View Full Version : Samo wlaczanie sie kompa ^.-
*Myssqa*
27-12-2008, 13:03
Mam maly problem z kompem,gdy go wylaczam pisze normalnie zapis. systemu potem wylaczanie,gdy to sie skonczy komp sam sie wlacza spowrotem a po wlaczeniu niektore ustawienia tak naprawde sie nie zapisaly wtf?
zawsze musze na koncu wylaczac z gniazdka kompa,a wiem ze od tego sie po jakims czasie zrypie:/ a komp dopiero co kupiony.
wojtek_14-94
28-12-2008, 10:29
To najlepiej zrob formata a jak to nie pomoze to musisz isc do jakiegos serwisu alebo tam gdzie kupiles kompa a jak masz na gwarancij to ci z free naprawia :)
Najlepiej przinstaluj system a jak to się bedzie powtarzać poproś kogoś kto się zna dobrze na kompach, najlepiej w sklepie xP
No widzę że na każdy problem sprzętowy najlepszy jest format, ***** informatycy się znaleźli łby sobie ***** sformatujcie to wam pomoże.
old Don Mateo
01-01-2009, 03:43
przeskanuj kompa może jakiś wirus albo coś zasilaczem ale nie jestem 100% pewien jest też opcja że coś w Biosie jest nie tak ustawione
Tak jesteś bardzo inteligenty jak ma to zrobić jak mu sie caly czas wyłacza?
naucz się czytać kapusiu i zobacz samą nazwę tematu jak jesteś nadal nie kumaty
Podaj swój konfig oraz wersje zainstalowanych sterowników. Może coś poradzimy, ale bez tego ani rusz.
przeskanuj kompa może jakiś wirus albo coś zasilaczem ale nie jestem 100% pewien jest też opcja że coś w Biosie jest nie tak ustawione
Tak jesteś bardzo inteligenty jak ma to zrobić jak mu sie caly czas wyłacza?
No widzę że na każdy problem sprzętowy najlepszy jest format, ***** informatycy się znaleźli łby sobie ***** sformatujcie to wam pomoże.
Twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu : <
@topic
Też mi sie wyłaczał komp jak go wlaczalem po 5 minutach xd dalem przywracanie systemu i juz jest dobrze :o
A jeżeli nie dasz rady bo ci sie tak szybko wylączy to zostaje ci tylko format;) lub jeżeli sie na tym znasz to tak jak don mateo bios, bo faktycznie moze cos byc nie tak.
@uP
Owned xddd
@topic
Moze zamiast wylacz komputer dajesz restart <lol2>
Pewnie trzeba formata zrobić. Ja też tak miałem z 3 dni wyłączyłem kompa i po 5 minutach około sam sie zaczoł włączać ,ale samo przeszło.
JoVEKRoVeK
02-01-2009, 11:09
Boże! Pewnie zaznaczasz Uruchom ponownie...
sprawdź ;x
*Myssqa*
02-01-2009, 12:53
@up
Ta jasne..
@pare up
Omg czytaj ze zrozumieniem..
Seviper 2.0
02-01-2009, 13:51
Możesz zdjąć blachę obudowy żeby dostać się do środka?
Ewentualnie z tylnych śledzi podaj mi od dołu do góry to co masz wpięte w pci.
*Myssqa*
02-01-2009, 20:24
Juz zrobilem formata i jest ok. dzieki za fatyge xd
CzescJestemKims
02-01-2009, 21:39
Z takimi tematami to na (w googlach sobie wpisz żebym warna nie dostał bo ban :() darkwarez.
DO MODA NIE PODAJE ***** ADRESU I TYLKO SPRÓBUJ DAĆ WARNA.
handlarz_narkotykow
03-01-2009, 08:59
Ja też mam to samo, tyle że mój komp ma 8lat i jest starym rupieciem.
Robiłem kilka razy formata i to w niczym nie pomogło.
Jednakże przeczuwam od czego mi się to stało :
Mianowicie pewnego razu, gdy mój komp się zepsuł i nie chciał się włączyć ( a nie miałem jeszcze płyty z formatem ) to się wkurzyłem i zacząłem z tyłu bawić się takim przyciskiem do włączania i wyłączania komputera. Zrobiłem z 50+ szybkich przełączeń i się komp jeszcze bardziej popsuł. Od tego czasu komp sam mi się włącza i na dodatek sam resetuje...
Viseko:o
03-01-2009, 13:16
Jak masz taki problem, to wyłączaj go z gniazdka, jednakże wcześniej wyłącz tym przyciskiem obok wentylatora, wtedy komputer się nie psuje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.