PDA

View Full Version : B??d podczas przelewu...

Rzulf
19-12-2008, 17:46
Witam.
Zalogowałem się na stronie na całkiem inne konto niż chciałem zamówić pacc, przepisałem stamtąd dane do przelewu i wysłałem pieniądze na całkiem inny numer acc niż powinien być, napisałem maila, w którym wysłałem Mortiis`owi dwa numery :
*ten na który był podany w tytule
oraz
*ten który miał być podany

Czy pacc zostanie mi mimo wszystko aktywowany na ten numer i postać który nie podałem, wszystko jest zamieszczone w mailu :)

Nakomi Takahata Old
19-12-2008, 17:48
Jak napisales e-mail do Mortisa to powinien dojsc w 80%,a te 20% to ze MOrtis nie przeczyta e-mail'a

Rzulf
19-12-2008, 17:50
Zrozumiałeś w ogóle co napisałem ?

W tytule przelewu jest całkiem inny numer, który także "oczekuje na wpłate" niż ten który chciałem w pisać z rozpędu skopiowałem stary numer ze starej postaci...

Nakomi Takahata Old
19-12-2008, 17:58
no to chyba jak napisales o błedzie i wyslales do Mortisa to powinienes dostac pacca na tego poprawnego chara :D

Mc Maciek
19-12-2008, 19:17
Jak wspomnieli koledzy wyżej, teoria głosi, że powinieneś dostać tego PACC'a... Ale ja jednak radziłbym Ci jeszcze skontaktować się z Mortiisem w grze ;)

Pozdro OCB i THC ^^

Rzulf
23-12-2008, 14:57
Więc premium został aktywowany, ale nie na to konto co trzeba... Proszę o odpowiedź na maila, albo tutaj w temacie...

DrGreen
23-12-2008, 16:35
Mortiis poprosi ciebie w e-mnailu o numer przelewu ty mu go podasz i dasz passy na który ma przyjść pacc. E-maile czyta i nie wiem czemu uważacie inaczej mi zawsze odpisuje.