View Full Version : 135 mlvl by Bulii =*
Troche puzno, ale moze byc xD.
Poniewaz zapomnialam sobie o tym ss'ie to postanowilam wkleic go teraz ; p:)
http://i42.tinypic.com/2mevi9t.jpg
Nie daje pozdro to ja prosze o komentarze ;P:rolleyes:
Mlvlowanie ważniejsze od szkoły. Gratulacje mlvla i ortografii.
Dostałeś/aś chara jako prezent gwiazdkowy? :o
Khuramek
25-12-2008, 19:33
Eee od kiedy masz tego chara? Tak jak napisał kolega Up na święta dostałaś?
oczywiscie powiem tak na szkołe nigdy nie jest za późno ale w twoim przypadku puzno;/???
Nie no mlvla gz chociaz wbilas pewnie z 10% ;s
Mlvlowanie ważniejsze od szkoły. Gratulacje mlvla i ortografii.
:( Co za wielka szkoda ; o
Nie podoba sie?
Nie komentuj! :ooo
Mlvlowanie ważniejsze od szkoły.
ZAL?!..
Dzieciaku 135 mlvl na 1k ed to jest normalny magiczny level ..
Gratulacje mlvla i ortografii.
Ohh dziekuje Ci bardzo ;o
Ale nie wszyscy przebywaja w Polsce 24/7 ;o i to ze nie pisze poprawnie niektorych rzeczy to nie moja wina ;( .. :c
:oo zazdroscisz ze nie masz 1k ed? ;oo
Myslisz ze moja rodzina mysli tylko o Tibii i nie ma co mi kupic na gwiazdke? ;o
Kolega@Kolegi
25-12-2008, 19:35
Ciekawa jaka dziewczyna gra w tibie o prawie 1 w nocy?
Żal mi cie transie albo dziewczyno tibii...
Niegratuluje bo smierdzisz tibią.
Eee od kiedy masz tego chara? Tak jak napisał kolega Up na święta dostałaś?
oczywiscie powiem tak na szkołe nigdy nie jest za późno ale w twoim przypadku puzno;/???
Nie no mlvla gz chociaz wbilas pewnie z 10% ;s
Wbilam 100% cieciu ;o
A postac mam od hmm niech ja pomysle 1000 lvla ;) i 123 mlvla ;o
Nie podoba sie?
Nie komentuj!
Ciekawa jaka dziewczyna gra w tibie o prawie 1 w nocy?
Żal mi cie transie albo dziewczyno tibii...
Niegratuluje bo smierdzisz tibią.
:o a co to wszyscy musza miec dobrze nastawiony zegarek w komputerze? ;p
Nie jestem transem :o o rany rany ;o
Wtedy chyba byla 16;45 ;o
Nie podoba sie?
Nie komentuj!
Kolega@Kolegi
25-12-2008, 19:43
Nie podoba sie?
Nie komentuj!
Powtarzasz się dziewczyno, z tym zegarkiem naucz się nastawiać.
Gdzie kupiłaś chara na PayPal czy Allegro ?
silver ghostek
25-12-2008, 19:46
Nie chce Cie zasmucac ale chara masz od ok. 1020 lvl'a i mial wtedy 134 mlvl :(
Pozdro i gogo 136 mlvl
Powtarzasz się dziewczyno, z tym zegarkiem naucz się nastawiać.
Gdzie kupiłaś chara na PayPal czy Allegro ?
Allegro moj drogi allegro ;) cieszysz sie ? ;o xd
Moze podasz twoj nick i na pvp skoczymy? :]
A jak sie srasz to kup sobie tez postac na allegro albo jak ostatnia ciota codziennie wchodz na jakies noobowate linki i kup PayPal'em po 2 latach 20 lvl :):cool:
Taki z Ciebie ziomus jak w Twojej dupie kutas ;o
@ Kolega@Kolegi: chlopaczku z tego co wiem to PayPal to system płatoności internetowych a nie sklep z zakupami......
@Topic: a o Przemo The Pall juz nie pamietasz ??
Gz.....
Kolega@Kolegi
25-12-2008, 19:59
Allegro moj drogi allegro ;) cieszysz sie ? ;o xd
Moze podasz twoj nick i na pvp skoczymy? :]
A jak sie srasz to kup sobie tez postac na allegro albo jak ostatnia ciota codziennie wchodz na jakies noobowate linki i kup PayPal'em po 2 latach 20 lvl :):cool:
Taki z Ciebie ziomus jak w Twojej dupie kutas ;o
Niemam chara na Apo...
Tibia to nie moje życie jak twoje że musze kupować chara na allegro.
Ehh transie wiesz co to kutas sprawdz na wikipedii.
Kozaczku cwany w tibii jesteś?
Oehuaha PWNED! 'puzno' A z zegarkiem to już FAIL. Xd!
Weź transie idź do szkoły, uczyć się. :( Kupił chara i szczyci 'chodź pvp'. Podajesz się za niejaką Paulinę, a podajesz linki do NK osoby, która ma na imie Asia. Smutny jesteś. : /
Znuf_-.-
25-12-2008, 20:42
Gratulacje :D
Dajesz 146 :P
Pozdrawiam, Plagenzenho :)
Oehuaha PWNED! 'puzno' A z zegarkiem to już FAIL. Xd!
Weź transie idź do szkoły, uczyć się. :( Kupił chara i szczyci 'chodź pvp'. Podajesz się za niejaką Paulinę, a podajesz linki do NK osoby, która ma na imie Asia. Smutny jesteś. : /
BUahhahaha spaadlam z krzesla!!!!! buahahaa
Co Ty gadasz?! Jaka aska? Jak juz zrobie sobie nk to juz znaczy ze kogos linki sobie biore? czlowieku obczaisz klimat? ;oo buahahahaa sikam poprostu .. To co wy piszecie to sie w glowie nie miesci ;)
Plz, nie sikaj. : /
Byłem przy tym, jak dawałeś/aś mojej kumpeli linka do NK. W tym linku była osoba o imieniu Asia. ;)
W ch*ja se możesz robić osoby twojego pokroju.
Elo.
Tyriusz 2.0
25-12-2008, 21:51
Aśka/Paulina/Transie.. twoje teksty są przeterminowane tak jak i twój poziom ortografii,poza tym sądząc po twoich "textach" myślę że jesteś chłopakiem.
@topic
Brawo wbicia 135 mlvl'a, następnym celem będzie zrobienie questu "Polski Słownik"
Nie odmówię sobie tej przyjemności i też skomentuje ten temat. ;]]]]
Zgadzam się z moimi przedmówcami. Do mnie też rzucałeś się, że mamy takie same imiona, lecz na nk jesteś Asia :<. Smutne
Może to rozdwojenie jaźni? Autyzm?
Przypomnę ci także jak chciałeś "pogadać w cztery oczy na rl" a tu psikus. Byłam tak nastawiona na to spotkanie a ty KOLEGO mieszkasz w Irlandii. ;<
I jeszcze jeden argument przeczący twoim przekonaniom, że jesteś kobietą. Dziewczyny są trochę bardziej kulturalne.
A tak nawiasem mówiąc. "Gratuluje" wbicia mlvl <lol2>
Tak rozwinięty temat że nie potrafiłem sić powstrzymać od mojego komentarza.
Czytajac poprzednie komentarze wydaje mi sie,jak z resztą i reszcie ze cos kantujesz...Nie znam dziewczyny która odzywa się w tak wulgarny sposób to raczej chłopcy już bardziej..nieraz cie widziałem ja SZEDŁEŚ z kimś i mówiłeś np.ROBIŁ-EM...dziewczyna powinna mówić ROBIŁ-AM...Sory jeśli cię uraziłem ale poprostu wyrażam swoje zdanie
Następny trans po elite knighteczce!!111111111 Chować się!111
@topic
gz
Prowokuj wiecej moze poznasz jakiegos czlowieka twojego pokroju (:
Bercik55991
26-12-2008, 10:24
No więc Gz.. xd I powodzenie dalej :)
P.S Zgadzam sie z Pauliną , dziewczyny sa bardziej kulturalne może nie zawsze, ale to co mają bogate słownicto to nie muszą uzywac co słowo "Ku*wa","h*j" Itd..;/:cool:
Moge Wam powiedziec tyle, ze wali mnie moja ortografia ;o
Wala mnie wasze komentarze ;oooo
Ja tutaj wstawiam ss'a z awansem mlvl, a wy mnie wyzywacie od transwestytow.. ?
To jest tak zalosne ze plakac mi sie ze smiechu chce z Was.
Bo co? Bo ta tibia jest TYLKO dla chlopczykow?.. Dziewczyna juz w to nie moze zagrac? :o
Smieszni jestescie..
Zal mi Was.. Nara ;)
Śmieszne naprawde smieszne, co ty robisz ;o, ostatnio title "Aska Jestem" teraz jakas paulina. Ogarnij sie chłopczyku, naucz pisac, idź do szkoly, niech cie ktos doceni moze wtedy nie bedziesz kupowac charow na allegro i kozaczyc na forum taka chetna na pvp a jak mialem 850 rp to sam cie pojechalem, wiec sie tu nie wywyższaj chciales sie pochwalic awansem i nie wyszlo, wszyscy cie tu jada za to ze podszywasz sie pod inne osoby i kozaczysz charem z allegro. Ogarniaj. Cya
Ojoj, jakby Cię waliły te komentarze to na żadnego być nie odpowiedział <lol2>."Kłamać to my a nie nas" ;]]]
I co do tego kto jest śmieszny. Najśmieszniejszy jesteś ty ;D
Master Sio
26-12-2008, 13:31
Ojj tyracie od transa itp dajcie se ja na skype i sprawa wyjaśniona omg
@topic GZ
:(
Jesteś dziewczynko/chłopczyku pierdolnięta/pierdolnięty. Z tym zegarkiem.. :| Nie wiem jak Ty, ale ja mam tak, że jak włączę ponownie komputer to godzina i tak wskakuje na poprawną... Specjalnie przestawiasz zegarek i robisz skrina z pro ivul 135 em lefelem?
Boże... są ludzie i parapety, ale żeby urodzić się klamką?:(
Spierdalaj do szkoły... laska z Irlandii?? A są w tam teraz smoki??
Oj boże ... Czytajac te komenty smiac mi sie chce ;< :) To jest dziewczyna ..
Topic@
Gratki assiu ;* ;* jedziesz dalej ;) teraz czekam 140 mlv ;)
Kolega@Kolegi
26-12-2008, 18:43
A są w tam teraz smoki??
Tam jest potwór z lochnez...
Jednak się wydało transie jaki naprawde jesteś...
Dziewczyno fajnie sie tlumaczysz z tym zegarkiem itp. jesli naprawde nie umiesz nastawic zegarka to moge ci napisac instrukcje, ale zdaje mi sie ze raczej byla to 00.45. Dobra z okazji swiat zycze ci duzego lvl w tibi, bo czego innego mozna ci zyczyc? Z tego co widze probujesz tutaj szpanowac kupionym charem i dowartosciowujesz sie na forum. Szkoda, szczegolnczycie ze jestes dziewczyna(?). Masz kolezanki :( a no tak na apo jest jeszcze kilka dziewczyn :o
gz
Bym zapomnial kogo tak kochasz? Ludzika z apo ?
Fraelek <3
26-12-2008, 19:05
Ja pierdole. Ale z Was wszystkich pojeby... Wezcie klawiature i sie po pale jebnijcie..
1. Chooy Wam do tego czy to dziewczyna czy chlopak. ; o
2. Chooy Wam do tego jak ma imie.
3. Sa ludzie ktorzy pisza gorzej od Niej...
4. Paulina to zajebista kumpela... Co z tego ze czasami przeklnie jak chlopak? Ma styl.. To sie liczy.
5. Ma honor i dume czego wiekszosc ludzi nie rozumie.
6. Skoro Wam to wszystko nie pasuje to wypierdalac..
@Paulina
Zapomnialem dodac o lojalnosci...
@Topic.
Nie martw sie szmatami ;s Licza sie Ci ktorzy Cie docenia....
- Seviper =**
@down.
Psie, wypierdalaj...
@edit
@paulina
I chooy z Jej imieniem? skad wiesz ze to trans? masz dowody? skoro twierdzi ze ma na imie Paulina i jest dziewczyna to czemu mamy jej nie wierzyc? Czy ktos osobiscie czerpie przyjemnosc z podszywania sie pod kobiete? watpie...
Lojalnosc to na przyklad nie staranie sie odebrac kumpla przyjaciolce ;s
A wlasnie.. Skoro juz mowimy o transach to Paulinko, daj swoja fote z karteczka "apo"....
btw. Musi byc ta karteczka ;s Razem sie posmiejemy.
posiohala cie na wieskach za to........?
@Seviper. Właśnie zaprzeczyłeś swojej koleżance, ponieważ ona twierdzi, że ma na imię Asia <lol2>.
Nic bym do niego nie miała, jakby nie pluł się o nic. Przepraszam, o stanie w domku. Cóóóż.
@Maad, pewnie nie tylko na wieśkach ( ;
@Topic.
Dalej "gratuluje" ;]
Ja się tutaj nie przyszedłem wyzywać wielkie Gz dla ciebie goń abu :D
silver ghostek
26-12-2008, 22:51
@Frael
Paulinka to dziewczyna... Możesz mi wieżyc ;]
Poza tym jeśli raz sie pisze "miałam" "byłam" a później "miałem" itp. to jest w tym coś dziwnego... No chyba ze sie sharuje :o Paulinka/Asia czy jak jej/jemu tam sie do tego nie przyznaje wiec można sadzić ze jest coś nie tak.
ej no a potwor z loch nez nie zyje w szwecji/szwajcarji (myli mi sie to bo nazwy dwie takie sam) ja raz widzialem takiego pana co sie malowal i chodzil w spudniczce :confused: a ja mam na imie malgorzata milo mi bedziemy kolezankami tylko jestes aska czy paulina bo mi sie to kielubasi :rolleyes: a dlaczego kupujesz postac na allegro nie umiesz wbic? gratz wbicia tych calych 10% ~.
Hehe GZ Bulii od old Psyhola 900-955 mysle ze pamietasz?. Ale jak sama widzisz na tym OTS i forum nie warto dawac wogole ssow bo zazdroszcza jakby to bylo ich zycie. jeszcze raz gz.
Wy prawie all up jestescie pierdolnieci jeden mowi ze nie ma chara na apo a wyzywa od transow... dla mnie to jest czysta zazdrosc i tyle. ok 80% h leveli na apo nie sa pierwszymi ownerami wiec..mnie to nie dziwi...a ze kupila chara od mezczyzny to nie jest odrazu transem. Ja znam cala jej sytuacje i wiem ze to fajna dziewczyna. Co do pźnej pory jakiej gra w tibie..hmmm...wtedy sie najlepiej gra bo wtedy spa takie dzieci jak wy.
@ByOuT
Myślisz ze dales w podpisie zdjecie swojej mamy to jestes kox??
@Topic
Gratulacje wbicia mlvl'ka koksiq :D
Troszke przecietny ten twoj mlvl :)
Zal noobow... Widać ze z was dzieci krs, to wytłumaczę wam to w inny sposób....
Assasin Knight to dziewczyna i jakoś dla was nie jest "transem" i to mam nadzieje jest prawda. Bulli to dziewczyna i nie sharuje.
Wy jesteście tacy ze w 1 poście potraficie powiedzieć że ona jest maniakiem i allegro. Jak ktoś jest allegro kidem to raczej nie jest maniakiem. I na odwód, bo jak ktos jest maniakiem to na loozach wbije 1k z dobrym netem i pvm. Gwarantuje wam że Ona ma lepsze pvp i pvm od was wszystkich.
Hmm. To prawda allegro trzeba tępić ale jak wy potraficie tylko tępić allegro z poza krs to lepiej tego nie róbcie. Trzeba tepic allegro ale tylko takie które kończy się noobstwem.
N/c
@topic
Gz :D
Wez niekituj ze jestes dziewczyna wydaj troszke kasy na apo zmien plec na mezczyzne popros gm a namelocka i nie placz xD
GZ go go 140mlvl czekam na ss pzdr:D nie zapomnij ss-ów
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.