Zaloguj się

View Full Version : 135 mlvl by Bulii =*

Aska
25-12-2008, 19:25
Troche puzno, ale moze byc xD.

Poniewaz zapomnialam sobie o tym ss'ie to postanowilam wkleic go teraz ; p:)

http://i42.tinypic.com/2mevi9t.jpg

Nie daje pozdro to ja prosze o komentarze ;P:rolleyes:

Puttana
25-12-2008, 19:26
Mlvlowanie ważniejsze od szkoły. Gratulacje mlvla i ortografii.
Dostałeś/aś chara jako prezent gwiazdkowy? :o

Khuramek
25-12-2008, 19:33
Eee od kiedy masz tego chara? Tak jak napisał kolega Up na święta dostałaś?
oczywiscie powiem tak na szkołe nigdy nie jest za późno ale w twoim przypadku puzno;/???
Nie no mlvla gz chociaz wbilas pewnie z 10% ;s

Aska
25-12-2008, 19:34
Mlvlowanie ważniejsze od szkoły. Gratulacje mlvla i ortografii.

:( Co za wielka szkoda ; o
Nie podoba sie?
Nie komentuj! :ooo

Mlvlowanie ważniejsze od szkoły.
ZAL?!..

Dzieciaku 135 mlvl na 1k ed to jest normalny magiczny level ..

Gratulacje mlvla i ortografii.
Ohh dziekuje Ci bardzo ;o
Ale nie wszyscy przebywaja w Polsce 24/7 ;o i to ze nie pisze poprawnie niektorych rzeczy to nie moja wina ;( .. :c

:oo zazdroscisz ze nie masz 1k ed? ;oo
Myslisz ze moja rodzina mysli tylko o Tibii i nie ma co mi kupic na gwiazdke? ;o

Kolega@Kolegi
25-12-2008, 19:35
Ciekawa jaka dziewczyna gra w tibie o prawie 1 w nocy?
Żal mi cie transie albo dziewczyno tibii...
Niegratuluje bo smierdzisz tibią.

Aska
25-12-2008, 19:36
Eee od kiedy masz tego chara? Tak jak napisał kolega Up na święta dostałaś?
oczywiscie powiem tak na szkołe nigdy nie jest za późno ale w twoim przypadku puzno;/???
Nie no mlvla gz chociaz wbilas pewnie z 10% ;s

Wbilam 100% cieciu ;o
A postac mam od hmm niech ja pomysle 1000 lvla ;) i 123 mlvla ;o

Nie podoba sie?
Nie komentuj!

Aska
25-12-2008, 19:37
Ciekawa jaka dziewczyna gra w tibie o prawie 1 w nocy?
Żal mi cie transie albo dziewczyno tibii...
Niegratuluje bo smierdzisz tibią.

:o a co to wszyscy musza miec dobrze nastawiony zegarek w komputerze? ;p
Nie jestem transem :o o rany rany ;o
Wtedy chyba byla 16;45 ;o

Nie podoba sie?
Nie komentuj!

Kolega@Kolegi
25-12-2008, 19:43
Nie podoba sie?
Nie komentuj!

Powtarzasz się dziewczyno, z tym zegarkiem naucz się nastawiać.
Gdzie kupiłaś chara na PayPal czy Allegro ?

silver ghostek
25-12-2008, 19:46
Nie chce Cie zasmucac ale chara masz od ok. 1020 lvl'a i mial wtedy 134 mlvl :(
Pozdro i gogo 136 mlvl

Aska
25-12-2008, 19:47
Powtarzasz się dziewczyno, z tym zegarkiem naucz się nastawiać.
Gdzie kupiłaś chara na PayPal czy Allegro ?

Allegro moj drogi allegro ;) cieszysz sie ? ;o xd
Moze podasz twoj nick i na pvp skoczymy? :]
A jak sie srasz to kup sobie tez postac na allegro albo jak ostatnia ciota codziennie wchodz na jakies noobowate linki i kup PayPal'em po 2 latach 20 lvl :):cool:

Taki z Ciebie ziomus jak w Twojej dupie kutas ;o

Gambo
25-12-2008, 19:48
@ Kolega@Kolegi: chlopaczku z tego co wiem to PayPal to system płatoności internetowych a nie sklep z zakupami......

@Topic: a o Przemo The Pall juz nie pamietasz ??
Gz.....

Kolega@Kolegi
25-12-2008, 19:59
Allegro moj drogi allegro ;) cieszysz sie ? ;o xd
Moze podasz twoj nick i na pvp skoczymy? :]
A jak sie srasz to kup sobie tez postac na allegro albo jak ostatnia ciota codziennie wchodz na jakies noobowate linki i kup PayPal'em po 2 latach 20 lvl :):cool:

Taki z Ciebie ziomus jak w Twojej dupie kutas ;o

Niemam chara na Apo...
Tibia to nie moje życie jak twoje że musze kupować chara na allegro.
Ehh transie wiesz co to kutas sprawdz na wikipedii.
Kozaczku cwany w tibii jesteś?

.Artas.
25-12-2008, 20:08
Oehuaha PWNED! 'puzno' A z zegarkiem to już FAIL. Xd!
Weź transie idź do szkoły, uczyć się. :( Kupił chara i szczyci 'chodź pvp'. Podajesz się za niejaką Paulinę, a podajesz linki do NK osoby, która ma na imie Asia. Smutny jesteś. : /

Znuf_-.-
25-12-2008, 20:42
Gratulacje :D
Dajesz 146 :P

Pozdrawiam, Plagenzenho :)

Aska
25-12-2008, 20:46
Oehuaha PWNED! 'puzno' A z zegarkiem to już FAIL. Xd!
Weź transie idź do szkoły, uczyć się. :( Kupił chara i szczyci 'chodź pvp'. Podajesz się za niejaką Paulinę, a podajesz linki do NK osoby, która ma na imie Asia. Smutny jesteś. : /

BUahhahaha spaadlam z krzesla!!!!! buahahaa
Co Ty gadasz?! Jaka aska? Jak juz zrobie sobie nk to juz znaczy ze kogos linki sobie biore? czlowieku obczaisz klimat? ;oo buahahahaa sikam poprostu .. To co wy piszecie to sie w glowie nie miesci ;)

.Artas.
25-12-2008, 21:06
Plz, nie sikaj. : /
Byłem przy tym, jak dawałeś/aś mojej kumpeli linka do NK. W tym linku była osoba o imieniu Asia. ;)
W ch*ja se możesz robić osoby twojego pokroju.
Elo.

Tyriusz 2.0
25-12-2008, 21:51
Aśka/Paulina/Transie.. twoje teksty są przeterminowane tak jak i twój poziom ortografii,poza tym sądząc po twoich "textach" myślę że jesteś chłopakiem.

@topic
Brawo wbicia 135 mlvl'a, następnym celem będzie zrobienie questu "Polski Słownik"

Paulina
25-12-2008, 21:57
Nie odmówię sobie tej przyjemności i też skomentuje ten temat. ;]]]]

Zgadzam się z moimi przedmówcami. Do mnie też rzucałeś się, że mamy takie same imiona, lecz na nk jesteś Asia :<. Smutne
Może to rozdwojenie jaźni? Autyzm?

Przypomnę ci także jak chciałeś "pogadać w cztery oczy na rl" a tu psikus. Byłam tak nastawiona na to spotkanie a ty KOLEGO mieszkasz w Irlandii. ;<

I jeszcze jeden argument przeczący twoim przekonaniom, że jesteś kobietą. Dziewczyny są trochę bardziej kulturalne.

A tak nawiasem mówiąc. "Gratuluje" wbicia mlvl <lol2>

Ase
25-12-2008, 22:32
Tak rozwinięty temat że nie potrafiłem sić powstrzymać od mojego komentarza.
Czytajac poprzednie komentarze wydaje mi sie,jak z resztą i reszcie ze cos kantujesz...Nie znam dziewczyny która odzywa się w tak wulgarny sposób to raczej chłopcy już bardziej..nieraz cie widziałem ja SZEDŁEŚ z kimś i mówiłeś np.ROBIŁ-EM...dziewczyna powinna mówić ROBIŁ-AM...Sory jeśli cię uraziłem ale poprostu wyrażam swoje zdanie

Bondi
25-12-2008, 23:20
Następny trans po elite knighteczce!!111111111 Chować się!111

@topic
gz

Pelé
26-12-2008, 02:00
Prowokuj wiecej moze poznasz jakiegos czlowieka twojego pokroju (:

Bercik55991
26-12-2008, 10:24
No więc Gz.. xd I powodzenie dalej :)

P.S Zgadzam sie z Pauliną , dziewczyny sa bardziej kulturalne może nie zawsze, ale to co mają bogate słownicto to nie muszą uzywac co słowo "Ku*wa","h*j" Itd..;/:cool:

Aska
26-12-2008, 13:11
Moge Wam powiedziec tyle, ze wali mnie moja ortografia ;o
Wala mnie wasze komentarze ;oooo
Ja tutaj wstawiam ss'a z awansem mlvl, a wy mnie wyzywacie od transwestytow.. ?
To jest tak zalosne ze plakac mi sie ze smiechu chce z Was.
Bo co? Bo ta tibia jest TYLKO dla chlopczykow?.. Dziewczyna juz w to nie moze zagrac? :o
Smieszni jestescie..
Zal mi Was.. Nara ;)

Gambo
26-12-2008, 13:24
Śmieszne naprawde smieszne, co ty robisz ;o, ostatnio title "Aska Jestem" teraz jakas paulina. Ogarnij sie chłopczyku, naucz pisac, idź do szkoly, niech cie ktos doceni moze wtedy nie bedziesz kupowac charow na allegro i kozaczyc na forum taka chetna na pvp a jak mialem 850 rp to sam cie pojechalem, wiec sie tu nie wywyższaj chciales sie pochwalic awansem i nie wyszlo, wszyscy cie tu jada za to ze podszywasz sie pod inne osoby i kozaczysz charem z allegro. Ogarniaj. Cya

Paulina
26-12-2008, 13:24
Ojoj, jakby Cię waliły te komentarze to na żadnego być nie odpowiedział <lol2>."Kłamać to my a nie nas" ;]]]

I co do tego kto jest śmieszny. Najśmieszniejszy jesteś ty ;D

Master Sio
26-12-2008, 13:31
Ojj tyracie od transa itp dajcie se ja na skype i sprawa wyjaśniona omg

@topic GZ

ByOuT
26-12-2008, 14:15
:(

Jesteś dziewczynko/chłopczyku pierdolnięta/pierdolnięty. Z tym zegarkiem.. :| Nie wiem jak Ty, ale ja mam tak, że jak włączę ponownie komputer to godzina i tak wskakuje na poprawną... Specjalnie przestawiasz zegarek i robisz skrina z pro ivul 135 em lefelem?

Boże... są ludzie i parapety, ale żeby urodzić się klamką?:(

Spierdalaj do szkoły... laska z Irlandii?? A są w tam teraz smoki??

Airen
26-12-2008, 14:41
Oj boże ... Czytajac te komenty smiac mi sie chce ;< :) To jest dziewczyna ..

Topic@
Gratki assiu ;* ;* jedziesz dalej ;) teraz czekam 140 mlv ;)

Kolega@Kolegi
26-12-2008, 18:43
A są w tam teraz smoki??

Tam jest potwór z lochnez...
Jednak się wydało transie jaki naprawde jesteś...

Maad
26-12-2008, 18:51
Dziewczyno fajnie sie tlumaczysz z tym zegarkiem itp. jesli naprawde nie umiesz nastawic zegarka to moge ci napisac instrukcje, ale zdaje mi sie ze raczej byla to 00.45. Dobra z okazji swiat zycze ci duzego lvl w tibi, bo czego innego mozna ci zyczyc? Z tego co widze probujesz tutaj szpanowac kupionym charem i dowartosciowujesz sie na forum. Szkoda, szczegolnczycie ze jestes dziewczyna(?). Masz kolezanki :( a no tak na apo jest jeszcze kilka dziewczyn :o
gz
Bym zapomnial kogo tak kochasz? Ludzika z apo ?

Fraelek <3
26-12-2008, 19:05
Ja pierdole. Ale z Was wszystkich pojeby... Wezcie klawiature i sie po pale jebnijcie..

1. Chooy Wam do tego czy to dziewczyna czy chlopak. ; o
2. Chooy Wam do tego jak ma imie.
3. Sa ludzie ktorzy pisza gorzej od Niej...
4. Paulina to zajebista kumpela... Co z tego ze czasami przeklnie jak chlopak? Ma styl.. To sie liczy.
5. Ma honor i dume czego wiekszosc ludzi nie rozumie.
6. Skoro Wam to wszystko nie pasuje to wypierdalac..

@Paulina

Zapomnialem dodac o lojalnosci...

@Topic.

Nie martw sie szmatami ;s Licza sie Ci ktorzy Cie docenia....

- Seviper =**

@down.

Psie, wypierdalaj...

@edit

@paulina
I chooy z Jej imieniem? skad wiesz ze to trans? masz dowody? skoro twierdzi ze ma na imie Paulina i jest dziewczyna to czemu mamy jej nie wierzyc? Czy ktos osobiscie czerpie przyjemnosc z podszywania sie pod kobiete? watpie...

Lojalnosc to na przyklad nie staranie sie odebrac kumpla przyjaciolce ;s

A wlasnie.. Skoro juz mowimy o transach to Paulinko, daj swoja fote z karteczka "apo"....

btw. Musi byc ta karteczka ;s Razem sie posmiejemy.

Maad
26-12-2008, 19:18
posiohala cie na wieskach za to........?

Paulina
26-12-2008, 20:07
@Seviper. Właśnie zaprzeczyłeś swojej koleżance, ponieważ ona twierdzi, że ma na imię Asia <lol2>.
Nic bym do niego nie miała, jakby nie pluł się o nic. Przepraszam, o stanie w domku. Cóóóż.

@Maad, pewnie nie tylko na wieśkach ( ;

@Topic.
Dalej "gratuluje" ;]

SzmateX
26-12-2008, 22:31
Ja się tutaj nie przyszedłem wyzywać wielkie Gz dla ciebie goń abu :D

silver ghostek
26-12-2008, 22:51
@Frael
Paulinka to dziewczyna... Możesz mi wieżyc ;]
Poza tym jeśli raz sie pisze "miałam" "byłam" a później "miałem" itp. to jest w tym coś dziwnego... No chyba ze sie sharuje :o Paulinka/Asia czy jak jej/jemu tam sie do tego nie przyznaje wiec można sadzić ze jest coś nie tak.

Aha...
26-12-2008, 22:57
ej no a potwor z loch nez nie zyje w szwecji/szwajcarji (myli mi sie to bo nazwy dwie takie sam) ja raz widzialem takiego pana co sie malowal i chodzil w spudniczce :confused: a ja mam na imie malgorzata milo mi bedziemy kolezankami tylko jestes aska czy paulina bo mi sie to kielubasi :rolleyes: a dlaczego kupujesz postac na allegro nie umiesz wbic? gratz wbicia tych calych 10% ~.

Jorgu$
26-12-2008, 23:26
Hehe GZ Bulii od old Psyhola 900-955 mysle ze pamietasz?. Ale jak sama widzisz na tym OTS i forum nie warto dawac wogole ssow bo zazdroszcza jakby to bylo ich zycie. jeszcze raz gz.

Romek
27-12-2008, 20:47
Wy prawie all up jestescie pierdolnieci jeden mowi ze nie ma chara na apo a wyzywa od transow... dla mnie to jest czysta zazdrosc i tyle. ok 80% h leveli na apo nie sa pierwszymi ownerami wiec..mnie to nie dziwi...a ze kupila chara od mezczyzny to nie jest odrazu transem. Ja znam cala jej sytuacje i wiem ze to fajna dziewczyna. Co do pźnej pory jakiej gra w tibie..hmmm...wtedy sie najlepiej gra bo wtedy spa takie dzieci jak wy.
@ByOuT
Myślisz ze dales w podpisie zdjecie swojej mamy to jestes kox??
@Topic
Gratulacje wbicia mlvl'ka koksiq :D
Troszke przecietny ten twoj mlvl :)

Vivek
27-12-2008, 21:26
Zal noobow... Widać ze z was dzieci krs, to wytłumaczę wam to w inny sposób....
Assasin Knight to dziewczyna i jakoś dla was nie jest "transem" i to mam nadzieje jest prawda. Bulli to dziewczyna i nie sharuje.
Wy jesteście tacy ze w 1 poście potraficie powiedzieć że ona jest maniakiem i allegro. Jak ktoś jest allegro kidem to raczej nie jest maniakiem. I na odwód, bo jak ktos jest maniakiem to na loozach wbije 1k z dobrym netem i pvm. Gwarantuje wam że Ona ma lepsze pvp i pvm od was wszystkich.
Hmm. To prawda allegro trzeba tępić ale jak wy potraficie tylko tępić allegro z poza krs to lepiej tego nie róbcie. Trzeba tepic allegro ale tylko takie które kończy się noobstwem.
N/c
@topic
Gz :D

Ernim
28-12-2008, 01:09
Wez niekituj ze jestes dziewczyna wydaj troszke kasy na apo zmien plec na mezczyzne popros gm a namelocka i nie placz xD

Jiken
28-12-2008, 06:41
GZ go go 140mlvl czekam na ss pzdr:D nie zapomnij ss-ów