View Full Version : Nowy dzia?
Silkroad
27-12-2008, 10:48
Moja propozycja polega na tym, aby wprowadzić nowy dział, którym jest 'Grupy'. Chce aby był wprowadzony, ponieważ wiele osób w dziale inne, nabija posty zakładając głupie tematy o swojich grupach. Gdyby powstął taki dział, z wyłączonym licznikiem postów, byłoby ciekawiej, każdy by mógł zareklamować swoją grupe, poszukać jej. Co wy na to?
espanian
27-12-2008, 10:52
jestem jak najbardziej na tak ;D <znakkkkkiii>
Dno! :/ Przecież jak chcesz poszukać grupy i wpisujesz w wyszukiwarce i masz. Może tak być ale off licznik.
Zer Gud!!!! Bardzo fajny pomysł! Jestem za Tak, ale wyłączony licznik postów.
Jestem na tak.
Dobry pomysł;)
Pozdro ziomek;*
Hmm a nie lepiej wyłączyć licznik w dziale "inne" po co zakładać nowy dział? To jest forum o tibi i grupy to tylko dodatek, nic się niestanie jak ktoś nie będzie mieć grupy.
Jestem na nie :D
~GrulixBaned
27-12-2008, 21:58
No no pomysł dobry. Ale mogli by wyłączyć w ogóle licznik postów.
Pomysł dobry, ofc bez licznika.
Jestem na tak.
Chce aby był wprowadzony, ponieważ wiele osób w dziale inne, nabija posty zakładając głupie tematy o swojich grupach.
Na jedną stronę jeden temat to wiele? pwn3d
jak to głupie tematy? po prostu piszą, żeby ludzie dołączali do ich grup, dla mnie to jest normalne..pomysł jest niepotrzebny..jak by powstał taki dział, to wtedy by dopiero porobili grup 'jeśli masz ch*ja dłuższego niż 20cm to dołącz' -,-
a jak chcesz wyszukać jakąś grupę to od tego masz opcję http://i43.tinypic.com/55mp9y.jpg
Viseko:o
27-12-2008, 23:04
Bez sensu, grupy masz w zakladce 'ustawienia' więc who care ?
StaryMistrzBorysiatko
28-12-2008, 14:10
niedlugo beda dzialy "kosciol" kto jest prawoslawny a kto katolik, gdzie pielgrzymki, a kto niewierny
Wiele Miałem Kont
28-12-2008, 21:55
Hmm... widzę że bardzo was rusza licznik postów.
Nie rozumiem jak może was tykać to że ktoś ma więcej postów itp. przecież to głupota! Ja mogę mieć 0 postów i mi to lata... można by było sprowadzić że all mają "użytkownika forum" i nie ma postów wtedy nikt by nie pisał. O ile wiem forum jest od tego aby znaleźć pomoc; szukać pomocy; wyrazić swoje zdanie na dany temat; otworzyć się na krytykę innych ludzi( choć wiele osób dając coś na forum sądzi że powinni się udzielać tylko Ci co napiszą "jesteś super" "GZ" itp.... jednak to nie na tym polega) i wiele, wiele innych. Te posty nic nie wnoszą dla normalnego użytkownika, bo mu zwisają... osoby które chcą nabijać posty właśnie chcą żeby ktoś nie wbił, bo będą bliżej sukcesu? W ogóle nie powinno być licznika na tym forum i byłoby o 50% użytkowników mniej ;)
@topic
Taki dział jest nie potrzebny, bo tych tematów nie jest aż tak wiele ;)
Zbanowany Khuramek
03-01-2009, 00:03
Nie jest tak strasznie dużo tych tematów więc po co zaśmiecać forum ; /
handlarz_narkotykow
03-01-2009, 09:15
Tak mógłby powstać, chociaż na forum już i tak jest bardzo dużo działów i można się już pogubić od ich ilości.
Pampalini
03-01-2009, 11:35
Pomysl dobry, ale musi byc wylaczony licznik postow bo to zal by byl Jak najbardziej tak !!
Elite Filus
03-01-2009, 13:14
Masz Racje ponieważ dużo ludzi nabija posty by być najlepszym i przez to forum staje sie zaśmiecone jestem ZA!!!!!!! Pozdro :*
Silkroad.
07-01-2009, 19:45
Po namyśle, jestem na nie, tematów o grupach nie jest tak dużo, ale jestem pewny, że gdyby powstał byłaby ich masa, tak samo było z Cs'em ;). Jestem na nie.
Jestem jak najbardziej na tak ale z wyłączonym licznikem postów...
Monisia : *
09-01-2009, 16:25
No no pomysł dobry. Ale mogli by wyłączyć w ogóle licznik postów.
nie oszukujmy sie jakby wylaczli licznik postow odrazu bys odszedl :P
topic
nie...czemu?Xd po co tworzone byly te opcje w ktorych mozemy sobie robic wlasne grupy?.......; o troche pomysl..;l/
Jaros Jaroz Jaro
09-01-2009, 16:27
Pomysł ogólnie dobry. Grupy na forum to jak gildia w grze xd tak jakby ;d
Nie ......................................
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.