PDA

View Full Version : Hmm... Sami powiedzcie cos na ten temat...

Yawex
25-12-2008, 17:32
To juz jest calkowite przegiecie Adiosa....

Hmm czy za "Szukam siohera na kingi 15cc+loot Can!! "
Na trade dostaje sie bana ?? raczej nei... sami zobaczcie ile osob tak pisze czasem nawet postacie 1000lvl+ i oni nie dostaja bana.. a ja oczywiscie dostaloem... :/ na 5 dni :/ teraz sa swieta dlugie wolne nudy wiec pozostaje gra na APO :) a gre bardzo nam umila ADIOS!!

Nick Yawexik na apo pozdrawiam...

xD Lukki xD
25-12-2008, 17:39
Może akurat Adios kliknął na zakładkę Game-Chat jak ty napisałeś i dostałeś bana. Prawdopodobnie pomyliłeś zakładki.

6.1 - Game-Chat, rozmowy dotyczące gry.
6.2 - Trade-Main/Trade-Rook, oferty sprzedaży, kupna oraz oferty współpacy (szukanie ludzi do questów, prośby o pomoc w questach itp.).

Ban jak najbardziej sprawiedliwy.

Mc Maciek
25-12-2008, 17:41
Hmm a nie napisałeś tego przez przypadek na Game-Chat? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że za napisanie tego na Trade dostałeś bana... Jeśli jednak tak było, to skontaktuj się z Adiosem w grze, może to on po prostu się pomylił? W ostateczności staraj się porozmawiać z Mortiisem...

6.2 - Trade-Main/Trade-Rook, oferty sprzedaży, kupna oraz oferty współpacy (szukanie ludzi do questów, prośby o pomoc w questach itp.).

Oferty współpracy - siohanie kogoś, to też jest współpraca...

Yawex
25-12-2008, 17:50
Hmm z Adiosem w grze jest raczej malo prawdopodobne zeby odpisal hmm napisalem temat w dziale skarg ale nei wiem czy to cos pomoze :/

~Paso~
25-12-2008, 17:57
To troszke glupie tak na swita bana dostawac ;s
ale taki regulamin...
Wg mnie za Przeklenstwa, pisanie nie na temat na kanalch, :P nie powinlo byc takich banow pff Nigdzie tak nie ma ;s

Yawex
25-12-2008, 17:59
To jest wlasnie to :/ powinno byc moze 1 dniowe ostrzezenie..

Ober Caster
25-12-2008, 18:45
Hmmm dam ci rade:

Nie pisz tutaj tematu bo tu nikt ciekawy ci nie pomoże, napisz e-maila do mortiisa: bosch@o2.pl - napewno nie odpisze bo 5 minutach wic czekaj cierpliwie...

napewno odpisze!

Ew. napisz temat w Skargi & odwołania