View Full Version : Konsola do gier Pomozcie
Witam. Jak wiadomo prezety juz rozpakowane a mianowicie wpadlo troche kasy i chce sobie kupic jakas konsole do gier. W tej chwili sie zastanawiam nad Play Station 2 lub Xbox 360 Avenced. z tego co przejzalem w necie to zauwylem ze gry na ps2 sa tansze niz na xbox'a. Moj obecny budzet wynosi 600 zl. Na dzien dzisiejszy bym kupil ps2+soul of calibur III + God of war II . wypowidzcie sie ktora konsola lepsza , na ktora lepsze gry , grafika , no i oczywiscie jakie dodatkowe koszty beda mnie czekac gdy zakupie jakas konsole . Prosze o pomoc
@Edit P.S.
Chodzi mi takze o cene gier. Bo niemam zamiaru kupic konsoli a niebede mial juz kasy na gre .
Oczywiście że PS2! Jak kupix X360 to bedziesz miał wyjebi*** rachunki za prąd on pobiera prądu ze 3 razy więcej niż PS2.A po drugie na PS2 są gry-legendy.Może grafa nie lepsza ale wszystko inne nakłania do PS2!
KUPUJ PS2!!!
Angel Death
27-12-2008, 12:23
Oczywiście że PS2! Jak kupix X360 to bedziesz miał wyjebi*** rachunki za prąd on pobiera prądu ze 3 razy więcej niż PS2.A po drugie na PS2 są gry-legendy.Może grafa nie lepsza ale wszystko inne nakłania do PS2!
KUPUJ PS2!!!
Co ty pierdolisz, lol. Xbox jak na next-gena bierze mało prądu, nawet bardzo mało. Mój komputer który jest co najmniej 4x bardziej prądożerny nie bierze dużo prądu i nie odczuwam tego jakoś w rachunkach za prąd. Na dodatek PS2 to przeżytek lol, słaba grafika, gry już nie będą na niego produkowane a w Japonii łapie się do muzeum.
@topic
Oczywiście że Xbox'a, wspaniały NXE, kupę gier, same plusy.
Btw. jak masz 600zł to kupuj 360 Arcade z HDMI, jest to nowsza wersja (następna wersji Core) z lepszym chłodzeniem, inną płytą główną, mniej awaryjna w której RoD to już rzadkość.
PlayStation Portable rOx ;d
550zł (konsola)+30 zł (soft) i masz cudo.
Gry za darmo z neta, możliwość oglądania filmów, internet Wi-fi, muzyka.
Wszystko za tak niewiele :D i zawsze możesz je brać ze sobą ;pp
xDD
Arigori IksDe
27-12-2008, 12:48
Po co ci ta konsola ;s, PS2 uhehehehehe w mario mam lepsza grafe, jesli juz musisz to X 360 ... PSP najbardziej sie oplaca
@up
On pyta miedzy PS2, a XBOX a nie PS Portable
@tam do kogoś
KUPUJ PS2!!!
X360 zżera dużo prądu? Chyba coś ci się pomyliło. Xbox 360 zżera bardzo mało prądu więc rachunki nie mogą być duże. On nawet 2 razy więcej prądu nie pobiera niż PS2. Na PS2 są gry-legendy? Są. Ale. Ale co? PS2 to już sama legenda.
@temat
Kupuj XBOX. PS2 to już przeżytek. Teraz wszyscy których znam, a maja PS2 to próbują się go pozbyć. Na XBOX gry droższe, ale XBOX ma lepsza grafikę. I właśnie XBOX bierze mało prądu. Więc bierz Xbox 360.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.