View Full Version : Problem z Tibia...
^^kotek^^
16-12-2008, 20:38
Witam mam takie pytanie ... Gralem w Tibie normalnie na drugim komputerze "starym rupciu" na ktorym nie mam lagow internet 1mb/s a na drugim komputerze na tym co wlasnie pisze tego posta mam takie lagi ze OMG a ten komputer jest duuuuuzo lepszy niz tamten internet ten sam... Moze to byc wina tego iz karta graficzna posiada najnowsze sterowniki?:confused: Pooomoooocy :)
Jestem pewny, że karta graficzna nie ma nic do mówienia (chyba ?) Może jest to spowodowane, że na tym nowym masz włączone gg, skype itp? Opisz dokładniej swój problem ; )
^^kotek^^
16-12-2008, 21:36
Nie nie mam zadnych programow wlaczonych... Kurcze pogralbym na tym komputerze poniewaz na tamtym mi sie internet rozlacza a gram na RL wiec ostatnio padlem przez takie cos i straty.. ;/ hmm.. ale w jaki sposob opisac ten MOJ PROBLEM?:(
Silkroad
16-12-2008, 21:56
Jeżeli już masz taki pro komputer, to zapewnie przez to, że jest za dobry na tibie, wiem, że to brzmi głupio ale to prawda. Może być to dlatego, że możesz mnieć windows'a Viste, na tym windowsie też nie za dobrze gra się w tibie. Jezeli masz takiego dobrego kompa to poprostu graj w lepsze gry a nie się w pixelach cackasz :o xD
^^kotek^^
16-12-2008, 22:01
No pozornie tak ale akurat mam 65 rp na RL i chcialbym dalej nim grac niz go sprzedawac :P tak mam windowsa viste... ale nie da sie nic ale to nic zrobic?:P
Ober Caster
16-12-2008, 22:12
No pozornie tak ale akurat mam 65 rp na RL i chcialbym dalej nim grac niz go sprzedawac :P tak mam windowsa viste... ale nie da sie nic ale to nic zrobic?:P
Zainstalować iXPeka http://forum.niebiescy.pl/images/smiles/bag.gif
Laguje ci albo przez Viste, ale masz jakieś zbędne programy włączone, albo masz za słabego procka/grafike... bo co innego? :o
Lost Girl
16-12-2008, 22:13
A transfer jaki? Mi się wydaję, że to wina routera. Spróbuj coś ściągnąć i zobacz czy jest taka sama szybkość jak na starym kompie. A jak nie no to tak jak mówi Silkroad, Vista tu wadzi. ;p
^^kotek^^
16-12-2008, 22:18
heh... ;p dobra temat do zamkniecie bede gral na rupciu ;p a moze da sie cos zrobic zeby internet sie nie rozlaczal?:P
Bull aka Bullet
17-12-2008, 15:34
Masz internet przez router bo jak tak to przez to może komputer nie dawać rady
- Na tego starego komputera jest więcej mb szykości
- konfiguracja
Jeżeli nie masz routera to nie wiem co jeszcze moge ci poradzić
^^kotek^^
17-12-2008, 18:15
Nie nie mam routera mam internet neostrada TP i mam modem wiec jezeli jest jakis sposob zeby uniknac tego aby internet sie rozlaczal bylbym wdzieczny :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.