View Full Version : Co my?lisz o graczu 'Woder Bone' ....?
Benek Kox
21-12-2008, 22:21
Mam do was malutkie pytanko , czy myślicie o graczu Woder Bone?
Chodzi mi dokładnie o to czy oszukał kogoś z was czy można mu zaufać ?
Biega mi o to że wystawił jakies 2 tygodnie temu postać na allegro , co myślicie na temat jego ?
Licze na mądre odpowiedzi.
Z góry thx.
Sempacz x3
21-12-2008, 22:29
Tak, widziałem.
Ty go kupiles, i ojebal Cie? nieprawdaz? :o
na jego temat moge powiedziec tyle:
noob bez zycia?
Benek Kox
21-12-2008, 22:33
#UP
Nie ojebał mnie bo jeszcze kasy nie wysłałem.
Chcę sie dowiedzieć czy jest oszustem czy tez uczciwym graczem i allegrowiczem.
Czekam na dalsze odpowiedzi
Sempacz x3
21-12-2008, 22:35
Nie, to pies
mam nadzieje ze Cie o*ebie,
nie lubie allegro kidów.
pozdro Woder ;o
Benek Kox
21-12-2008, 22:40
Mi nie chodzi o to czy lubisz Allegro Kidów , wsumie ja też nie lubie ale w tej sytuacji musze to zrobić.
Po czym sugerujesz że jest psem? Oszukał cie kiedyś?
Czekam na dalsze odpowiedzi..
Sempacz x3
21-12-2008, 22:42
Udawal ze jest qmplem, ojebal.
proste, ja bym nie kupowal chara, niby po co mialby expic jak sprzedaje postac :|?
Pampalini
21-12-2008, 22:54
widze allegro kida :D taa wodderek thief je**** _._ kup postac :) stracisz ja pozniej bd plakal zaje*** mamie combo z krzesla i wyleca Ci gp na nowa postac;o n/c
Benek Kox
21-12-2008, 22:56
Czyli mówicie że nie warto kupować?
Jeżeli kupiłem aukcje na allegro moge sie domagać o zwrot pieniędzy?
Czy jeszcze jakieś opinie?
Sempacz x3
21-12-2008, 22:58
kupiles aukcje, jezeli koles nie znajdzie innej oferty, lub nie zechce na odwolanie tego, mozesz juz wysylac kase, bo moze spokojnie napisac do adminów z allegro.pl wiec to Ty bedziesz mial przyjebane nie on, Ty zaplacisz jemu, + za oczekiwanie :o
co do zwrotu pieniedzy, wyslales? pech, nie odda Ci, nie musi :o
Benek Kox
21-12-2008, 23:01
Zejdz ze mnie to raz. Dwa napisze do adminów allegro łączy sie to z wysłaniem pieniędzy ale i otrzymaniem towaru?
Czy jak wyśle mu pieniądze a nie odzyskam towaru są możliwości odzyskania pieniędzy lub postaci?
DannRook
21-12-2008, 23:07
Oglądałem sobie niedawno filmik z najazdu Omena...
Gdy Omen miał black hp Woder Bone podbiegł do niego, żeby zaje**** loota i wyłożył się jak szmata...
Nic więcej nie mogę o nim powiedzieć ;D
Benek Kox
21-12-2008, 23:10
Oglądałem sobie niedawno filmik z najazdu Omena...
Gdy Omen miał black hp Woder Bone podbiegł do niego, żeby zaje**** loota i wyłożył się jak szmata...
Nic więcej nie mogę o nim powiedzieć ;D
To mnie akurat nie interesuje heh ale dzięki za chęci.
Zna sie ktoś na allegro? Miał już podobną sytuacja ? że np wysłał pieniądze a nie otrzymał towaru? Czy jest jakaś możliwość odzyskania pieniędzy?
#Down
A czy pieniądze da sie odzyskać?
#2xDown
Moim zdaniem bez sensu kupowac konta/kase/boty itd. na allegro ***** sami nie umiecie epxic itd?. to ***** dzieci neo jestescie :/ Allegro Kidy ***** niech swiat zaloza bo jest takich sporo... mam 80 lvl a nie mam zamiaru nic do apo i ogolnie tibi ani innych gier kupywac jak bedziesz kupywac itd. nie nauczysz sie grac i dalej bedziesz noobem Pozdro ^^ :P
Gram już na apo dobre 3 lata , dużo postaci 1000+ i żadna za zł , tą będzie pierwsza. Tylko szkoda że nic nie wniosłeś do tematu nadal nie wiem co robić.. Poradzcie !
#3x Down
Twoj wybor wplaciles juz kase? to pech jedyne co mu mozesz zrobic jak Cie ojebie to wjebac mu negatywa na allegro ;| a jak nie wplaciles to napisz do niego e-mail lub na allegro ze chcesz sie wycofac z aukcji jak jeszcze ona jest. jak nie to trudno zaplacic musisz.pozdrawiam
Nie wpłaciłem jeszcze kasy , mam to zrobić jutro. Ale nie jestem pewien czy gośc jest wyjebanym thiefem czy też Loozackim kolesiem , ty twierdzisz że to thief tak? Wszyscy tu tak mówią a ja nadal nie wiem co robić ! Poradźcie....
btw
Gdy nie otrzymam towaru za zapłacony towar moge domagać sie o zwrot pieniędzy i założyć sprawe w sądzie tak?
Jak udowodnisz, że nie dostałeś postaci? Zawsze on może powiedzieć, że dał Ci postać za kasę.
Już było wiele takich przypadków lecz nie da się odzyskać postaci. Zawsze Mortiis może skasować postać ponieważ to jego pliki ;)
AngryPalladin
21-12-2008, 23:25
Moim zdaniem bez sensu kupowac konta/kase/boty itd. na allegro ***** sami nie umiecie epxic itd?. to ***** dzieci neo jestescie :/ Allegro Kidy ***** niech swiat zaloza bo jest takich sporo... mam 80 lvl a nie mam zamiaru nic do apo i ogolnie tibi ani innych gier kupywac jak bedziesz kupywac itd. nie nauczysz sie grac i dalej bedziesz noobem Pozdro ^^ :P
Pampalini
21-12-2008, 23:40
Twoj wybor ;) wplaciles juz kase? to pech jedyne co mu mozesz zrobic jak Cie ojebie to wjebac mu negatywa na allegro ;| a jak nie wplaciles to napisz do niego e-mail lub na allegro ze chcesz sie wycofac z aukcji jak jeszcze ona jest. jak nie to trudno zaplacic musisz.pozdrawiam
Sempacz x3
22-12-2008, 10:57
Jak masz wszystkie dowody, wplacisz kase, a postaci nie otrzymasz, zloz pozew do sadu.
Typ Ci albo da postac, albo kase + oczekiwanie <lol2>
zrob jakies ss'y dowody itp.. wyprobuj go..
Jak wpłacisz kase a nie dostaniesz zakupionego przedmiotu allegro wytacza proces karny (i zwraca do 1000zł chyba jeśli sprawa utkni w martwym punkcie ) . Co do otrzymania towaru , poproś go żeby wysłał Ci passy na maila , po przez Zadaj Pytanie Kupującemu .
Ja się ostatnio wyłożyłem , kupiłem rzekomo 745+ek na podkarpacki OTS . A koleś stworzył swój ots o tej nazwie , i nie mogłem mu nic zrobić . Więc uważaj
Znuf_-.-
22-12-2008, 16:39
Gz... Groziles mi ze mnie bedziesz huncic.. Juz wiem jakim sposobem ;*
Pozdro allegro kidzie :>!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.