Zaloguj się

View Full Version : x_X

Pixelo
23-12-2008, 16:45
Players online: 572/700

Pytanie:
Czy wy, uzaleznione dzieciaki nie macie co robic? x_X

Chce znac wasza opinie na ten temat.

^Gpiotras~
23-12-2008, 17:07
No zalezy jak ktos ma 4 rodzenstwa i gra to chyba nie maniaq bo rodzenstwo zrobi to za niego :D ale i tak to są maniaki bo nie mają co robic tylko grają a by pomogli rodzicom w gotowani bigosu np. :D:D:D

Rokix
23-12-2008, 17:09
Players online: 572/700

Pytanie:
Czy wy, uzaleznione dzieciaki nie macie co robic? x_X

Chce znac wasza opinie na ten temat.

C*uj cie to obochodzi co robimy... nie mam co robic to gram chyba nie?

Sempacz x3
23-12-2008, 17:26
a my sie pytamy, dlaczego caly dzien siedzisz na forum?
kupil > ojebali go > sprzedal > kozak na forum

^ Twoje zycie, gz

Mo$uke
23-12-2008, 18:02
Po raz ; co ci to przeszkadza , ze graja? Ich zycie...
A po drugie to caly prawie dzien server byl wylaczony wiec , kazdy zdazyl juz pomoc...A po za tym obecnie serw jest wylaczony...

Pixelo
23-12-2008, 18:37
a my sie pytamy, dlaczego caly dzien siedzisz na forum?
kupil > ojebali go > sprzedal > kozak na forum

^ Twoje zycie, gz

Wole rozwijac sie literacko niz hmmm... Maniacko? x_X Tak jak ty x<

Rokix
23-12-2008, 20:04
@up

Literacko hahahahhahahaha, przeszkadza Ci to? ze wszyscy graja a ty nie bo nie masz czym :D?

Maks
23-12-2008, 20:15
Hmm co Ci to przeszkadza, niech grają - ich czas kiedyś zrozumią, ty się rozwijaj w spokoju, a na innych nie patrz

ps. dodaj sobie całą rodzinę pianki tj. ok 10 charów to sobie wyobraż, przecież teraz to tylko oni na allegro handlują, ps. słyszałem, że 28-letni brat od "pianki" za pierwszą wypłatę kupił "assasin knighta" :eek: :D:D:D

Pixelo
23-12-2008, 20:48
Hmm co Ci to przeszkadza, niech grają - ich czas kiedyś zrozumią, ty się rozwijaj w spokoju, a na innych nie patrz

ps. dodaj sobie całą rodzinę pianki tj. ok 10 charów to sobie wyobraż, przecież teraz to tylko oni na allegro handlują, ps. słyszałem, że 28-letni brat od "pianki" za pierwszą wypłatę kupił "assasin knighta" :eek: :D:D:D

Ej no rozumiem, ale x_X
Players online: 560/700

Gdyby apo bylo jak dawniej to by mnie nie dziwili ale X_X 560? own3d xD

Taki se pazdzioszek
23-12-2008, 21:10
Serafin, 10 konto na forum? Też jestes uzależniony.
Grają, bo server był offline cały dzień, a jutro pewnie powyjeżdżają do rodziny - jak ja.
Tak poza tym to chciałbym zwrócić Ci uwagę, że używasz ciągle tego samego emotikona.
Zresztą mało kto z forum gra na apo także nie wiem w jakim celu zadajesz takie pytanie. :P

jacek3332
24-12-2008, 06:10
Wole rozwijac sie literacko niz hmmm... Maniacko? x_X Tak jak ty x<

Wiesz, ja gram i jakoś starcza mi czasu na ulepienie uszek i czytanie fajnej książki :P

DannRook
24-12-2008, 13:42
Ludzie mają dużo czasu to grają, sam pograłem troszkę ale strasznie nudna jest tutaj ta gra :(
To nic w porównaniu do wakacji 2007, kiedy grało 600 ludzi + 300 w kolejce ; )

Guerinho!~>
24-12-2008, 14:15
***** "pixelo" po 1 udajesz prawdziwego Pixela ? Ktory nalezal do czolowki 3 lata temu ? Nie wychodzi Ci ...
Pozatym czytajac Twoje posty W KAZDYM widze x_x X_X x_X itd. jakas faze masz ? Glupie dziecko ? Nie wiem moze Ci sie to podoba , ale chcesz byc fajniejszy ? _,_ Nikt Cie tu nie lubi , wiec moze skoncz przygode "nauki literatury" ? ... a no i jeszcze do tego piszesz pogrubieniem -_- powiem Ci BLYSZYCZYSZ jestes NAJLEPSZY ale teraz mozesz juz isc spac .

czeee .

#edit

sam jak jeszcze nie stracilem Adrian of Sorka gralem 2-3h dziennie.. moze akurat wtrafiles na moment w ktorym ludzie chca pograc bo maja wolny czas ? to jest ich czas i sie odpierdol co robia -._