View Full Version : Ale nooby...
Druid z Armi
23-12-2008, 23:30
Ale nooby nie dość, że grać nie umieją, wbijają na respy to jeszcze sie odgrażają :P.
Tutaj ja wraz z Magnatkiem mieliśmy problemy najpierw z Wulf von Ciastko, który jak jego następca
Nathan wbijali na respa i przesuwali w końcu sie doigrali.
Ciastko:D
Padl najpierw by blok me, a później sam sobie lurną 2 bk i ded ladny dorobek.
http://i42.tinypic.com/n3neqr.jpg
A tu sie uruje ładnie :D
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2008-12/95c320f6.jpg
Tylko nie płacz i plz nie bij. HASHAHSH
Nathan
to samo wbija i zabiera lota.
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2008-12/1ee34faa.jpg
Ten juz sprytniejszy nie dal sie bloknąć jak ten wyżej :P
Uważajcie na tych noobów!!!
mój pierwszy post (wow)
często jestem świadkiem podobnych sytuacji
@offtop
co z twoją grafiką? ;o:confused:
~~~Shadows~~~
24-12-2008, 00:02
@up
ma wyłączony efekt światła czyżbyś tibi nie umiał obsługiwać ?
@topic
tibia to gówno i tak już będzie... znudziła mi sie
DannRook
24-12-2008, 00:15
Haha, dałeś plamę...
Wbiłeś mi na respa, wyzywając mnie od "hujów" w dodatku z błędem, po czym próbowałeś mnie strapować na 2 bk -.-
Tak samo twój kolega Magnatek...
Macie tak nie wyparzone języki, że głowa mała, żałuję, że musiał iść i nie skopiowałem waszych pro wiązanek w moją stronę.
EPIC FAIL.
Wbijasz, na respa a potem wklejasz jakiś tam ss ze mną, ze niby ja ci wbijam...
Należał mu się za to ded ;) Szkoda że drugi nie padł.
Pozdro
@up
ma wyłączony efekt światła czyżbyś tibi nie umiał obsługiwać ?
nie spotkałem się z tym jeszcze więc się pytam :P
Haha, dałeś plamę...
Wbiłeś mi na respa, wyzywając mnie od "hujów" w dodatku z błędem, po czym próbowałeś mnie strapować na 2 bk -.-
Tak samo twój kolega Magnatek...
Macie tak nie wyparzone języki, że głowa mała, żałuję, że musiał iść i nie skopiowałem waszych pro wiązanek w moją stronę.
EPIC FAIL.
Wbijasz, na respa a potem wklejasz jakiś tam ss ze mną, ze niby ja ci wbijam...
Zal mi ciebie jest gosciu mowi ci sie ze sa pozajmowane a ty sie wbijasz i na dodatek kradniesz loota i przesowasz osoby zeby padly zastanoe sie dziaciaku co ty robisz i co soba reprezentujesz.:confused::confused::confused::conf used::confused::confused:
po 1, wepchneles mnie do bk jak afkowalem a drugi raz net mi sie rozlaczyl na 1 bk
po 2, bylem pierwszy, przyszedles i powiedziales ze po lf byles, i zaczeles odpierdalac. zwal se konia ze wbiles 10 lvli i mi bp zajebales xD sram na to, jutro bedzie exp 20x to mama karpia ci do komputera przyniesie HAHAhA xD
DannRook
24-12-2008, 13:38
Zal mi ciebie jest gosciu mowi ci sie ze sa pozajmowane a ty sie wbijasz i na dodatek kradniesz loota i przesowasz osoby zeby padly zastanoe sie dziaciaku co ty robisz i co soba reprezentujesz.:confused::confused::confused::conf used::confused::confused:
Shuahsuashau
Gdybyś nie wiedział to każdy może mieć 1 resp -.-
Każdy resp na bk był zajęty, więc jak cię prosiłem o respa to powinieneś mi go dać, no dobra zacząłem expić, to wbijasz mi na respa i popychasz na bk, po czym przychodzi twój kumpel i gada, że mu wbiłem na respa jak siedziałem na tym respie już z 10 minut, po co mam kraść ci loota jak kasę mogę sobie kupić chociażby za kasę na main-.-
@do kogos tam up
No faktycznie, szkoda, że nie padłem ueshueshesuhesu
Ciekawe jak niby 113 level ma paść od 2 bk?
W dodatku jego lały te bk i on by prędzej padł niż ja -.0
Epic Fail...
Druid z Armi
25-12-2008, 01:07
Shuahsuashau
Gdybyś nie wiedział to każdy może mieć 1 resp -.-
Każdy resp na bk był zajęty, więc jak cię prosiłem o respa to powinieneś mi go dać, no dobra zacząłem expić, to wbijasz mi na respa i popychasz na bk, po czym przychodzi twój kumpel i gada, że mu wbiłem na respa jak siedziałem na tym respie już z 10 minut, po co mam kraść ci loota jak kasę mogę sobie kupić chociażby za kasę na main-.-
@do kogos tam up
No faktycznie, szkoda, że nie padłem ueshueshesuhesu
Ciekawe jak niby 113 level ma paść od 2 bk?
W dodatku jego lały te bk i on by prędzej padł niż ja -.0
Epic Fail...
zaznaczony tekst
omg hahahah jak my bylismy we 2, ja mialem ten gorny resp Magnatek ten dolny.
DannRook
25-12-2008, 01:32
Jak przyszedłem to przy bramce levelowej się z tobą mijałem, i gdy byłem już przy respach to na 1 był Magnatek, drugi był wolny, choć Magnatek chciał expić na 2, po czym po 5 minutach ty przyszedłeś i powiedziałeś, że ci wbiłem na resp... Wyjdź i zamknij po sobie drzwi.
Adrook Seraeflaki
27-12-2008, 01:26
Kłócicie się wszyscy jak stare dobre małżeństwo. Chociaż jak na małżeństwo to jest was jakby troszeczkę za dużo. :)
Powiem jedno, lub nawet troszkę więcej. Nie wierzę w to że Magnatek czy Zukashi wpi*rda*a*ą się na respy innych graczy. Dodam że Wolf von coś tam jest noobkiem wbijającym się na respa. Znam go ze swoich dawnych doświadczeń expowych na rooku. Jesteś noobkiem tyle powiem.
P.S
Ale farmazony, lecz słuszne i zamierzone farmazony.:cool:
I jak tam się bawiliście? Fajnie było? Co Wam dał ten temat.. ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.