View Full Version : OTS a Vista
czy jest jakiś sposób by ots lepiej współdziałał z vistą bo jak narazie lagi i fps <jesli to nie to samo:P> mnie wykończą ... grać się nie da :(
Sempacz banned <3
18-12-2008, 16:11
mi sie wydaje ze lagow powinno nie byc,
ots a vista = chujowa grafika
\/
zaistalowalem wczoraj viste i nie mam lagów, moze cos z netem?
to Ci się źle wydaje..............
może wypowie sie ktoś kto wie jak to naprawić ?:P
~GrulixBaned
18-12-2008, 16:18
Wista ma w ch*j dobrą zaporę + do tego dochodzi anty wirus. Jak grasz staraj się wyłączyć takie programy jak torent, gg, bs i bot. Nie wyłączaj tego za pomocą "Exit'a" tylko wejdź crtl+alt+Delete i wejdź w procesy i po zakańczaj te które nie będą ci potrzebne. Jeśli dalej będziesz miał laggi, freezy to wyłącz antivirusa. Jak nie zauważysz różnic graj pod fullscrenem, albo zrób nowego użytkownika komputera i zainstaluj innego windowsa. Proste.
^ nie bo zwykła tibia chodzi normalnie, myśle ze tu o direxa się rozchodzi
Jaros Jaroz Jaro
18-12-2008, 16:54
Wista ma w ch*j dobrą zaporę + do tego dochodzi anty wirus. Jak grasz staraj się wyłączyć takie programy jak torent, gg, bs i bot. Nie wyłączaj tego za pomocą "Exit'a" tylko wejdź crtl+alt+Delete i wejdź w procesy i po zakańczaj te które nie będą ci potrzebne. Jeśli dalej będziesz miał laggi, freezy to wyłącz antivirusa. Jak nie zauważysz różnic graj pod fullscrenem, albo zrób nowego użytkownika komputera i zainstaluj innego windowsa. Proste.
Faktycznie " postarać" się trzeba żeby to wyłączyć przecież to takie trudne:rolleyes:
A co do prostego...To ty masz prosty łeb.
Instralki.pl
Poszukaj łatek na viste które przyśpieszą prace winda i kompa.
moja sisotra ma laptopa z vistą i tibia płynie na nim,wszystko ładnie chodzi o dziwo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.