PDA

View Full Version : Modernizacja mapy, zamiast dodawania ci?gle nowych miast i terenów.

Czubass
26-12-2008, 12:46
Cześć :) czy Tygrys mógłby zamiast dodawać kolejne miasta itp. zmienić te, które aktualnie już są? Chyba każdy zna mnóstwo miejsc zdobywania doświadczenia, które nie są w ogóle uczęszczane podam kilka przykładów:
Cyclopolis (Ots Kingi) - tego miejsca dużo osób z wysokimi poziomami nawet nie pamięta, może by po prostu zmienić to miejsce w podobne do Magic Island gdzie są Ots Kingi? Mam na myśli podobną wielkość, połączyć korytarze i dodać kilka Ots Kingów i expowisko miodzio.
Darkness Island - czy tutaj zagląda po coś innego oprócz zrobienia Winged Helmet Questu?
Mistic Scaraby na Ankaros - chyba nie muszę tego komentować po tym jak wprowadzili MSC na CoD, dobrym pomysłem było by połączyć korytarze i dodać kilka potworków :)
I teraz uwaga największy nie wypał: Flubbery - czy ktoś jeszcze pamięta te potwory? :o chętnie bym na nich poexpił, ale mając wybór np:
Msc na CoD - loot nawet nawet, respy x2 koło siebie cztery bardzo blisko, spokojnie ubijam 2 samemu do Flubberów x1 (innych nie ma) marny loot to... sorry, ale chyba każdy wie co wybiore ;)
Ogólnie cały kanion prawie powinien zostać zmieniony, tam się tylko uczęszcza na Elder Demony i jego mocniejsze odmiany lub na Ots Kingi i chyba nic innego :(
Na kanionie proponuję wywalić te Giant Serpenty, które są na górze i zrobić tam dobry resp Dracul, bo chyba nie muszę mówić, że nawet w godzinach nocnych są często respy pozajmowane.
Jest chyba jeszcze wiele takich miejsc, opisałem te, które akurat mi przyszły na myśl i są na prawdę zapomniane przez ludność naszego serwera, co o tym sądzicie?:)

Amedine
26-12-2008, 12:58
no niezły pomysł Czubass. Jestem w 100% za :)) Oby się powiodły Twoje starania.

xxXTibiomanxxX
26-12-2008, 13:09
No tak bardzo dobry pomysł :D
P.S Nawet nie wiedzialem za na Cyc sa Ots Kingi xD

~~~~!KamileQQQ!~~~~
26-12-2008, 13:32
PFFFF Dracule na wzgórzu weż nie osłabiaj mnie koleś
idz sobie na undead cave ostatno tam byłem i było all wolne ;]
Aha i resp flubberów jest na Cod ale trzeba Umieć dojść ;]

Van Destroyer
26-12-2008, 17:51
Pomysl... pamientam jak nie bylo anku to all chodzili po labiryncie orszy/cyc kingi... teraz kazdy wbija 800 w 2 miesiace... a serwer jest juz ponad 2 lata?

To expienie stalo sie za latwe i za nudne... czy trudno ci expic? chcesz flubbery masz x1 co tu porównywac... ja tez se moge powiedziec chodze juz spokojnie solo na queeny ale chcialbym se poexpic na ratach... ale nie ma odpowiednio duzego respa jak na mój lvl... zróbcie z tym cos...

@up
Ponton pokazesz mi te flubbery:D

@StaryMiszcz pussyman :)
Tak fajnie opowiedziec ci bajeczke na dobranoc? lepiej idz spac bo rano przespisz swoje ulubione teletubisie :D

Marcin <3
26-12-2008, 19:16
@~~~~!KamileQQQ!~~~~
A może to były slimy? ;(

@Topic
Świetny pomysł, najlepszy to z flubkami i draculami bo kingów jest dużo.

Marik
26-12-2008, 20:31
zgadzam sie z nim na 200% ja nawet nie wiedzialem ze na Cyc sa kingi ;o

StaryMistrzBorysiatko
26-12-2008, 22:57
mi sie zdaje ze czubass to noob, kupuje 30000kcc na allegro, Prosze szanowna dyrekcje Armia Podkarpacki OTS S.A. o zbanowanie go .

A tak serio to pomysl super,szczegolnie z tymi ots kingami na cyc, bylem tam ostatnio i nikt nie expil, a kiedys sie czekalo godzine az zwolni sie resp, chociaz wiadomo lepiej by bylo juz grac na kliencie 8.10

Kamileqq jemu chodzi o to ze nie oplaca sie tam expic, zalamka koles, a Van Destroyer po co komentujesz jak nawet nie kumasz o co kaman, I NAWET NIE WIESZ GDZIE SA FLUBBERY? I juz sie czepiasz leszczu, bo ktos jest madrzejszy od ciebie. nie chce mi sie z toba gadac.

Ober Caster
27-12-2008, 04:58
Oczywiście jestem za. Po co dodawać nowe miasta jak i tak będą na PACC, a pozatym, powiem szczerze: CoD to porażka... Tak to by mogli ładnie odpicowac takie ANK, powiększyć respy Dracul i dodać więcej domków na PACC jak i FACC.

Czubass
27-12-2008, 09:53
Van Destroyer to chyba będziesz oglądał razem z Borysiatkiem, bo muszę dodać, że jest starszy od Ciebie :(

Silkroad
27-12-2008, 10:33
Nie. Chcesz aby było jeszcze łatwiej...? Teraz miesiąc i masz 1k level, co z tego, że na can są demony? Czy kur** wszystko musi być dla High leveli i pacc ?! Jestem stanowczo na nie!

xD Lukki xD
27-12-2008, 14:02
Z kingami na cyc bardzo dobry pomysł! Ostatnio tam byłem to poza potworami i mną nikogo nie było... Dracule też są dobrym pomysłem, zamiast giant serpentów.

Czubass
27-12-2008, 14:58
Silkroad przykro mi, że masz 100 lvl i nie możesz wbić wyższego :(
a jeżeli chcesz załatwić sprawę szybkiego wbijania lvli to nie uważasz, że błędnym jest mała ilość respów? :) im mniej tym więcej botów, wyzywania itp. itd.
Respy by się przydały :rolleyes:

@down
no wyobraźmy sobie takie potężne respy dracul i msów zamiast tych cyclopów i dwarfów na cyclopolis, super by było!

Daaron
27-12-2008, 14:59
@Up
Właśnie o tym marze żeby tych respów było najwięcej :D. Bo wszędzie teraz jest zajęte.

Także jestem za. Dokładnie na Cyclopolis zamiast tych wszystkich wolnych respów z cycami, dwarfami etc. możnaby przecież zrobić lepsze respy np. Kingów, MSów, Dracul. Według Mnie możnaby robić takie respy jak na COD z MS i Bally ponieważ one mają największą odwiedzialność. Oczywiście nie przecze że, na reszcie respów też będą ludzie expic ale, zauważmy, na respach MS można spotkać ludzi w przedziałach 200- 700 lvl więc to zdecydowana większość.

Vivek
27-12-2008, 21:48
Dobry pomysł, może zachęciło by to nowych graczy na rozpoczęcie swojej podróży po apo :d Ale to jest zajęcie na dobrych parę tygodni. Chyba że chcecie respy których nikt nie odwiedza. To nie jest tak po prostu "a walne sobie super resp kingów bo co mi to" tygrys musi pomyśleć jak walnie super respa kingów musi liczyć się z spadem cen na servie jak zrobi za słabe to nikt ich nie będzie odwiedzał.
Jak zrobi dobrego respa dracul to można będzie wbić w 3 dni 300.
Do tego tygrys zajmuje się teraz mapa 8.31. I nie zrobi tego, ale ja jestem na tak!!

Ernim
27-12-2008, 21:52
Jestem na TAK! Pomysl bardzo dobry, osobiscie bylem tylko raz na cyc na kingach jak pomagalem kumplowi w dsh xD na can na giant serpentach nigdy niebylem bo szkoda mi czasu na zastanawianie sie jak dojsc itp. wiec niech TYGRYS looknie tu i sie zastanowi.

FanNaruto :D
28-12-2008, 00:02
Zdecydowanie tak! To świetny pomysł!

Podoba mi się ten pomysł,może coś z tego wyjdzie ;)

Kornas Pall
28-12-2008, 00:09
Czubass , pomimo tego ,że meni zabiłeś 2 razy to popieram Twój pomysł.

Przydały by się dodatkowe respy dracul ;< i MS'y na ANK ( 3 respy po2 "koło siebie")

Vazok Than here

Miecio
30-12-2008, 19:15
Jestem zdecydowanie za. Zwłaszcza , że paccowcy se expią na facc , a ja jako przez tydzień jeszcze facc musze to znosić , że oni mi expowiska zajmują xD.

Muflon
30-12-2008, 19:50
Mi to wszystko jedno i tak juz nie gram :D
Ale mogło by to wejsc w życie, chociaz zawsze jest ciekawiej jak jest nowe miasto a nie "upiększone" stare :D

DannRook
30-12-2008, 20:07
Pomysł dobry, wręcz genialny aczkolwiek...

Dedykowany? Hmm, dziękuje
Widziałem i uważam, że to strata czasu... 7.6 jak już mówiłem niejednokrotnie idzie w odstawkę. Przy najmniej jak na razie.
Co do pomysłu to jest świetny bo nie trzeba robić otoczenia tylko monstery dodać i chmurki.

pomienak pall
30-12-2008, 21:28
wątpie zeby tygrys to zrobil poniewaz teraz pracuje nad mapa do tibi 8.XX jak powstacie to moze zacznie robic ale czy dokladniej to co ty pisze to bym sie zastanawial ale fajne pomysly

Jasium
30-12-2008, 21:58
Ja jestem na nie ponieważ wszystko dla wysokich leveli a dla ludzi kturzy zaczynają grac w tibie to co najlepiej w podziemiach city zamiast rotwów orsze.
Na obrzezach zamiast big respów cyców zrobic wielki resp msc albo ms.
Nie każdy jedzie na bocie albo gra 24/7.

H5N1
31-12-2008, 07:43
Jestem na tak... Kto teraz pamięta jak wygląda miasto Soran ???
Nic się tam nie dzieje... tylko po to aby przepłynąć do sonii^^
A to miasto jest naprawdę fajne...
Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ktoś tam był w depo albo świątyni :(

Takarji
31-12-2008, 09:39
Moim zdanien NIE!
Po co ma zmieniac jakies miasta tracą klimat ja naprzykład wolałem stare GŁÓWNE CITY, blisko statek był ;] a teraz jest to takie wielkie city, tylko tych domków w *** a nikt tam wogóle nie chodzi.
To COD też to miasto jest wielkie a guzik kto tam siedzi tylko na exp tam idą :o

Marcelllo
31-12-2008, 19:59
Jestem na tak poniewaz duzo respow jest dla jednych nieznanymi a dla tych co znaja je to nie uczeszczaja na nie :) Znam kilka takich miejsc ale nie powiem narazie o nich bo poki co mozna jeszcze tam expic w razie zajecia wszystkich interesujacych mnie respow :)

PIH
02-01-2009, 13:19
Zdecydowanie na TAK. Przydało by się to .

Silkroad.
07-01-2009, 20:06
Nie. Po co przypominać innym, że istnieje jakieś expowisko z jakimiś potworami? Nie lepiej mnieć wolne respy? Ale z tą modernizacją się zgodze ;) Może być ciekawie. Jestem na tak.

Spaślak
08-01-2009, 18:05
No dość dobry temat, jak dla mnie może to wejść w życie.

~GrulixBaned
08-01-2009, 18:10
Jestem na nie. Niech będzie tak jak jest. Co może chcesz wise man na can usuwać? To zabytkowe respy.

muflon-free
13-01-2009, 16:48
Ja uważam, iż to jest doskonały pomysł a jednak nigdy nawet o tym nie pomyślałem ;p Ja jak miałem kiedyś 140lvl to zwiedzałem sobie mapkę i przyszła pora na cyclopolis, po tym jak zszedłem i zobaczyłem korytarze, pomyślałem, że są tam po prostu behe tak jak na rl tibii i jakby nie dymki to bym zapewne padł, po tym pytałem kilku znajomych to nie wiedzieli, że tam w ogóle są OTS Kingi ;p Życzę autorowi tematu powodzenia z całego serca :). Powodzenia

PS : Co do dracul na wzgórzu to sorrrrry stary ale żes dojebał ;p

Ktoś
14-01-2009, 01:05
Kurde, świetny pomysł.
Najbardziej zależy mi na Flubberach. Loot jest dobry tylko flubberów jest mało :/
Najbardziej przydałyby się respy typu kingi na magic. Cudownie się expi.