PDA

View Full Version : Praca GM'ów i moderatorów.

Druid z Armi
23-12-2008, 18:03
Mortiis mówi,
Cytat:
jeżeli ktoś wbija Ci się na resp, po prostu go zabij. Nie będziemy lecieć na każde zawołanie, "bo On wbija mi się na resp", mamy inną, bardziej ważną robotę."
A jeżeli wyzywa Cię, zrób zdjęcie i wyślij tam, gdzie trzeba, czyli w odpowiednim dziale na forum.

Chciałbym sie ustosunkować do twojego cytatu.
TZN. Jeśli jest to rookguard lub koleś ma większy lvl to co??

I według mnie Gm'owie za przeproszeniem gówno robią, a moderatorzy zamykają za każdym razem temat, który im nie leży lub gmom.

I zapewne za to dostane warana. :P warto było.

p.s. Co to za gm'owie, którzy czerpią tylko korzyści z bycia gm'em.

p.s.2 Fajnie, że poinformowaliście o wyłączeniu serwera o 17:55. Zapewne padł serwer i Mortiis za 2-5 godzin sie dowie, że serwer padł i zacznie coś robić.

p.s.3 Proszę nie komentować, że to święta itd., ok, ale niech oddadzą teraz kasę, którą zarobili za pacca i wtedy mogą się opierdalać w święta. A jeszcze jedno. dzisiaj 23.12.2008 czyli dzień pracujący, więc ruszcie dupe!!!

p.s.3 dotyczącą Mortiisa cofam, ponieważ chłopak uporał sie z tym w tym samym czasie co ja pisanie posta :D

Silkroad
23-12-2008, 21:55
O co Ci człowieku chodzi? Server chodzi normalnie a nawet bardzo dobrze, na apo gra 500 osób. Admini, modowie zamykają wszystkie tematy które im się nie podobają? Mają taką władze to niech robią co chcą...
Z tym wbijaniem na respa, to musisz zapamiętać, że nooby będą i zostaną.
Gm'owie wykonują swoją prace jak potrafią, nie każdy spędza swoje święta przy tibi :o

Busst
23-12-2008, 22:27
Jeżeli to Rookgard, to musisz się z gościem dogadać, a jeżeli chodzi o wyższy lev, w tym przypadku masz już pecha. ;) Dajmy na to expisz sobie na jakiś potworkach, masz 300 lev, podbiega 600, zabija Cię i co wtedy? Jak wspomniałem wcześniej, masz pecha. Prawo dżungli.

Kolega@Kolegi
23-12-2008, 22:54
Jeżeli to Rookgard, to musisz się z gościem dogadać, a jeżeli chodzi o wyższy lev, w tym przypadku masz już pecha. ;) Dajmy na to expisz sobie na jakiś potworkach, masz 300 lev, podbiega 600, zabija Cię i co wtedy? Jak wspomniałem wcześniej, masz pecha. Prawo dżungli.

Jakie prawo dżungli ty masz dżungle chyba w majtkach , masz racje to powinno być bardziej karalne...

[Edit by Busst]
A jak jest w RL'U? Siedzisz sobie na ławce, podejdzie do Ciebie większy, silniejszy gość, każe Ci odejść, to raczej to zrobisz, ke?
Poza tym nie Ty ustalasz jak będzie. Mortiis powiedział tak, więc tak ma być. Niestety, nawet jakbyś nie chciał, to musisz się do tego zastosować.

@Do Bussta@ co to znaczy ke?... wiekszy i silniejszy gośc hmm .... nic nie zrobie niech spada ;> , lubie twoją filozofię ;*

[Edit by Busst]
A ja lubię Ciebie, może spotkanie? Będzie fajnie... ;>

Roftl Master
24-12-2008, 09:40
Ja bym sie nie czepial crashow i kickow ktore sa raz na miech... w końcu to chyba ots jest :x

Bondi
24-12-2008, 10:03
O co Ci gościu chodzi? To nie roboty, wykonują swą pracę jak potrafią.
Moderatorzy - Zamykają tematy/usuwają bo są 'gupie' bez 'sęsu'.
GM - Też dobrze wykonują pracę. Weź w 5 opanuj zgraję 500 osób grających w jednym czasie, i do tego każdy ma jakieś wonty.

Proponowałbym Ci sam być GM, jestem pewien, że znudziłoby Ci się po ~3 dniach 'gm'owania', bo to trzeba mieć cierpliwość. Tyle w tym temacie.

jacek3332
24-12-2008, 10:35
Modki zamykają tylko tematy niewłaściwe i sprzeczne z regulaminem. Jak Ci się nie podoba OTS to graj na RL Tibia lub nie graj wcale. Ile razy mi się wbili na respa i nie płacze jak dzicka to jak ty. A opłacenie serwera też trochę kosztuje więc musi być PACC. Jak nie chcesz to nie płać nikt Cię nie zmusza.

Mrozek
24-12-2008, 10:48
O co Ci gościu chodzi? To nie roboty, wykonują swą pracę jak potrafią.
Moderatorzy - Zamykają tematy/usuwają bo są 'gupie' bez 'sęsu'.
GM - Też dobrze wykonują pracę. Weź w 5 opanuj zgraję 500 osób grających w jednym czasie, i do tego każdy ma jakieś wonty.

Proponowałbym Ci sam być GM, jestem pewien, że znudziłoby Ci się po ~3 dniach 'gm'owania', bo to trzeba mieć cierpliwość. Tyle w tym temacie.
3 dni?
Ja jak mialem Gm'a u kolegi to po 2h mi sie znudzilo bo 100 osob naraz do Ciebie pisze
@temat
Co z tego ze dzien roboczy? Mortiis ma cały czas siedzieć przed serwerem i patrzyć czy działa? Jak się odrazu coś stanie to naprawić? Jak jesteś taki kozak to sam tak rób. Byś musiał siedzieć 24/7/365, a wiesz, że człowiek bez spania długo nie wytrzyma.
Za offline serwa 1-3h maja oddać kasę za pacca? Chyba cie głowa boli. Nie pasuje? Nie kupuj więcej pacca. Proste.
Nie pasuje, że wbijają na respy? Zmień otsa. Takie jest życie. Ktos jest starszy, silniejszy, w tibi ma wiekszy lvl wiec on moze z toba zrobic co chce

Jakie prawo dżungli ty masz dżungle chyba w majtkach , masz racje to powinno być bardziej karalne...

[Edit by Busst]
A jak jest w RL'U? Siedzisz sobie na ławce, podejdzie do Ciebie większy, silniejszy gość, każe Ci odejść, to raczej to zrobisz, ke?
Poza tym nie Ty ustalasz jak będzie. Mortiis powiedział tak, więc tak ma być. Niestety, nawet jakbyś nie chciał, to musisz się do tego zastosować.

@Do Bussta@ co to znaczy ke?... wiekszy i silniejszy gośc hmm .... nic nie zrobie niech spada ;> , lubie twoją filozofię ;*
Taka jest prawda, ze by kolo Ciebie stanął i kazał zejść to zaraz by Cie nie było. Albo 2 opcja. Dostał byś wpierdo*.

DrGreen
24-12-2008, 11:24
p.s. Co to za gm'owie, którzy czerpią tylko korzyści z bycia gm'em.

Jakie to korzyści czerpią powiedz mi ??
A tak wracając do tematu to nie wiem co miał na celu ten temat zrobiłeś z siebie idiotę który płacze bo wbijają mu się na resp na rook. Tak jak powiedział Busst to jest prawo dżungli nic na to nie poradzisz musisz poprostu do tego przywyknąć.

P.S wiesz ja też nie lubie tzw ,,ludzi którzy kradną expirience,, wkurza to ale musisz sobie z tym poradzić.

Muflon
24-12-2008, 11:59
Wiekszy lvl to co?
Jajco, masz maly lvl i masz ch*ja do gadania wiekszemu lvlowi cos nie spasuje bedzie Cie orał, pogódz sie z tym albo kup chara na allegro a jezeli chodzi o rook, tam sie nie gra, rook sluzy do nauki gry nic wiecej.

Roftl Master
24-12-2008, 14:18
rook sluzy do nauki gry nic wiecej.
statystyki ogólne > no-voc
btw, na wymianach rook main mozna calkiem sporo kasy wyniesć bez zbędnego męczenia się...
wiec nie mow ze rook jest tylko do przechodzenia na maina