PDA

View Full Version : Komentarze

xxXTibiomanxxX
28-12-2008, 15:50
Witam.
Otóż jak zapewne wiecie na głównej stronie apo czyli www.armia.toproste.pl (http://www.armia.toproste.pl) jest taka opcja "Wyszukiwanie".
I moja propozycja polega na tym aby można było pod wyszukanym graczem dodawać komentarze o postaci.
Oczywiście trzeba by było być zalogowanym na swoim koncie :p
I co o tym myślicie?

@Edit
Wlasnie chodzi o to ze ten co otrzymuje komentarze może je usuwać

@Tico
Przeczytaj edit -.-

@Lechista 92
No tak , tak może być :D

Exevo knight
28-12-2008, 15:56
Dla mnie pomysł dobry, ale żeby komentarze mogli dodawać tylko gracze z pow. 150 lvl-em. Ale wtedy musiałby ktoś nadzorować te komenty.

xD Lukki xD
28-12-2008, 16:01
Nie, zaraz pr0 el0 allegr0 n00by pisały by gówna pod każdą postacią która im nie dała itemków, a h lvle obspamowane zostały by takim czymś "FRI ITANZ PL0X0R"
Jeden z gorszych pomysłów na forum.

Daaron
28-12-2008, 16:31
Nie mam zdania na ten temat bo w sumie nie rozumiem jednego... po co to? Czemu to ma służyć?

Tico
28-12-2008, 17:18
Ktoś ci napisze, że jesteś idiota i będzie ci przykro, że masz taki opis od innych graczy... Nie wydaje mi się, ażeby ten pomysł był trafny ludzi będą pisać co myślą a to nie będzie koniecznie pochwała albo gratulacje... Będzie trzeba się liczyć z krytyką, a nie wielu to umie. Swoją drogą będą powstawać tematy dotyczące nie mniejszych komentarzy:

GM on mnie nazwał kur** pls help usuń to!

^Gpiotras~
28-12-2008, 17:22
To by bylo bezsensu nooby by pisaly +1100 lvl'om
PLZ FREEE ITEMS!!
lub
Jestes boos!! Dasz cos??

Bezsensu pomysł jeszcze ze 2 - 1.5 roku temu by to bylo fajne bo bylo 90% normalnych graczy 10% noobow a teraz jest na odwrot ;/

StaryMistrzBorysiatko
28-12-2008, 17:56
mi sie zdaje ze to dobry pomysl , gdyby byla ograniczona liczba znakow zalozmy do 16 i mozliwosc modernizacji przez gracza

Lechista92
28-12-2008, 18:05
Dobry pomysł, ale:
1. Ograniczona ilość znaków do ~20,
2. Możliwość dania tylko 1 komenta pod danym graczem,
3. Każdy sam moderuje otrzymane komentarze,
4. Jakiś próg lvl od którego będzie można dawać komentarze, np. 200 lvl.
To chyba na tyle. Pozdrawiam.

Wiele Miałem Kont
28-12-2008, 21:47
Taa... jasne!!
Jak chcesz komuś pod profilem dawać komentarze zapraszam na:
1.
www.nasza-klasa.pl
2.
www.fotka.pl
Co to ma w ogóle być? może jeszcze opcja dodawania zdjęcia przez właściciela postaci? może do tego wiadomości przychodzące i wysłane?

Z chęcią dałbym komentarz do konta na apo typu:
"Oczywiście 10/10... śliczny outfic... przepięknie dobrane kolorki... za co daje maksik i zapraszam do mnie!!"
"10 na 10 i zapro do mnie!!"
"Zapro do mnie"

Sorrki, ale jestem na nie... zaraz pojawiły by się nieodpowiednie komentarze itp. może by przeszło gdyby chociaż 50% graczy APO byłoby odpowiedzialnymi i dojrzałymi psychicznie osobami!

Silkroad
30-12-2008, 12:44
Nie. Po co? Zachwile wszyscy by weszli w profil neka i by naspamowali:
" Który ownerr??! "
" Jak się bociło?!11"
" Jaka lama w pvp zabił ją..."
" KozaKoza!! ".

Może i można byłoby to moderować ale taki spam byłby za duży.
Jestem na nie

Muflon
30-12-2008, 13:03
Nie potrzebne to jest a dlaczego?
Po 1. Na ch*j Mortiisowi czas marnowac?
Po 2. Zacznie sie wyzywanie od noobów pedałów botów allegro kidów itp.

Więc jestem na nie "gupi pomysł"

Takarji
30-12-2008, 13:23
Eee tam mi to się nie podoba ;/ po co te komentarze bedą sie wyzywać itp :o

.Kapitan Alkohol.
30-12-2008, 13:36
No i po co ? Było by wyzywanie sie itp. Raczej nie, ale zaznaczyłem 'Nie mam zdania' poniewaz jeżeli by ktos to pinował moze i miało by sens.

Zbanowany Khuramek
02-01-2009, 23:59
1 konto 1 komment pod graczem xD
Max 20 znaków.
Ale po co to? niech zabiorą się za to apo 8.~ anie głupoty xd

Silkroad.
07-01-2009, 19:49
www.armia.toproste.pl to nie fotka.pl :PP. Jestem jak najbardziej na nie, bo by się sypały komenty typu ;
Zapraszam do mnie iwg.
Jeżeli mniałoby coś wprowadzone na stronie apo to wykres wszystkich postaci. Jestem na nie.

Spaślak
08-01-2009, 20:00
Nie, bo było by tam tylko wyzywanie spamowanie i w ogóle zrobiło by sie wielkie gówno, chyba ze nadzorował by to ktos moderator albo ktos kompetentny....
A po za tym i tak jestem na NIE, forum Ci nie wystarcza? : <