PDA

View Full Version : Qex Pizga Po Levelach :D

Hrater
27-12-2008, 06:23
Witam, Witam :D
To znowu ja ;d
Tym razem wypizgany 200 lvl ;d I c arrow quest ;D

200 LVL
http://i39.tinypic.com/k2l9xk.jpg

C ARROW
http://i44.tinypic.com/1zejdvo.jpg

Pozdrawiam:
PAULINKĘ = **
Aiwaha :PP =*
Psyhola
Dedusia
Kasię
Tracucha :D
Arcusię ;>
Tal Rasza ;)
Przystojnego :P Masz już nie płacz;d
I powoli irytującego Nixona xD

Bedzie tego więcej :D

Slashek xD
27-12-2008, 06:27
łoo Dziękuje za pozdrowienia ;**
Gratz ! Wytrwałem ! I widać moje Gratulacje ! :D:D:D
Pozdro ;**************************
Icha XD

H5N1
27-12-2008, 07:26
CO to dużo mówić Gzzz xD:D:):p
Dlaczego nie ma mnie w pozdrowieniach:confused:

Tal
27-12-2008, 09:09
Rzeczywiście ładnie pizgasz z tym lvlem ; o
Gz 200lvla, miotaj dalej. Dziękuję za pzdr Wreszcie ktoś o mnie pamięta xD

to tyle, baj
Peace...

silver ghostek
27-12-2008, 10:12
,,I,,
Ssij :< Nie dales mnie w pozdro...

.Artas.
27-12-2008, 12:03
Gzz tego wypizganego lvl'a przez Ciebie! XD Bez quescika też się nie obeszło widzę. ;D fajne eq. ;) leć do 300! Aaa, zapomniałem! dziękuję ślicznie za pozdrowienie. : )
Pozdrawiam

Tracek
27-12-2008, 13:14
łał zboczuszek widze szaleje :D
Dawaj wbijaj szybko 250 to może pomoge Ci w qq o ile mi się pacc nie zdąży skończyć ;d
Pozdro :P

Tragedia
27-12-2008, 13:20
GZ jak bede mial taki lvl jak ty to tez pojde sobie na c arrow questa jak jezcze mam pacca 100 dni to luz

Wiele Miałem Kont
27-12-2008, 13:26
All ok tylko że APO ssie :(
Najlepiej zrobić tak żeby w ogóle nie grać i 24/h siedzieć z dziewczyną, kumplami :D aż starsi Cię zapomną :D

Powodzenia w rl życiu, bo internetowe gówno daje( np. dziewczyny z internecie nie pocałujesz <--- dla dzieci nieogarniających tematu)

PS: Kiedy wstawisz znów fotkę tyłka na real fotki? ;)

Pereleczka
27-12-2008, 15:50
Gratuluję;>
Go Go Go 300, 400 itp:P
Pozdrawiam;)

ReBcIo
27-12-2008, 18:30
ŁaŁ widze ze znalazles kumpele..najpierw wyzywasz potem jak dziecko przepraszasz :) pierdolnij sie w leb kozaku;] wbijac potrafisz w tibii a na skype sie rozlaczacz jak lama;]gdzie te dedy he?obiecales mi ze bed padal...omg wogole trzeba byc pierdolnietym zeby taka swoja fotke w podpisie wystawic.gz.idz spac lepiej a nie do 6 grasz jak idiota co nie ma zycia i kolegow.Eq allegro?

@Wiele Mialem Kont
Haha wez i Ty juz nie pierdziel bo kazdy wie ze grasz na apo a na forum pieprzysz ze to pojebane i nie bedziesz gral nigdy;]haa wielki ten co nigdy mial nie wrocic.

Old_Przemo_The_Pall
27-12-2008, 18:35
Gratuluje za 2 rzeczy. Pierwsza że w ogóle tu wróciłes ..... Druga awansu i c arrow :p

Hrater
27-12-2008, 19:43
ŁaŁ widze ze znalazles kumpele..najpierw wyzywasz potem jak dziecko przepraszasz :) pierdolnij sie w leb kozaku;] wbijac potrafisz w tibii a na skype sie rozlaczacz jak lama;]gdzie te dedy he?obiecales mi ze bed padal...omg wogole trzeba byc pierdolnietym zeby taka swoja fotke w podpisie wystawic.gz.idz spac lepiej a nie do 6 grasz jak idiota co nie ma zycia i kolegow.Eq allegro?

Na skype chłopie to się wykazałeś elokwencją kanalarza ;) Wyzywać tylko umiesz :P
Czy ja kogoś przepraszałem? Nie przypominam sobie ;o
Na skype się rozłączam, bo nie mam zamiaru słuchać idioty ^^
Padać i tak padasz :) Nawet nie wiesz, że za moją przyczyną :>
Fotkę wstawiłem taką, bo mam do siebie dystans i akceptuję siebie ;oooo
Propo, do nie do 6 tylko do 8 xd I nie mów, że nocki nie robiłeś nigdy bo Ci nie uwierzę :/
Eq?
Wszystko moje poza klapkami :) (Tracuch Klapuchy Ci oddam jak będą potrzebne =***) xd

Dalej fikasz? xd

Wiele Miałem Kont
27-12-2008, 20:08
@Wiele Mialem Kont
Haha wez i Ty juz nie pierdziel bo kazdy wie ze grasz na apo a na forum pieprzysz ze to pojebane i nie bedziesz gral nigdy;]haa wielki ten co nigdy mial nie wrocic.

Więc tak... on znalazł taką kumpelę o jakiej Ty marzyłeś dziewczynie, ale dostałeś kosza, a już tak marzyłeś że się będziecie całować... ale że ja jestem bardzo dobrym człowiekiem mogę Ci powiedzieć jakie to uczucie( wczujesz się w moją osobę i pomyślisz sobie jak to jest być mną, mieć zaje***** dziewczynę i móc w każdym momencie na nią liczyć, móc przytulić; pocałować; dotykać ją itp., a nie wysyłać im ":*" w internecie i mieć namiocik).
Co do mojej gry na APO, skoro wszyscy wiedzą że gram na APO... to proszę o podanie mojego nicku, bo o ile ja wiem grałem ostatnio 3 dni i znów przestałem. Jakoś dla mnie ważniejsza jest prawdziwe życie... prawdziwi znajomi... prawdziwa dziewczyna, a nie jak w Twoim przypadku netcherowe ziomale, netcherowa dziewczyna( nie zdziwię się jeżeli trafi się chłopak wciskający kity) i super tuper zajemadafakabiastycznieodwalonybeautifullistycznie namaxa OTS.
Hmmm... mogę zacytować "Pozdro&Poćwicz"...

PS: Co do mojego "pedalskiego fryzu"... mogę wyglądać jak "pedał", ale zauważ że może Ty także powinieneś skoro mi tak dobrze idzie z dziewczynami, jestem z tego powodu bardzo zadowolony i jakoś nie rusza mnie Twoje zdanie. "Pedałem" byłbym, gdyby ruszyły mnie Twoje słowa skierowane do mojego wyglądu, mające jednocześnie na celu wprowadzenie mnie w kompleksy? nie mam kompleksów i nie przeszkadza mi mój wygląd. Myśl o mnie co chcesz i pisz co chcesz, bo mi to lata ;)

A co do jechania i przepraszania kogoś zapraszam do tematu:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=32654

REBCIU KOCHAM CIĘ
Przepraszam że tak małą czcionką, ale nie ma tutaj czcionki 100, proszę nie ubliżaj mi...
Ja bardzo dobrze wiem że:
- jestem nikim i niczego nie osiągnę,
- jestem beksą( co ja na to poradzę? to takie smutne i przykre... jestem żałosny),
- ubieram się w lumpeksie( nie stać mnie na ciuchy ze sklepu),
- nigdy nie miałem dziewczyny( miałem tylko zaje*****)
- mam "pedalską" fryzurę( jakoś dziewczynie mojej i koleżanką się podoba ;)),
- mogę mieć maksymalnie ładną dziewczynę w internecie( wiesz o co chodzi ;))
i wiele, wiele innych, ale błagam Cię aby Twoja tolerancja była na tyle wysoka i zaakceptowała takiego biednego śmieciucha jak ja, CO Z TEGO ŻE NIE JESTEM GODNY NAZWAĆ SIĘ ISTOTĄ LUCKĄ!! bądz na tyle miły aby mi nie ubliżać

Maad
27-12-2008, 23:03
AlE PIzGaSH TE lvL O GZGZ SŁITa$ jesTes MOIm IdOLeM NIkt NIE pizgA TAk LeFFelkÓFF jAk Ty <<<<<<<<<<3 :** bu$ka

a tak serio pizgnij sie w leb...

Shadreet
28-12-2008, 00:07
,,I,,
Ssij :< Nie dales mnie w pozdro...

To samo, tylko bez znaczenia na pozdro....

Paulina
29-12-2008, 13:41
-.- Trochę się spóźniłam, ale już jestem z postem ^^.

Fajny char i gratuluje wbicia tych lvl ^ i wykonania questu : ooo

Pozdrawiam ;***

Hrater
31-12-2008, 18:33
No to dalej z Awansami ;D

No i questyy ;d

Awans: :D

http://i43.tinypic.com/316nog6.jpg

A tu jeszcze raz: Z Shakiem i Eferetim ;D

http://i39.tinypic.com/33c7zwk.jpg

Softy:

http://i39.tinypic.com/2q22y53.jpg

;o

Old Sebaa1994
31-12-2008, 19:34
GZ Hara EQ boskie I go go go 500 lvl :D....

Khuramek
31-12-2008, 19:37
Gie zet chara i eq ;] wiecej adv ;s

@ Seba 1994
Ty noobie sorki nie ty jesteś master of jumpstyle a my na forum ciagle czekamy na ss ;]