fajnie :P
Też zacząłem ćwiczyć jakieś 2 miechy temu, efekty są powalające :D
Sam siebie nie poznaje :P Kupiłem sobie Gainerki i zajebiście dają na mase ^^. Może jebnę f00tkę na 4um?
Teraz tylko ćwiczyć i zapisać się na coś w stylu tego co Ty trenujesz.
Może K1?
Noo ciekawe filmiki.
Ja nie trenuje;d i chyba nie mam zamiaru
xD Lukki xD
18-12-2008, 18:02
Niestety... sztuki walki mają zasady, a na ulicy nie ma zasad. Mocny kopniak na ulicy może nie wystarczyć bo zawsze możesz klepać jednego, a od tyłu ktoś pierdolnie Ci butelką w łeb xD
Wiem, wiem zaraz zaczniecie krzyczeć lamerstwo itp, ale takie jest prawo ulicy :D
Niestety... sztuki walki mają zasady, a na ulicy nie ma zasad. Mocny kopniak na ulicy może nie wystarczyć bo zawsze możesz klepać jednego, a od tyłu ktoś pierdolnie Ci butelką w łeb xD
Wiem, wiem zaraz zaczniecie krzyczeć lamerstwo itp, ale takie jest prawo ulicy :D
Zasady, jakie? Chyba mówisz o karate... Nie wiem jak tam u Draha jest, ale dajmy na to Krav Maga, gdy dochodzi do sparingów nie ma zasad, oprócz tego, że nie łamiemy sobie rąk, nóg itp. Jesteś ubrany od stóp do głów w ochraniacze, bo po co uszkadzać się na treningu? Kopiesz gdzie chcesz, uderzasz gdzie chcesz, nawet w krocze. Na ulicy nie ma zasady, że nie bijemy w krocze, nie?
Więc wynika na to, że lepiej w ogóle znać jakąś sztukę walki, niż nie znać w ogóle. Nawet to karate w rękach osoby, która coś pojmuje może dużo zdziałać.
xD Lukki xD
19-12-2008, 21:47
Tak Busst, ale na ulicy przeważnie jest tak że na 1 leci kilku :D
CzescJestemKims
25-12-2008, 18:59
Pff co to jest za szajs. Ja ćwicze 8 poziom sumo, rozpierdoliłbym cię w chuj.
Drah Sharpshooter
25-12-2008, 19:10
Pff co to jest za szajs. Ja ćwicze 8 poziom sumo, rozpierdoliłbym cię w chuj.
W takim razie zapraszam ;d
parter, stójka - co wolisz kolego ?
#Topic
Kontynuacje pokazu nad jeziorem u mnie w mieście odkopałem :
http://www.ultratv.pl.wrzuta.pl/film/pyJZJkxZOn/bjj_berserker_s_team
będzie wiadomo gdzie jestem.
Myślę, że ten filmik w pełni odzwierciedla moje umiejętności stójkowe.
U mnie to sie nazywa brzuch vs brzuch XDD podnosze tluscz z brzucha i jebie ci w morde ;ooo i lezysz ( nie pisalem pol liter bo nie moge teraz xd)
I tak slaby jestes xd ciekawe jak bys walczyl na ulicy ;o
Nie wierzysz w to co piszesz nie ? na takich jak ty wystarczy podnieść rękę żeby uciekli a co dopiero bić, gaszę ludzi z liści bo szkoda z pięści..
Pozdrawiam,
Drah Sharpshooter.
Matko ile tu sie fighterów narobiło, może my z Łukaszem też sie na coś zapiszemy? Bo aż strach po mieście chodzić gdy tyle zabójców się czai :O
CzescJestemKims
25-12-2008, 19:31
#Up
W takim razie zapraszam ;d
parter, stójka - co wolisz kolego ?
#Topic
Kontynuacje pokazu nad jeziorem u mnie w mieście odkopałem :
http://www.ultratv.pl.wrzuta.pl/film/pyJZJkxZOn/bjj_berserker_s_team
będzie wiadomo gdzie jestem.
Myślę, że ten filmik w pełni odzwierciedla moje umiejętności stójkowe.
Pozdrawiam,
Drah Sharpshooter.
U mnie to sie nazywa brzuch vs brzuch XDD podnosze tluscz z brzucha i jebie ci w morde ;ooo i lezysz ( nie pisalem pol liter bo nie moge teraz xd)
I tak slaby jestes xd ciekawe jak bys walczyl na ulicy ;o
@kodex
strzez sie bo tu 10 letni zabojcy biegaja i cie zabija na smierc(nie zbija na smierc, zabija na smierc, bo to wiesz slang zi000m) : ((( mnie juz 1 dopadl nick. Layer pr0 kozak tak mnie zbil ze mnie matka nie poznala :(( boje sie wychodzic na ulice jak widze tyle zabojcow na APO, groza mi : ((((((((((
Milker Men
28-12-2008, 12:02
Noo filmiki fajne :) podobają mi się.
Dodaj jeszcze jakieś bo jest co pooglądać :P 9/10
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.