View Full Version : Jeden z Noobkow Na Rooqu
Dzisiejdzym tekstem ktory mi powiedzial Capitan Rook ze jestem Botterem to przekroczyl wszystkie granice mozliwosci zrobil mi pare ss jak bylem w treinerah i nic mu nie odpisywalem.
1.Bylem AFK
2.Dalem mu ignora na wszystkie postacie ktore ma czyli
-Capitan Rook
-Areksandra
-Dziadek Zabujca
-Sarumar Rook
Do czego zmierzam Karzdy na Rook-u ,uwaza go za thiefa bo tak jest faktycznie
powiedzial mi wczoraj ze za to ze tak do niego powiedzialem to mi zrobi tak zebym sobie juz nie pogral na APO....
Wstawiam tu ss ktorego mi przeslal przez gg twierdzac ze boce bo do niego nie odpidywalem...
OTO SS:
http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/magnatek_na_bocie.JPG (http://www.fotoszok.pl)
Capitan Rook
26-12-2008, 17:34
Bo to prawda bocisz noobie pierdolony ... ! ssy wstawie dzisiaj wieczorem ... Areksandry to ja nie mam cioto!
O Boże co za nobek jakich mało.
All wiedzą że to thief i typ taki że masakracja, lepiej sie z takimi nie zadawać i
koniec skąd wie że afkował może niechciał z nobami pisać i tyle.
Pzdro "TempiĆ NoobóW"
Bo to prawda bocisz noobie pierdolony ... ! ssy wstawie dzisiaj wieczorem ... Areksandry to ja nie mam cioto!
Powiem tak zal mi cie bo jestem lepszy oc ciebie i umiem grac w porownaniu do ciebie a nie tylko postacie kupuje albo robi jakies noob har zeby ludzi oszukiwac takich ludzi powino sie ingorowac. Jak nie masz Areksandry jak masz bo z niej poisales.Byles jeszcze nia na AOL Quest...zal...:D:D:D:D:D:D:D:
1. Ty capitan nie jestes tu od wymiaru sprawiedliwości...
2. Oskarżasz go chyba z czystej złośliwości...
3. Na tym ss'ie widać że piszesz do niego tylko przez 1 min.
4. Sam nie umiesz porządnie grać (expienie z k axe'm na slimach
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=40831 i z niewidką-zaled)
5. Klawisz jesteś...Jak to można na kogoś nakablować:confused:
(teraz to wszyscy bedą na ciebie walić)
6. No i co z tego, ze nie odpisywał 99% osób które znasz biorą na ciebie ignora, a ten 1% po10min. max...
A i jeszcze jedno...
Noob ma mały lvl i jest wkurzający- dowody http://www.youtube.com/watch?v=abiUodNNCGE
Vimpex Drut
26-12-2008, 18:24
Magnatek to nie bociaż znam go nie jest tak !!!;]:)
Heroes Rooker III
26-12-2008, 18:56
@autor tematu !!
Proszę nie mówić znów i pod nazwą Areksandra bo mie to męczy i to słowo wpadło do łba na zawsze.Macie o niej zapomnieć ja już zapomniałem.
DannRook
26-12-2008, 19:02
Dzisiejdzym tekstem ktory mi powiedzial Capitan Rook ze jestem Botterem to przekroczyl wszystkie granice mozliwosci zrobil mi pare ss jak bylem w treinerah i nic mu nie odpisywalem.
1.Bylem AFK
2.Dalem mu ignora na wszystkie postacie ktore ma czyli
-Capitan Rook
-Areksandra
-Dziadek Zabujca
-Sarumar Rook
Do czego zmierzam Karzdy na Rook-u ,uwaza go za thiefa bo tak jest faktycznie
powiedzial mi wczoraj ze za to ze tak do niego powiedzialem to mi zrobi tak zebym sobie juz nie pogral na APO....
Wstawiam tu ss ktorego mi przeslal przez gg twierdzac ze boce bo do niego nie odpidywalem...
Nie wiem co to jest rooq O.o
Ciężko jest udowodnic komuś, że botuje na trainerach, nie widząc, że używa spelli, bo dźwignie może przestawic i po prostu nawet nie patrzyc co się dzieje...
Swoją drogą to nie macie już nic innego do roboty niż siedzenia o 2:16 na tibii?
Skalarq jesteś noobem i tyle ci powiem, już ten Capitan jest lepszy od ciebie :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Btw....
http://i40.tinypic.com/sgtpvm.jpg
@down
Np
Capitan Rook
26-12-2008, 19:45
Chociarz Dann rook mi racje przyznał dzieki :)
BecioBanned
26-12-2008, 21:35
1.Bylem AFK
Bo spałeś? ;)
#topic
Naucz się pisać i wyłącz to wosso. : f
Druid z Armi
26-12-2008, 21:42
Czy ktoś jeszcze wierzy temu oszustowi tzn.Capitan Rook (czyli dziadek) przecierz to oszust i zlodziej.
Heroes Rooker III
26-12-2008, 22:25
Ehh sam juz nie wiem kto jest kim i co i jak nie moge sie polapac :)
Nie wiem co to jest rooq O.o
Ciężko jest udowodnic komuś, że botuje na trainerach, nie widząc, że używa spelli, bo dźwignie może przestawic i po prostu nawet nie patrzyc co się dzieje...
Swoją drogą to nie macie już nic innego do roboty niż siedzenia o 2:16 na tibii?
Skalarq jesteś noobem i tyle ci powiem, już ten Capitan jest lepszy od ciebie :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Btw....
http://i40.tinypic.com/sgtpvm.jpg
@down
Np
jaki zal bronisz tego thief i nooba niech sam powie co bylo na bk jak nixomka walila ss na 120 lvl zajumal mi bp z lf co prawda pozniej oddal k axe ale to i tak bylo za malo ^^ a jak bylem o 2:+ w nocy to przeciez nie spalem zal mi takich ludzi jak wy co wierza capitanowi ..!..^.^..!..
DannRook
26-12-2008, 22:53
jaki zal bronisz tego thief i nooba niech sam powie co bylo na bk jak nixomka walila ss na 120 lvl zajumal mi bp z lf co prawda pozniej oddal k axe ale to i tak bylo za malo ^^ a jak bylem o 2:+ w nocy to przeciez nie spalem zal mi takich ludzi jak wy co wierza capitanowi ..!..^.^..!..
Po 1 to też uważam, że capitan to thief...
Po 2 uważam, że ty jesteś thiefem, z brakiem inteligencji nie mówiąc tutaj o braku znajomości ortografi swojego OJCZYSTEGO język, rozumiem jakbyś zamiast spielen napisał szpilen ale, żeby pisac karzdy zamiast każdy?
Ty, ten cały zukashi kradniecie respy na bk, mówiąc, że byliście po lfy czy, że expiliście 4 h przed restartem, czy, że możecie miec 2 respy po 2x bk bo czekaliście na nie-.-
Nie pozdrawiam analfabetów...
Btw. Ja do botterów nic nie mam bo sam jade na bdp, ng, tbi gg, tbi, scarze i wosso więc wiesz, botowanie botowaniem ale dac się złapac to grzech O.o
Capitan Rook
26-12-2008, 23:08
Magnatek juz sie tak nie bron i nie kombinuj zeby wyjsc czysto jestes botterem... Każdy kto sie przypatrzy screenom widzi ze botujesz...
Magnatek juz sie tak nie bron i nie kombinuj zeby wyjsc czysto jestes botterem... Każdy kto sie przypatrzy screenom widzi ze botujesz...
a widziales jak bym puszczal czary albo podnosil spiry ostatnio zaczoles kazdemu dzialac na narwach jak zaczoles znowu grac
Po 1 to też uważam, że capitan to thief...
Po 2 uważam, że ty jesteś thiefem, z brakiem inteligencji nie mówiąc tutaj o braku znajomości ortografi swojego OJCZYSTEGO język, rozumiem jakbyś zamiast spielen napisał szpilen ale, żeby pisac karzdy zamiast każdy?
Ty, ten cały zukashi kradniecie respy na bk, mówiąc, że byliście po lfy czy, że expiliście 4 h przed restartem, czy, że możecie miec 2 respy po 2x bk bo czekaliście na nie-.-
Nie pozdrawiam analfabetów...
Btw. Ja do botterów nic nie mam bo sam jade na bdp, ng, tbi gg, tbi, scarze i wosso więc wiesz, botowanie botowaniem ale dac się złapac to grzech O.o
Ja nikomu nie kradne respow bo juz od dawna nie expie na bk a jak wpadam na bk to sie pytam tej osoby ile jeszcze jej zejdzie albo poczekam albo ide na darki ....
No comment. Capitan ( Dziadek ) poraz kolejny się ośmieszasz.
On moze sobie bocic ale to nic w poruwnaniu do zlodziejstwa. Capitan to zlodziejdzis mi napisal tekst:
"mam na sell domek na rooku za kase main ale nie daje 1"
ja mu na to "tobie thiefie bym nawet przy gm'ie 1 nie dal"
a on "ja nie kradne" <--po tym juz myslalem ze pierdolne ze stolka :p
CAPITAN ZLODZIEJ :)
Roftl Master
27-12-2008, 09:42
@up
xDDDD
@Magnatek
Można było poczekać na jego ruch (tzn wstawienie sceenów, bo tak to on z Ciebie będzie robił idiote z każdym kolejnym postem...)
@Capitan
Ja na twoim miejscu bym się tak nie wychylal z oskarżeniami o boty (sam miałeś mc na jednym zdjęciu w swoim life) i błagam Cię, nie zaprzeczaj bo wie o tym ze 30~~ osób
Pozwolilem sobie wyszukać screena z twojego life
http://i34.tinypic.com/546tk8.jpg
Tylko mnie nie pogryź!
kthxbb
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.