PDA

View Full Version : Praca GM'ów

roni-18
21-12-2008, 22:45
Nie wiem co jest z nimi.Czy po prostu zawsze ich niema jak ja coś chcę zgłosić.Chodzi mi oto, że np.: dzisiaj trzy razy jakiś noob wbił mi się na respa i wygania mnie z niego,wyklina i obraża mnie(straszy mnie swoimi kumplami).A w regulaminie jest napisane:
II - Gra
1 - Obowiązuje całkowity zakaz przeklinania i obrażania innych graczy.
2 - Kradzież przedmiotów, kont, 'respawnów' i innych dóbr należących do gracza, jest karana.
Zgłaszałem to, czekałem ponad 30min i nic to już nie pierwszy raz,że nikt mi nie odpisuje.

Sempacz x3
21-12-2008, 22:47
zabij go, prawo dzungli :o
mi sie wbijali na respa xxxxxx razy i nie plakalem na 4um za kazdym razem.
olej to, znajdz inny resp, zawolaj qmpla zeby Ci go zabil, albo sam to zrób.

McBBox
21-12-2008, 22:48
Słuchaj.. jakbyśmy mieli policzyć tych co przeklinają to na apo zostali by sami 'anglicy' co nie potrafią mówić po polsku.. rozumiem że to jest napisane w regulaminie lecz nic nie jesteśmy w stanie zrobić. Doceniam to co mówisz ale niestety.. Pozdro 1000 :)

roni-18
21-12-2008, 22:49
jak mam go ubić jak jest silniejszy odemnie albo ma kumpli ja nie mam zabardzo kumplina apo ;/ mam trzech ale oni mają poniżej 150lvl'a
ale pozatym w regulaminie pisze,że nie moża komuś wbić na respa

Jan
21-12-2008, 22:51
Po prostu nie było GMów w danej chwili. To jest gra, albo przeżyjesz, albo zginiesz. Regulamin to jedno, a drugie to życie (w tym przypadku wirtualne). Popatrz na nasz kraj. W konstytucji masz napisane, że korupcja jest karana. I co znaczy to, że jej nie ma? Tak samo z noobostwem. To jak mrówki faraonki, ich się nie da wytępić. Weź ewentualnie zrób ss i wyślij raportem na forum, jeśli jeszcze chcesz się sądzić, ale ja bym radził odpuścić. Dostanie bana na 12h, a ty drugie 12h będziesz o tego bana prosił.

~~~~!KamileQQQ!~~~~
21-12-2008, 23:03
o stary to ja chyba pobilem rekord 6 34 godzin (nocke robilem)
Gm odpisal dopiero rano
Nieno to normalka

Busst
21-12-2008, 23:22
Mortiis mówi,
jeżeli ktoś wbija Ci się na resp, po prostu go zabij. Nie będziemy lecieć na każde zawołanie, "bo On wbija mi się na resp", mamy inną, bardziej ważną robotę." A jeżeli wyzywa Cię, zrób zdjęcie i wyślij tam, gdzie trzeba, czyli w odpowiednim dziale na forum. ;)