View Full Version : Amu$ mówi Ave...
Witam. Chciałem zrobić sobie małe retired. Powodem tego jest hack jakiego dostałem 2 dni temu. Straty nie były za duże ale to już 4 hack i ogólnie poszło ze 120kcc. W tym hacku poszło mało kasy lecz prawie 200 lvli, 14 mlvli i narazie nie mam siły ich odbijać, jak poczuje ich przypływ wrócę.
Na pozdro przyjdzie czas.
to Tak:
Skryper
Mysticus
Sir Magiczny
Azeff
Enchox/Nixon
Rybcun
Alfir Mazir
Evill
Ania
Gala Zeph
Speed Fireman/ Master of Pk
Michcio
Flama
Sheybeck
Kichu
Aerox
Assasin Knight
Aziel Vara
Arni Pogromca
Khuram Shazad
Jankiel
Nolia - Gwiazdeczka :*
Koxerka
bermen
Ketrab
Kruszon
Pagon
Bondi
Horus
Sargo Pall
Veritas
Combo Pallek
Hónd
Aiwaho
Nussyn
old Cold Macie
Asasyn salach
Raven Mag
Rebel
Lorenz
zico
Jan
Plessio
Plagenzenho
Mag Robert
jak o kimś zapomniałem to pisać.
Elos.
jak ktoś chce moje gg to pisać pw (:
Noo niestety ale na każdego przyjdzie czas :/ zico odszedł 2 miesiące temu, a teraz Ty :( Mam nadzieję że wrócisz.... Jak naprawie ten kabel co przez Ciebie urwałem to pogadamy ;)
*Tanuki*
28-12-2008, 20:49
Amu$ jeb*ał cie ktoś kiedys w łeb x( ? Chooy wrocisz i tak :) Byłeś jedynym spoko ziomkiem z KRS'ów :D Pozdro :*
.Kapitan Alkohol.
28-12-2008, 20:53
Szkoda :< Ale i tak wrocisz :>
Thx za pozdro =*
Kontakt gg i skype ;)
Powodzenia w rl życiu ;)
Narazie Amu$.
Mam nadzieję ze szybko wrócisz.
3maj sie.
och Pawle Pawle
dałeś d... po całej linii... ty już wiesz o co chodzi
Pisz na gg czasem :)
No cóż.. tylko podziękować hakerom. ): oby Ci szybko wróciły siły do odrabiania strat. :p A tymczasowe elo i trzymaj się tam ciepło. :) dzięki za pozdrowienie. :*
Pozdrawiam
Royal back xD
28-12-2008, 20:58
***** Misku nie odchodz? Ja pierdole masz grac! Sam mi i Azeffowi mowiles po hacku ze wbijesz 1k! Ze sie nie zalamiesz! A Ty co teraz robisz do kurwy nedzy? Szkoda tych godzin przegadanych na skype i wiem ze wrocic i to szybko! Ale finansowo CI pomozemy! Tylko wroc idioto! Nie lam sie cepie glupi! Wiem ze wrocisz;) ;* Ale jakby co to kontakt mamy;]
Gala Zeph
28-12-2008, 21:00
Będzie Mi Cię brakować :( :( :(
Tak wiele czasu tu spędzilimy :(
Wracaj jak najszybciej :(
Pozdrawiam... Mamy jeszcze gg ;p ;)
;*
Niebieski Irys :*
28-12-2008, 21:10
A spróbuj nie wrócic w ciagu tygodnia. xd Takiego spama dostaniesz ze sie nie pozbierasz ;P Masz nie odchodzic i tyle!! Finans bedzie-bedzie gra ;**
Pozdro czopie a o moim to zapomniłeś nie ;<?
O mnie zapomniałeś xd. Szkoda, że odchodzisz : ( Wracaj szybko :P Mam Twoje gg :rolleyes:
~GrulixBaned
28-12-2008, 21:23
No elo. egnaj. Gratuluje dobrego sharingu z jakimś chujem.
buuuuu :(( malo Cie znalem, ale spoko gostek jestes wedlug mnie , mam nadzieje ze wrocisz niedlugo :)) szkoda ze odchodzisz, ale znajc zycie to samo bym powiedzial na twoim miejscu. :/
Pozdrawiam :)
No Pawel...
Zj*** to ; s
Mamy gadu
Wracaj fast ; <
Maj LoFf
<Vetebcio>
28-12-2008, 21:30
Skype jest, masz wrócić i grać bo inaczej po dupie dostaniesz pozdro ;*
Szkoda ze Cie hakli :/ I tak wrocisz w neidlugim czasie kontakt jest wiec :) pa
Omg............................................... ................
120kcc eh ja bym sie zalamal ... ale poczescie niestety twoja wina bo podajesz co chwile komus passy :/
zegnaj i wracaj xd
może jestem za bardzo ufny i ludzi to wykorzystują :< szkoda troszki ale tak bywa...
~GrulixBaned
28-12-2008, 22:24
I tak wrócisz. Już miałeś kiedyś chyba hacka czy nie?
Pomylilem sie co do ciebie....ale juz cie pomylilem. Mam nadzieje ze wrocisz na apo i zostaniemy dobrymi kumplami. Pozdro :*
revolt demolka
29-12-2008, 13:56
Amu$$ kurcze noo nie odchodz znam Cie krotko ale jestes naprawde w porzadku koles naprawde nie odwalaj manian noo... jesli chcesz odpoczac od tej pixelozy to ok ale wracaj szybko ;p
i o mnie zapomniales Evill xD
Assil Dfa
29-12-2008, 13:59
O mnie Alfir Mazir :<
A ty wrócisz ;d tylko odczekasz lagi ;p. Trochę cie znam ;d
Skarbie ty mój ;**. Nie przejmuj sie! :D JEdyne co na APO fajne to forum. SErver zszedł na psy niestety. ;) NA gie-gie pogadamy złodko.; * Dzięki za pozdrowienia. ;) ;* 3maj sie ciepło. ;d
Mój Braciszku nie odchodź ;<
Nie poddawaj się tak łatwo !!!!!
:(
Cya
znałem cię troche jak grałem swoim 200 pallem na to ty expiles na draculach ;p
i troche potem gadalismy
Jeszcze raz cya i tak zaraz wrócisz ;]
I tak wrócisz. Już miałeś kiedyś chyba hacka czy nie?
Chyba napisal ze go hakneli jzu 4 razy niE? ale tak to jest jak sie czytac nie umie:)
Mnie nie ma w pozdro! xD I nie mam też twojego gg ; < Jak teraz masz retired to zagraj ze mna na Guardii :D Bede Twoim pro :P
No to papa ;** 3m sie
Wreszcie madra decyzja:D odpocznij sobie cymbalku:D thx za pozdro;] aa zrobisz swinke na skype??:D
zrobie, zrobie no ale wbijaj ;P
wroce jak poczuje sie na silach ;d
.Kapitan Alkohol.
30-12-2008, 13:34
Czyli jutro ? : ooooo
3m się :*. Thx za pozdro. Wiem, że wrócisz ^^. Hmm.... chyba już wróciłeś, albo się mylę.... :D.
Wracaj ale...zal tych haków ;/...To samo co showtek ;...Nie znalem Cie ale poukladaj sobie all i wracaj ;]
Zbanowany Khuramek
02-01-2009, 22:55
Z ubolewaniem żegnam teraz Ciebie Amedainie , jednak na każdego przyjdzie pora ;s.
Też miałem odejść z powodu Bana ale co tam ;s.
Powodzenia w Realnym Świecie mam nadzieje że kiedyś wpadniesz nas odwiedzić
Znuf_-.-
02-01-2009, 23:06
Dopisz mnie, dopisz mnie :D:D
Plagenzenho here ;)
Pampalini
02-01-2009, 23:08
Zal dlaczego Ty ;/ troche Cie znalem :< lecz za malo. znajac Ciebie i tak wiem ze wrocisz :) szkoda tego hacka ale trudno trzeba zyc dalej ..
powodzenia w RL zyciu.
Amedine bez przerwy online.....nałóg to nałóg i nic na to nie poradzisz ; )
a widzisz żebym wbił chociaż jeden lvl? nie sądzę
więc jaki problem? online mogę być ale nie expie...
btw to jest mój problem :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.