PDA

View Full Version : [Wywiad] Bulo.

Dangerous
11-06-2007, 00:00
Pytał: Van Den Keel
Odpowiadał: Bulo

Van Den Keel: Witam, czy mogę przeprowadzić z Tobą wywiad ?
Bulo: Siema, pewnie ;]

Van Den Keel: Więc na początku powiedz nam ile masz lat, gdzie mieszkasz oraz jak masz na imię.
Bulo: Nazywam sie Piotrek, mam 15 lat i mieszkam w Przeworsku na podkarpaciu.

Van Den Keel: Czy masz jakieś zainteresowania ?
Bulo: Interesuję sie przede wszystkim różnymi sportami i dziewczynami :)

Van Den Keel: Jeżeli już mowa o dziewczynach, to powiedz czy masz swoja miłość.
Bulo: Miałem ale wszystko skończyło sie 3 tygodnie temu ... ;p
Van Den Keel: Wiem, że nie powinienem pytać, ale czy rozstanie z nią było dla Ciebie czymś przykrym oraz ciężkim do przyjęcia ?
Bulo: Raczej nie było przykre bo nasz związek sypał sie już od dłuższego czasu i wiedziałem, że kiedyś sie to zakończy. Rozstaliśmy sie pokojowo bez żadnych kłótni po prostu nie pasowaliśmy do Siebie :/

Van Den Keel: Tak czasami bywa... =( ... Dobrze, teraz pytania związane z Tibia. Ile lat grasz w tą grę ?
Bulo: W tibia gram od 1 roku.

Van Den Keel: Pewnie miałeś postać na RL Tibii, powiedz nam jaki zdobyłeś lev oraz na jakim grałeś świecie.
Bulo: Na rl tibia grałem na świecie furora miałem tam 25 sorka którego sprzedałem kumplowi z klasy :D

Van Den Keel: A od kiedy grasz na APO ?
Bulo: Od listopada zeszłego roku.

Van Den Keel: Przedstaw nam swoją postać na APO. Lev, skile itp.
Bulo: No wiec posiadam 338 elite knighta. Mlvl 11 a skile 110/111 w swordzie ...żal :/

Van Den Keel: Od kiedy grasz tą postacią oraz czy jesteś jej pierwszym ownerem ?
Bulo: Wcześniej na APO miałem 160 sorka ale pózniej przerzuciłem sie na knighta. Jestem pierwszym i jedynym ownerem moich postaci.

Van Den Keel: Masz tu, na APO jakiś zaufanych kolegów którym możesz zaufać ?
Bulo: Tak przede wszystkim jest to druid o nicku lukasz . Oraz wielu innych np.Rembik , old owner maksa .Pozdro dla nich ;] :*

Van Den Keel: Teraz pytanie o Gm'ow. Których lubisz najbardziej a których mniej lub w ogóle.
Bulo: Gm'ow prawie nie znam wiec nie będę sie wypowiadał kogo lubię a kogo nie . ;p
Van Den Keel: A słyszałeś o Exodzie ?
Bulo: No tak, dużo teraz o nim piszą ale ja nie narzekam ;p
Van Den Keel: A co o nim sadzisz ? ;>
Bulo: Nie znam go, wiec nie mam o nim żadnej opinii ;p

Van Den Keel: Niestety czas nas goni i musimy kończyć. =( Ostatnie pytanie, co zmienił byś na APO.
Bulo: Przede wszystkim zmniejszyć ilość graczy . Oraz dodać respy kingów i monster skeletonów .

Van Den Keel: Dobrze, dziękuję za wywiad i życzę dalszych sukcesów w grze jak i w RL życiu.
Bulo: Dzięki i nawzajem ;] Cya :*

Niestety Bulo musiał już kończyć i nie moglem mu zadać wszystkich pytań.
Myślę, że to wystarczy.
Proszę oceniać... 0-10
Jest to mój drugi wywiad i dodam jeszcze, że nie miałem humory gdy do przeprowadzałem... A do tego pózna godzina.

Niech ktoś przeprowadzi wywiad ze mną, będę bardzo wdzięczny... =D

Drah Master
11-06-2007, 09:21
"Dzienki" <- Wymiata !.

A tak po za tym pytania jakieś takie dziwne ,mało się dowiedziałem o nim.
7/10 <- Jak na mnie to i tak dużo.

Noski
11-06-2007, 09:48
mogles zrobic to kolorystycznie zeby bardziej sie odroznialy twoje pytrania od jego odpowiedzi.wywiadzik moze byc daje 8/10

POZdro

Szkarlatny leon
11-06-2007, 12:58
Jaki on ma lvl? :>

Nie masz juz z kim przeprowadzac wywiadów?

4/10 ;]

Dangerous
11-06-2007, 13:09
Bulo ma coś około 350 lev.
Nie ma już z kim prowadzić wywiadów bo albo analfabeci albo małe lev albo nie potrafią odpowiedzieć na pytania. -.-

@Soulshade
Większość osób, które przeprowadzały wywiad, zapytały sie o to, wiec i ja zapytałem.
Tak jak, podejdz no do płota jak i ja podchodzę. =)
.,|,.(^_^).,|,.

A co do Szkatlatnego Leona, to pewnie coś go boli, że z nim nikt nie chce przeprowadzić takowego wywiadu. ^^

Qbaz
11-06-2007, 13:13
eh..co z tego, że taki lvl.
Liczy się człowiek, a nie lvl.
Myślicie, że jak ktoś ma "haj lvl" to jest lepszy od tych mniejszych lvli?

A co do wywiadu to 8/10. Następnym razem użyj kolorów. Będzie się łatwiej czytać.

Bulo
11-06-2007, 15:29
Wiesz co szkarlatny leon zal mi cie :/ Jak nie doczytales do konca wywiadu to sie nie wypowiadaj bo albo czytac wcale nie umisz albo nie czytasz ze zrozumieniem .Bo w wywiadzie wyraźnie pisze lvl ... kupiles hara za ponad 600 zl i myślisz że błyszczysz tylko z pk lata +900 lvl a w trzech cie uwalili pod depo ze nawet sie uhnac nie zdazyles ... Widac odrazu ze nowy owner to noobek jakis :/ szkoda że taka postac sie marnuje teraz

Soulshade
11-06-2007, 15:41
Pierwszy raz słysze o Bulo. Jednak mam świadomość, że na APO jest dużo osób 300 lvl+ niezbyt znanych...
Nawet ładny wywiad.

Jeżeli już mowa o dziewczynach, to powiedz czy masz swoja miłość.Pytanie lekko nie na miejscu. Kogo to niby obchodzi?