View Full Version : Telewizja N
Flutebone
20-12-2008, 21:45
Witam, mam pytanie: Czy opłaca się kupić telewizje N?
Mam zamiar to zrobić tylko nie wiem, czy się opłaca. Czy mógłby ktoś powiedzieć ceny: dekodera, aktywacji itp. i czy po prostu się opłaca tak jak wyżej pisałem xD
@edit
Thx all :D
@ Rahu$
Napisałeś tego posta tylko, żeby nabić tak? Po co się udzielasz skoro nic do tematu nie wnosisz? A tak pozatym to chyba dział pytania jest po to, żeby się pytać -.-'
Nakomi Takahata Old
20-12-2008, 21:46
Ja mam telewizje N.Oplaca sie kupic naprawde warto duzo programow w HD
Cena wszystkiego nie jest duzoa,sory ale dokladniie nie poweim bo nie pamietam ;D
Pozdro
Ja uwazam inaczej. Wedlug mnie N nie oplaca sie kupic. Moze jest duzo kanalow hd i HBO oraz Cinemax itd jednak filmy ktore tam puszczaja to zenada. Mechanik 2: Czas Zemsty ostatnio lecialo 6 razy. Kanaly HD hmm? Ja mam duzo pakietow ale nie ma co naprawde ogladac.
Musisz pytać na forum? Wpisz w google "Telewizja N" i znajdziesz wszystkie informacje dotyczące kupna.
Pozdrawiam.
Musisz pytać na forum? Wpisz w google "Telewizja N" i znajdziesz wszystkie informacje dotyczące kupna.
Pozdrawiam.
A od czego jest Forum i dział Pytania bystrzaku?... Nie mądruj się tak.
Co do tematu, TAK! Opłaca się, sam niedawno nabyłem i jestem BARDZO ale to BARDZO zadowolony ;)
DannRook
21-12-2008, 12:10
Czy ja wiem czy się to opłaca kupować?
Ja mam cyfrowy polsat, płacę coś 5-6 dych miesięcznie, i mam wszystkie kanały po za playmisiem, hbo i cinemaxem bo mi te kanały nie potrzebne...
Polsat spord hd, hbo hd, eurosport hd, mtv hd i jeszcze jakieś ale ja tylko te oglądam. Nie wiem jak teraz jest z abonamentem w n ale pewnie coś taniej bo święta xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.