View Full Version : Best Solo ;p
///////////////////////////////////////////////////////Usunięty
Rook.Men.Mariusz.
26-12-2008, 15:17
346 pallek i solo urg?
ahaheahahah chciałeś się osmieszyć ?
Khuramek
26-12-2008, 15:20
Eee aaa yYY? To ma być Best Solo?
Pamiętam ktoś na o wiele mniejszym levelu solował urge xD.
Tak jak napisał Mariusz chciałeś się ośmieszyć?
@DOWN Nie jestem pro bo dawno nie grałem na APO.
Ale pallkiem lajtowo sie expi więc taki ugre to lajt ; /
Wypowiedzi dwóch użytkowników wyżej są śmieszne, sorry wiadomo, że wy jesteście pro, ale może on nie jest, więc dajcie sobie siana :)
Kolego bez obrazy ale paladynem każdy frajer potrafi grać jest to póki co jedna z najlepszych profesji i używanie exury vity na prawde nie jest trudne. Chociaż musze przyznać że, Urge na tym lvlu to i tak jest dość spora trudność.
@Edit
Po co usuwasz? Żeby zrobić z Nas idiotów czy się wstydzisz? Nie słuchaj palantów którzy twierdzą że, to kiepskie solo bo to zwykłe bałwany, nie patrz na Nich idź przed Siebie.
Oni pro ? chyba w sraniu :>:>:>:>:>:>:>:)
Proszę o administratora o usunięcie tego tematu :)
Cielak znów zbanowany ^^
26-12-2008, 15:33
222 EKiem bez bota zsolowałem bez problemów na respie.. _/ .....................
k ostatni moj post na forum bedzie taki, ze ja ssolowalem urge 190 rp, wiec ssaj :D
Paladyn Zabijaka
26-12-2008, 16:40
Kolego bez obrazy ale paladynem każdy frajer potrafi grać jest to póki co jedna z najlepszych profesji i używanie exury vity na prawde nie jest trudne. Chociaż musze przyznać że, Urge na tym lvlu to i tak jest dość spora trudność.
@Edit
Po co usuwasz? Żeby zrobić z Nas idiotów czy się wstydzisz? Nie słuchaj palantów którzy twierdzą że, to kiepskie solo bo to zwykłe bałwany, nie patrz na Nich idź przed Siebie.
PopRostu jesteś żałosny koxie zrób sobie rp jak bedziesz mieć 1k lvl pójdź solo z 1k msem zobaczymy czy powiesz że rp to najlepsza profa. Dam ci rade JAK NIE GRASZ JAKĄS PROFĄ NIE WYPOWIADAJ SIĘ NA TEN TEMAT i tym optymistycznym akcentem kończę swoją wypowiedź:D
Bercik55991
26-12-2008, 16:53
Lewa.. Osmieszyłaś sie usuwając to zdjęcie..xD NIe powinnas sluchac jakis nobów którzy myślą ze są "pro" i myslą ze sa pokonają wszytkie bossy ehh;/ No Ale Gz :]
Nakulus:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.