PDA

View Full Version : Npc

Tracek
27-12-2008, 13:21
Eloszka.
Naszedł mi pomysł aby stworzyć na apo npc który by skupował rary z serwera(czyt. pande, klapy itp.) ze względu na to aby ceny nie spadły, coś jak na realu z djinem. Na przykład u tego nowego npc można by było selnąć klapy za 17kcc i jeśli ktoś by sprzedawał taniej w mieście to by nikt nie kupił bo by było wiadomo że u npc mogę sprzedać drożej. Wiem i że też jest minus tego pomysłu, bo wtedy h lvle by mogły sprzedawać rary i byłoby więcej kasy na serwie ale ten npc dawał by to że byłby jakiś limit cen do zejścia z najlepszymi itemami na serwie.
Napiszcie co o tym myślicie.
Peace.

Nakomi Takahata Old
27-12-2008, 13:22
wlasnie przydaloby sie cos takiego ja kiedys czekalem 3 dni zeby sprzedac bh ;D Dobry pomysl jestem na tak

Perihis
27-12-2008, 13:37
Fajnie by bylo jakby taki npc powstal wtedy ceny rzeczywiscie byly by w miare dobre ale tez zmalala by ilosc rare na serwerze . Uwazam pomys za dobry

Silkroad
27-12-2008, 17:29
Jak najbardziej na tak, ale szukaj nie boli. Takich tematów były setki. Jestem na tak.

Vivek
27-12-2008, 21:43
Hmm.. Jak by to wprowadzili ceny by poszły w górę. To prawda. Ale gdyby to zostało wprowadzone dużo osób mogło by sprzedać ten item za więcej. Ale ceny klapek mogły by wzrosnąć 2-krostnie. bo ich ilość na servie znacznie by się zmniejszyła, i nooby by spamowały że są za duże ceny. Ceny na apo są dobre teraz zatrzymały się w "martwym" punkcie i raczej nie spadną. Było by tez nieuczciwe dla graczy którzy sprzedali wcześniej klapki za mniejszą cenę. Cenny na allegro by wzrosły, a to by była zła wiadomość dla noobów.
Jest Dobrze Tak Jak Jest!!

~Son Pall~ : o
27-12-2008, 21:48
Było już 3243245235 takich tematów.^

Jak widać nie weszło to w życie .. ^

a co do pomysłu to jak najbardziej popieram. xd

Pozdro.^

Mpa <3
27-12-2008, 21:52
I po co to napisales?? xD. Gm i tak nie patrzy na forum. Watpie ze ten NPC wejdzie w zycie APO ; >

Axeleq
27-12-2008, 22:37
Dużo było takich tematów, ten też nie wejdzie w życie.
Mortiss robi rzeczy praktyczne, np:

-Wyspy
-Skrypty

Chyba ma w nosie że nie możesz sprzedać itemków.
Sprzedaj item na allegro a potem kup kcc. xd

FanNaruto :D
27-12-2008, 23:59
Bardzoooooo podoba mi się ten pomysł chciałbym żeby tak zrobili...

Wiele Miałem Kont
28-12-2008, 22:00
Takich tematów było absolutnie mnóstwo, a co do cen przedmiotów są większe niż przed wakacjami tego roku więc jest ok. Skoro w tylu tematach się nie udało w tym też się nie uda i zauważ:
Np. Skocio ma w domku Szkarlatnyego Leona pandemki itp. kupił je po 8kcc i np. mógłby sellać po 15kcc sztukę! Oczywiście jestem na nie ;)

Sempacz x3
28-12-2008, 22:53
nie, poniewaz nikt nie bedzie sprzedawal klapow, i te itemy po prostu znikna z apo wiec nie bo np. na 400 lvl'u nie kupie klapów bo kazdy sprzedal u npc, musze wbijac 666, fajne to?

@top
nie

Tfój Janek
28-12-2008, 23:23
Tak jak napisał Up
Jestem na nie.Bo to będzie cios dla mniejszych lvli.Jak napisał Sempacz , będę miał 400 lvl i będę chciał kupić klapki lub pandemke to co, nie kupie jej.Dlaczego?Bo juz kazdy sprzeda te itemy u tego nowego npc, A ja bym musial wbijac 700+ by wykonac pande a 666 by wykonac klapy.NIE!

Nemiksiol
29-12-2008, 08:38
Ja takiego npc bym niechcial ty i ci ktorzy chca miec takiego npc ida na łatwizne kupia se kase na allegro i se pokupuja full eq jestem na nie

Devixx
30-12-2008, 12:33
już było dużo takich tematów : ]

i nikt się tym nie zajął :> i nie zajmie

.Kapitan Alkohol.
30-12-2008, 19:24
Był juz taki pomysł. Ja jestem na tak .

Miecio
30-12-2008, 19:37
Ja takiego npc bym niechcial ty i ci ktorzy chca miec takiego npc ida na łatwizne kupia se kase na allegro i se pokupuja full eq jestem na nie

Uhm... umiesz czytać? sprzedawać nie kupować.

@topic

Jestem na tak bo to jest taki troszke "żal.pl" , czekać żeby sprzedać np. c arrowa 2 dni.

Takarji
31-12-2008, 09:41
Już była kiedyś o tym mowa, moim zdaniem NIE! :)

Khuramek
31-12-2008, 10:38
Jestem na nie bo tak jak napisał Pró Sempaczó nie mógł byś wtedy kupować itemków od ludu.
Heh chyba że był by na trudny quest'ciorrrr...
I można by sprzedawać np 2 PA tygodniowo ;s.
Albo licytować się z NPC i jak ma zły dzień to będzie mało cash dawał .

@ale to troche nie możliwe <chyba> a do tego tak jak ktoś napisał Mortiis robi tylko rzeczy praktyczne takie jak :
skrypty
miasta i wioski

Zbanowany Khuramek
02-01-2009, 23:58
estem na nie bo tak jak napisał Pró Sempaczó nie mógł byś wtedy kupować itemków od ludu.
Heh chyba że był by na trudny quest'ciorrrr...
I można by sprzedawać np 2 PA tygodniowo ;s.
Albo licytować się z NPC i jak ma zły dzień to będzie mało cash dawał .

@ale to troche nie możliwe <chyba> a do tego tak jak ktoś napisał Mortiis robi tylko rzeczy praktyczne takie jak :
skrypty
miasta i wioski

~Paso~
04-01-2009, 09:51
Jestem na tak...Ale proste ze to nie wejdzie ;))
Bylo juz mase takich propozycji ;((((

Muflon
04-01-2009, 12:10
Widzę też nie znasz opcji "szukaj" takich propozycji było multum na tym forum, i nie weszły w życie : <

Oczywiście jestem na TAK ale i tak to w życie nie wejdzie, przynajmniej w najbliższym czasie.

Silkroad.
07-01-2009, 19:39
Taki z Ciebie kozak dajesz takie pro propozycje, a nie wiesz co to szukaj, takich tematów było z 10, i to nie było wprowadzone, albo Mortiisowi,Tygrysowi, to nie pasuje, albo nie zaglądają tutaj. Ale jestem oczywiście na tak, ceny tutaj to żenada.

Esine Palladin
16-01-2009, 14:14
Nie,nie i nie bo h levele sellaly by items i inni gracze niemogli by kupic c arrow pandemy -.- lecz gdyby sie cos takiego wprowadzilo to npc musi sellac te za 2 x wieskza cene i bedzie dobrze :)

Wonrz Boazeria
16-01-2009, 15:51
Było już 3243245235 takich tematów.^

Jak widać nie weszło to w życie .. ^

a co do pomysłu to jak najbardziej popieram. xd

Pozdro.^

No może nie aż tyle. Ale było ich w kij xd

@Topic
Tak. Ale to i tak zysk dla H-lvli tylko. ;o

Moja propozycja, to wykupienie przez jakiegoś dzianego h lvl'a wszystkich rarów, ceny bo od razu skoczyły w góre ;>

Ero Senin
16-01-2009, 15:56
Był już na pewno taki temat i to nie jeden ;d
Oczywiście to nie przejdzie ;P
Cya

handlarz_narkotykow
16-01-2009, 16:36
Nie podoba mi się ten pomysł, bo głupio by było gdyby rare itemy nie istniały.
Zawsze to jest większy szpan jak masz coś czego nie da się sprzedać u npc.
Po za tym od czego jest trade-main..
Najlepiej nic już nie zmieniać w tym kierunku i zostawić to tak jak jest.
BO JEST DOBRZE

A cena klapów od zawsze od 14-20kcc chodziła i nadal będzie..
Jedyne co mnie martwi to panda, ale to już przeszłość.

Ananas bananas : )
16-01-2009, 18:12
Nom pomysł masz dobry ale to nie wyapli bo kazy bedzie robil tak jak z sonia ze byl byl od jakiegos lvl i by skupowali ;o Pozdro&Poćwicz.

~GrulixBaned
16-01-2009, 20:08
Jestem na tak, ale to pod apo 7.6 już jak by co. By mogli zrobić quest ta takiego npc od 600lv i by było zajebiście.