View Full Version : Major Thread
Otóż drogie Panie....drodzy Panowie....
Dzis mielismy watpliwa przyjemnosc ogladania pixelka przywlaszczonego przez Majora, który sprawił mu "czerwona czaszke". Wniaskuje z tego, ze owy Major lubi byc w centrum uwagi i sprawi mu szalona radosc widok jego "twarzy" na FORUM publicznym.
Tak wiec prosze panstwa!
5
4
3
2
1
JEST I ON!!
http://i44.tinypic.com/kb4ydh.jpg
Nie wiem czy warto sie smiac, gdyz NOWEJ twarzy (w odróznieniu do pikselka) Majorek nie hacknie.
Pozdr :)
Sempacz x3
20-12-2008, 21:26
hahahahaha, cala prawda ;dddddddddddddddd major psinka ;d
Ej Psiaku Majorze zjebany ryju pierdolona kartoflowa glowo. Wygladasz jak pol obsranej dupy zaa krzaka ;/ A po tle to juz naprawde widac ze mieszkasz na wysypisku smieci. W mojej miejscowosci to zule maja lepsze mieszkania ;/ A tak na marginiesie na jakim sprzecie hakneles Rossa? Pudlo po telewizorze pudlo po myszcze pudlo bo frytkach i stary kibel a wszystko złaczone mistrzowskim sznurkiem od szynki ktora znalazłes na smietniku? To Gie Z~E~T ;<
Palobo zajekurwa madafakabiste zdjecie ;P
A i odkrylem jego starom w tle na fotografi rodzinnej, Tam na kalendarzu jakby ktos nie wiedzial.
.Kapitan Alkohol.
20-12-2008, 21:39
Ale koks :D .
Fire Mats
20-12-2008, 21:46
E cwele tak wygadujecie tyle macie do gadania moze przyjedzie kto do nas i wtedy pogadamy???? Oczywscie ze nie cykory jedne zal mi was...... Pokazcie swoje kufy...
[20/12/2008 19:17] Dexoti -> ChaosRuler was banished because of Destruktywne zachowanie.
O trzy magiczne-pączki-zapomnienia za duzo no i stalo sie... Majorka mega-wzdęcie dotknęło nawet Dexoti`ego, który ostatkiem sił wpisał naszego ulubienca na liste zbanowanych :(
UHSuhaHSuhaUShuashuauhshuaHUSHUASUH Jesteś prO :D dawno się tak nie uśmiałem, widać dlaczego hakuje.. KOMPLEKSY ROXX
Ohroniasz
20-12-2008, 22:06
jestem ciekawy ile napinaczy by poszło z nim na solo ; ) ? nikt? tak myślałem :<
@topic
te pizdy które się z niego śmieją niech najpierw spojrzą w lustro : (
Az forum siadlo...asdasdfasdfasdfasdfdfsd
Esende Mylffon
20-12-2008, 22:10
Pokaz swoj ryj, a potem oceniaj innych. Co chcesz od Majora? Pewnie jestes suchym 10-latkiem przed komputerem, ktory nie ma kolegow i szuka ich na tym forum.. Hackuje bo lubi, ch*j Ci do tego. :>
@Down:
Potrafi, ale skoro mozna latwo shackowac to czemu nie : o
Edit2:
Ojej, urazilem? :< To straszne, kazdy powod jest dobry zeby go nie pokazac, najlepiej powiedziec, ze sie go nie ma XD
@up
Masz racje, nie mam kolegów, mam 10 lat i siedze przed kompem walac gruche ogladajac laski na naszej-klasie.... A majorek hackuje, bo sam sie dorobic nie potrafi ; )...Tyle ode mnie.
Btw.
Pokaz swoj ryj
Ty masz "ryj"? Bo np. ja mam twarz ; x
*MiszczÓ*
20-12-2008, 22:18
Tak to jest major, i co z tego?? Wygląda normalnie, nie wiem dlaczego sie tak ekscytujesz może Ci sie podoba i masz ochotę ale wiesz to napisz do niego, albo ulżyj sobie przy tym zdjęciu. Chciałbym zobaczyć jakbyś sie spotkał z nim, daje Ci 20s, ps. Pokaz swoja twarz....
Pozdro Major :)
Pablo#
Jak Ci sie tak podoba to sobie zwal ^^ a nie zakładasz temat niemający nic na celu, ponieważ jego fotki są w dziale RL-życie.
Ps.
Sam bym chciał być tak zbudowany ;]
@up
Masz racje, wyglada calkiem "normalnie"... właśnie chciałem wszystkim pokazac jakie z niego "ciacho" ;)
Wystarczyło wejść w RL Fotki, widać że nikogo tu nie interesuje RL życie.
Pozdro 600.
Hmm no i co ? Ziomek Jak Ziomek normalna postawa wyglad nie wiem czego chcesz od niego? pokaz siebie....
@Down
Pokaz swoja twarz? moze nie kazdy jest takim 'Koxem' Jak Ty ; o?
@up
Normalna....jezeli cale APO wyglada tak normalnie jak on, to ja dziekuje ; )
nikczemny czloWiek
21-12-2008, 14:53
chcialem tylko poinformowac ze to zdjecie bylo robione u kolegi...
DzieckoNeosTraDy :*
21-12-2008, 15:01
Major muj krul i wuc!
Baj DżoWeKRoWek .
chcialem tylko poinformowac ze to zdjecie bylo robione u kolegi...
I co to zmienia? "Zle oswietlenie" i dlatego wyszedl tak "ciekawie" ?
Ty wiesz? Może to prawda zle oswietlenie. Ale to w tle to i tak jego matka. Odrazu widac nawet kolega sie podnieca na jej widok.
Tak to jest major, i co z tego?? Wygląda normalnie, nie wiem dlaczego sie tak ekscytujesz może Ci sie podoba i masz ochotę ale wiesz to napisz do niego, albo ulżyj sobie przy tym zdjęciu. Chciałbym zobaczyć jakbyś sie spotkał z nim, daje Ci 20s, ps. Pokaz swoja twarz....
hmm.. to aż taki z niego kox? nie wygląda..
Ojoj..Nie przesadzaj. 20s husaasuhasuh
@up
20 sekund to czas, kiedy magiczny-pączek-zapomnienia przeradza sie w bąka, który kolejno przez jelito grube, odbyt, majty i spodnie trafia na swiatlo dzienne, trafiajac w nos przeciwnika...ma racje, tego nikt nie jest w stanie przezyc.
nikczemny czloWiek
21-12-2008, 21:56
i tak wiem ze jestem potega xD zapraszam na solo do zakopanego to zobaczymy czy sie bedziemy smiac
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.