PDA

View Full Version : Przygoda z policj?

Bull aka Bullet
17-12-2008, 16:10
Jakie miałeś przygody z policją z sądem

Ja obraziłem niechcąco policjanta słowami ,,WON PSIE !!!,, poczym dostałem czarnulką (pałką policjyjną) 2 razy na ostude :)

Piszcie swoje i zwalczmy niebieskie mundury

Mikel Dżekson
17-12-2008, 16:12
ej chlopcze ...daruj se xD nie raz mialem przeboje z policja ale po co kozaczyc w necie?....................nie raz mialem sprawe w sadzie i zachowalem to dla sie...wiec nie szpanuj BLAX

TEMAT DLA NEO NAPINACZY : )

a edit
jakie ty mozesz miec przygody skoro majac 27 lat siedzisz na forum tibijskim?: P

Marlan
17-12-2008, 16:47
Nie ma się czym chwalić. Nie uważam, żeby było konieczne chwalenie się naszymi wybrykami i kłopotami z prawem. Nigdy nie miałem kłopotów, nie mówię im dzień dobry, nie wpuszczam na klatkę, nie prowokuję, nie gadam. Wam radzę tak samo. Ale wiem z własnego doświadczenia, że współpraca z policją nigdy nie kończy się dobrze.

Pozdr.

jacek3332
17-12-2008, 16:51
To, że mieliście problemy z policją świadczy tylko o waszej głupocie, lekkomyślności, szpanerstwu i złym wychowaniu. Więc nie ma się czym chwalić.

To nie ja jestem óndet
17-12-2008, 17:29
Czjcie mojom pszygode!!!!111 jaaacie slóchajcie jaacie !! czaicie ja sobie raz ide i no no no i sobie poszlem !! hahah dobre co???!!!!1111 aaa wlasnie po 2 stal radiowoz !!! tak !! stal !! a potem pojechal!! no wlasnie!! .... n/c glupi temat xD

Bull aka Bullet
17-12-2008, 17:38
jakie ty mozesz miec przygody skoro majac 27 lat siedzisz na forum tibijskim?: P

Co w tym złego ,że siedze na forum Mortiis też ma powyżej 20 lat i bawi się w tibie i co wolno mu chyba !!!!! bez sensu twoja wypowiedz

ej chlopcze ...daruj se xD nie raz mialem przeboje z policja ale po co kozaczyc w necie?....................nie raz mialem sprawe w sadzie i zachowalem to dla sie...wiec nie szpanuj BLAX

chłopcze nie kozacze tylko chcę się dowiedzieć miałeś sprawe w sądzie ,że cukierka ukradłeś to zachowaj to dalej dla siebie i nie wchodz i nie wypowiadaj się więcej w tym temacie PLAX

Czjcie mojom pszygode!!!!111 jaaacie slóchajcie jaacie !! czaicie ja sobie raz ide i no no no i sobie poszlem !! hahah dobre co???!!!!1111 aaa wlasnie po 2 stal radiowoz !!! tak !! stal !! a potem pojechal!! no wlasnie!! .... n/c glupi temat xD

Twoja wypowiedz jest głupia jak zresztą wszystkie twoje posty

To, że mieliście problemy z policją świadczy tylko o waszej głupocie, lekkomyślności, szpanerstwu i złym wychowaniu. Więc nie ma się czym chwalić.

To prawda lecz możemy się wypowiedzieć i tak prędzej czy pózniej zapomnimy o tym.

@OfCaRa

Nie krytykujcie tego tematu podejdzcie do niego z dystansem

TrikoBanned
17-12-2008, 17:41
23.grudnia mam rozprawe w sodzie za pobicie

to tyle
end
bye

^Gpiotras~
17-12-2008, 17:44
Mnie mendy raz złapały o 5 rano -.^ leżalem na masce od radiowozu :D Bo z qumplami byłismy po ,,Kubusiach,, ;] i sie darlismy to ktos zadzwonil na policje