PDA

View Full Version : Mafia

Gottri
28-12-2008, 22:33
Chodzi mi o grę "Mafia" ja osobiście przeszedłem ja z 3 razy... Jak dla mnie najlepsza gra pod względem fabuły. W 2009 roku wychodzi Mafia 2. Założyłem ten temat żebyście wypowiedzieli się na tema tych tych gier :)
A jeszcze bym zapomniał o muzyce z lat 30 xD

Aha...
28-12-2008, 22:58
Ja osobiscie niedawno przeszedlem ja po raz 2 xDDD. Mi sie bardzo podoba fabula i gra z kodam to syf szczegolnie w mafii jak wyjdzie mafia 2 to ofc kupie xd.

Trikoo
28-12-2008, 23:17
Gra superowa.
Powiem wam , ze zal mi bylo Sam'a jak go Tommy zabil na koncu ; D
Czekam na M2.
ogolnie to 8/10 za grafike...

old Don Mateo
28-12-2008, 23:28
Hmm no grafika jak na tamte lata to była miodzio co tu pisac bo sam nie wiem jak zagram w 2 to może coś więcej napiszę :o

@down

2 misje może 3 kilka lat temu w to grałem więc nie wiem dokładnie

@ 2 down

no i policja cię ścigała za to że przekroczyłeś prędkośc xD

tajemniczyczloWiek
28-12-2008, 23:36
ja gram w ta gierke wypas ale ojciec chrzestny wymiata w chuj : D ale tak w ogole duzo musze jezdzic ta taxowka na poczatku?;/

Zieniu
29-12-2008, 00:02
taaak, Mafia to wedlog mnie jedna z najlepszych gier, zastanawiam sie czy nie lepsza od calej sagi Gta. W Mafi to co mi sie spodobalo to, fabula jak juz to bylo wspomniane, muzyka(mmmm), misje(nie to co w Gta znajdz i zabij), samochody:D

Fifeks
29-12-2008, 01:02
To co mi się w grze podoba to fabuła rzecz jasna. Ale też to, że to jest robione na faktach autentycznych ; D Mafie w wielkich miastach, które rządziły... Taaa... I pamiętam jak się samochody nowe miało ; D i te zamachy na jednego kolesia : p A najbardziej w pamięć mi wpadła misja na statku ; D I ostatnie jak Tommy zabił Sama... I napad na bank ; D ogólnie cała wypasiona giera!!

Gottri
30-12-2008, 10:21
taaak, Mafia to według mnie jedna z najlepszych gier, zastanawiam się czy nie lepsza od całej sagi Gta.
Taa, np. GTA Vice City wyszło mniej więcej w tym czasie co mafia, a moim względem bije gta na głowę :p. Np. fabuła, lepszymi bardziej "prawdziwymi" misjami, strzelanie z broni bardziej realistyczne, lepsza fizyka jazdy samochodami, o muzyce nie mówię bo obie gry mają ją super i dobrze pasującą do panującego tam klimatu. Gta też ma plusy np. motory, helikoptery.