Zaloguj się

View Full Version : Ekipa Apo.

Lushoffy Shapoffy
27-12-2008, 10:52
Witam, czekając drugie dzień na odpowiedz na mojego raporta, postanowiłem napisać pare słów na forum. za 3 h minie doba, bez żadnego GM'a na apo. Przepraszam, jak tutaj ma być porządek, skoro GM loguje sie raz na 3 dni? Wystarczy w wyszukiwrce postaci wpisać nick "Sieka", i dowiadujemy sie że było ostanio zalogowana "23/12/2008 16:38:21", nie wpominając o tym, że 3 minuty później sie wylogowała. Dexoti to juz fenomen, zalogował sie o 13:47, na minute, zbanował 2 osoby i sie lognał. Aha, fajnie... i to za boty. Potem 'fri bany :< ''; "Dexoti zame zuo", no ale jak ma tak nie być, skoro GM wpada, banuje i leci dalej. A jak sie napisze reporta żeby wszystko wyjaśnić, to GM'a nie ma. Mortiis ostanio zalogował się "Ostatnie logowanie: 25/12/2008 23:02:58", a co zabawniejsze, wylogował się sekundę poźniej. (Ostatnie wylogowanie: 25/12/2008 23:02:59). Adios, z kolei mnie zaskoczył, bo on byl aż minute i 21 sekund na serwerze. W taki sposób, to na tym serwerze napewno nie bedzie porzadku. I nie mówcie mi że to przez święta, bo zawsze tak jest...

@Down: dobra, za 2 tygodnie odswieże temat i bedzie to samo... kiedy bym nie pisał reporta to tak jest.

Bastek10
27-12-2008, 10:56
Sorka ale teraz były święta i myślisz ze jakiś Gm będzie online?raczej nie.Wiec pomysł że pewnie każdy z nich spędził święta z rodzina a ty na oczekiwanie na odpowiedz.