Zaloguj się

View Full Version : Król Roka, debil czy analfabeta??

Druid z Armi
25-12-2008, 01:11
Jak w temacie debil czy analfabeta, tzn. nie wiedział co pisze, bo jest debilem, czy jest analfabeta i nie widział co piszę??

Ja jestem za debil siedział pół godziny na moim respie i nie chciał wyjść, później zaczął mnie blokać i szantarzować, jednak na to nie mam dowodów.

http://i41.tinypic.com/m75aqa.jpg

DannRook
25-12-2008, 01:34
Jak w temacie debil czy analfabeta, tzn. nie wiedział co pisze, bo jest debilem, czy jest analfabeta i nie widział co piszę??

Ja jestem za debil siedział pół godziny na moim respie i nie chciał wyjść, później zaczął mnie blokać i szantarzować, jednak na to nie mam dowodów.

http://i41.tinypic.com/m75aqa.jpg
You Fail!!
Na ssie nic nie widać po za twoim "wypierdalaj"...
Skończ już z tym i zakończ przygodę na rooku bo widzę, że z każdym masz jakieś porachunki...

Marik
25-12-2008, 03:15
ja zuwazylem cos wiecej niz tylko jego "wypierdalaj"

ic ? co to ?

@edit
aha jeszcze cos ...
mi sie zdaje ze to nowy ovner stary nie robil takich bledow i dzielil sie expem

Sanibel
25-12-2008, 08:54
co do postać to jest 2 owner wiem to bo 1 owner to muj kuzyn on ostatnio sprzedał tom postać

Roftl Master
25-12-2008, 10:39
muj kuzyn on ostatnio sprzedał tom postać
rze so? xd

@topic
jak bym mial robic screeny kazdego kto tak sie zachowuje to by nie starczylo miejsca...

xD Lukki xD
25-12-2008, 12:10
co do postać to jest 2 owner wiem to bo 1 owner to muj kuzyn on ostatnio sprzedał tom postać

br??
Debilów na APO jest multum... trzeba z tym żyć, niestety martwi to, że debilami są coraz to większe lvle.

Sanibel
25-12-2008, 14:00
br??
Debilów na APO jest multum... trzeba z tym żyć, niestety martwi to, że debilami są coraz to większe lvle.

ale o co ci chodzi nie rozumiem cie o co ty sie czepiasz????

Jorgu$
27-12-2008, 00:12
Zukashi czemu nie ma odp. debil i analfabeta? :p

@up
kó*wa tródno załuwarzyć rze tfojej pisowni

Guest
27-12-2008, 09:53

I Ty śmiesz kogokolwiek nazywać debilem i analfabetą? Przeczytaj dokładnie swoją wypowiedź.. Szantarz? O rili ? : o