View Full Version : Gdzie i jak sp?dzicie SYLWESTER ;>
Gdzie i jak spędzicie SYLWESTER bo pewnie połowe apo to przy expieniu
I jaki macie juz alkoholek ? :p
Ja to spędze z kolegami ;p kupilismy juz alkohol i petardy ;p
Rafalek pogromca
29-12-2008, 13:00
Domowka :-) .................................................. .................................................. ......
JoVEKRoVeK
29-12-2008, 13:04
W domu. Przed kompem .
Wiele Miałem Kont
29-12-2008, 13:06
Opcje są dwie:
1. Wałbrzych ze znajomymi na chacie czyjejś ;)
2. W domq u siebie, jeszcze się zobaczy :p
Opcja 2 wygrywa, bo niezbyt chce mi się balować :p
Zapas? dzień przed jak już :) lub w 31 :D
jdziewczyna ma wolna chate-to jest dobre rozwiązanie jak masz 14+
HaHa... albo mi się wydaje, albo chcesz mu odebrać nadzieję że ją przeleci przed nowym rokiem i po nowym roku( rox postanowienie :eek:), ale niech próbuje :) może akurat ;)
Mi tam się rok temu sylwek podobał, a byłem u dziewczyny... ale nie zapomnę sylwka 2 lata temu, bo przebił ostatni na luzie :D
@edit
Ktoś tam pisał czy może być sylwek bez alkoholu i że większość jest niepełnoletnia.
Jestem zdania że lepiej się wyszaleć teraz niż jak ma się założoną rodzinę zacząć i żeby coś spier*****...
Młodość jest od tego żeby się wyszaleć, iść na wagary z piwkiem zamiast do szkoły i w Parku uważać na pały. Powiedzieć rodzicom że będziemy późno i się nie martwili... a gdy już pijani na maxa idziemy do domq paść w krzakach się przespać, później jak się wstanie z rana lecieć i pod prysznic żeby nie wyczuli. Kąpanie się w stawie zimą w grupie 10 osób, ehh... było tego... najważniejsze to mieć swoją ekipę, a później picie będzie normalne, przyjeżdżanie do domu w taczce itp ;)
Albo w Krakowie albo w domu ;). Raczej w Krakowie lecz an rynek nie mam zamiaru iść xd. Zapasy na sylwka? Narazie nie ma.
Raczej w domu...
Chyba ze pojde do kuzyna albo do kolegow...Sie zobaczy.,..
jacek3332
29-12-2008, 13:37
A co, bez alkoholu się nie da? Założe się, że większość z was nie jest pełnoletnie.
old Don Mateo
29-12-2008, 13:40
na podwórku cieszysz się ?? xD (sylwester to nie tylko alkohol i heya trza komuś wypierdo... a najlepiej sobie nie :rolleyes:)
Dobre pytanie ;P prawdopodobnie jakaś domówka, potem się pójdzie pooglądać fajerwerki i wrócimy walczyć dalej ;)
.Devixx.
29-12-2008, 13:51
impreza u koleżanek z browcem : ) lecz bez fajerwerek pewnie : (
Przekliniak
29-12-2008, 14:19
pszet tipjom murze ekspic po mnje gie em zje bo ne expie sylferster pszed kompódeerrem i pede w tibpjee krac !1!!!!111jedenejejejejdejdednejdnejoneonoenoeneono !!!1111
Hipcio Bercix
29-12-2008, 14:23
ja u babci bo kolega poprosil zebym przyjechal na sylwka bo moja babcia obok mojego kolegi mieszka. Bedziemy pili picolo xD
ja tam nie wiem :D ...... ...
Sempacz x3
29-12-2008, 14:48
domowka, wódka i szampan
A co, bez alkoholu się nie da? Założe się, że większość z was nie jest pełnoletnie.
ja jestem i pije, zrobi mi ktoś cos?
Sebolek-Zawisza
29-12-2008, 14:50
Hmm
1. Melanż u kumpla w domu.
2. Dziewczyna ma wolna chate ;d
3. Siedzieć ze starymi, zamulać i słuchać jak mam sie zmienic ;d
Co wybrac? ;p
ja idę do kumpla, posiedzimy trochę w domu, połazimy na dworzu. w ogóle zrypaną mam okolicę, wszyscy napieprzają w tibie i nikt nawet nie wychodzi:/ więc jakoś sobie trzeba radzić ! ;D
#up
dziewczyna ma wolna chate-to jest dobre rozwiazanie jak masz 14+
Spedze czas przy alkoholu (:
Nooo odrazu zaciekawił Mnie ten temacik :D
Konkretna bibka u kumpeli, potem (00.00) wyjazd na dwór i po sylwestrze do kumpla na dopełnienie się :D
OFC: alkohol musi być :) ale my kupujemy 31, przed tą imprezą :) po co targać na zapas, niech isę schłodzi jeszcze w sklepie :D
.Kapitan Alkohol.
29-12-2008, 15:22
Z Takarjim :p i innymi ziomami z rl. ;)
Ja idę na imprezę, którą robi kumpel :D
%% już jest xDD
Mam nadzieję, że się nie zaje*e w trupa :P
btw. znacie coś dobrego na kaca? Wiem, że jak się zje kilka witamin C, to pomaga.
Fajerwerki? - Coś się kupi :P
Sempacz x3
29-12-2008, 17:19
@up
lyzka miodu przed sniadaniem i po sniadaniu :d pomaga, albo mietówke, co wolisz. xd
Do mnie przylazi kumpel zarywamy nocke i gramy ****Cs xD
Cielak znów zbanowany ^^
29-12-2008, 17:28
Spędzam go przy ulicy której mieszkam, Przy ulicy korytarzu pierwszego piętra w moim pokoju lub w salonie. Siedze w domu w tym roku ;(
Verrier 2.0
29-12-2008, 17:40
U kumpla na imprezce ; )http://i39.tinypic.com/23uo6xt.jpg
Do Mnie przychodzi kumpel standard jakieś filmy, żarcie, piwko i siedzimy całą noc ;>. Nie mam zamiaru się za bardzo rozpić chce żeby poszło lekko.
Wolna chata u kumpla ;o Tylko nie wiemy czy kupywać już jutro czy pojutrze ;o
Zuy Pan, Wręcz Okropny
29-12-2008, 22:36
Hail "Domówki" ! ;]
Ja idę do kolegi... W sumie to jadę ;>
Alkoholek już jest ;)
P.S. Zero petard ! ;< Petardy to szkoda kasy !
Jaros Jaroz Jaro
29-12-2008, 22:39
Jak na to wpadłeś ?
Hmm
1. Melanż u kumpla w domu.
2. Dziewczyna ma wolna chate ;d
3. Siedzieć ze starymi, zamulać i słuchać jak mam sie zmienic ;d
Co wybrac? ;p
jeden or dwa...to zależy jaka dziewczyna xd
#topic
teatrówka albo dom.
Khuramek
29-12-2008, 22:40
Plecak petard piwo & jakiś szampan, 2 x reklamówki petard.
Poprostu sylwke spędzony z kolegami na dworze.
xD Lukki xD
29-12-2008, 22:42
Plecak petard piwo & jakiś szampan, 2 x reklamówki petard.
Poprostu sylwke spędzony z kolegami na dworze.
UEAhushasuehaueaheuha taa i co jeszcze ? Kelner Ci będzie petardy podawał?
Viseko:o
29-12-2008, 22:50
Ide do dziewuchy, a co innego robić omfg.
Slyne z tego iż jestem zboczuch ;<
Po to z kolegami i koleżankami Xd o 00.00 się coś jebnie i postoim na dworzu, potem zawijam do dziewuchy sie dupczyć.
[Panie Policjancie, jestem niepelnoletni].
Kornas Pall
29-12-2008, 22:54
U mnie kumpel organizuje będzie z 30 osob+ (20 chlopakow , reszta dziewczyny xD)
Jeszcze alkochalu nie mamy.
Za to mamy 10 gramów dobrego Holendra ;]
Dobre pytanie ;P prawdopodobnie jakaś domówka, potem się pójdzie pooglądać fajerwerki i wrócimy walczyć dalej ;)
Nie ma to jak w domu pociac sie zyletkami w sylwestra nie?
@topic
Z qmplami i wódką :D
Połowa osób i taka na APO bd grało do 3-4 rano xD A sylwester jest raz w roku, trzeba wszystkie najebki z całego roku złączyć i sie najebać w trupa xD :PP
Nusultan Tudialkbai
30-12-2008, 00:17
U mnie kumpel organizuje będzie z 30 osob+ (20 chlopakow , reszta dziewczyny xD)
Jeszcze alkochalu nie mamy.
Za to mamy 10 gramów dobrego Holendra ;]
Dokladniej jaka odmiana?;)
Ja sylwestra spedze z bongosem w reku i tez skunem, nie holedrem ale mega kozakiem ;)
tajemniczyczloWiek
30-12-2008, 00:26
Po to z kolegami i koleżankami Xd o 00.00 się coś jebnie i postoim na dworzu, potem zawijam do dziewuchy sie dupczyć.
bedziecie sie dupczyc?ale ty masz 14 lat wiec czym to bedziesz robil? ; o
topic
0 fajerwerkow........parenascie wyborowych 0.7 kolo pare zł trza bedzie wyjac xd
Wiele Miałem Kont
30-12-2008, 00:30
UEAhushasuehaueaheuha taa i co jeszcze ? Kelner Ci będzie petardy podawał?
Może ma "Korsarze"? jak ma te petardy to na luzie może walić całą noc, a na poważnie to może mają bo się zrzucili? Choć dla mnie petardy to strata kasy.
Z Twojej wypowiedzi wynika że masz zaje******* szacunek do swojej "dziewuchy". To czy słyniesz z tego że jesteś zboczeńcem nie sprawdzę, ale sądzę że forum nie jest miejscem żeby się zwierzać z rzeczy typu "dupcenie", a do tego zapewniam że wiele osób w to nie wierzy że "podupcysz", bo jakbyś już "dupcył" zrozumiałbyś że nie jest to powód do chwalenia się o ile jesteś osobą poważną, ale coś sądzę w głębi siebie że możesz "podupcyć" i chwalisz się, bo sprawia Ci to wielką radość :P
Powiedzmy sobie tak: "odpowiedz sobie sam na pytanie czy to co napisałeś jest autentyk i czy powinno się znaleźć na forum". Jeżeli ja miałem racje jest 1:0 dla mnie, jeżeli Ty jest 1:0 dla Ciebie ;)
PS: Jakby Twoja dziewczyna to zobaczyła co by powiedziała? :eek:
Połowa osób i taka na APO bd grało do 3-4 rano xD A sylwester jest raz w roku, trzeba wszystkie najebki z całego roku złączyć i sie najebać w trupa xD :PP
Hmm... zacznijmy od tego że połowa osób co tutaj się udzielają nie tkną nawet alkoholu, a jeżeli to szampana z rodzicami. Wiele osób z pewnością będą siedzieć w domu( jak prawdopodobnie ja, bo moja dziewczyna jest 500km ode mnie w tym momencie, a nie miałbym gdzie przenocować jakbym pojechał), ale chcą być fajni że napiszą coś typu... nawalimy się do urwania filmu itp.
Ehh... nic nie poradzisz, a o chwaleniu się że z kimś będziemy uprawiać seks, mówienie innym z kim to my nie uprawialiśmy seksu itp. jest dla mnie całkowitym udowodnieniem braku szacunku do tej kobiety/dziewczyny i wielkim błędem z jej strony że to zrobiła( no chyba że to dajka jakaś :eek:)
Ja idę na imprezę, którą robi kumpel :D
%% już jest xDD
Mam nadzieję, że się nie zaje*e w trupa :P
btw. znacie coś dobrego na kaca? Wiem, że jak się zje kilka witamin C, to pomaga.
Fajerwerki? - Coś się kupi :P
Najlepszy na kaca? najlepsze na kaca są moim zdaniem tabletki 2KC... pomagają, ja np. nie pamiętam kiedy ostatnio miałem kaca mocniejszego po jakimś piciu... jak już to minimum, ale zwykle nic ;)
@EDIT
Kumpel już idzie z flaszką więc nie będę sam na sylwku, tylko szkoda że starsi na chacie, bo będziemy pić o 2 w nocy pewnie :(
.Kapitan Alkohol.
30-12-2008, 00:40
Bo ALKOHOL :D :D :D :D :D to podstawa :D
ja idac do spowiedzi przedswiatecznej postanowilem sobie ze do urodzin(w styczniu) nie bede pil, wiec w Sylwka ide do kumpla na impreze z malinowym Piccolo... Ktory mi podskoczy?:D
zapomnialem:
Wszyscy jestescie fajni.fail
Bede grac w tibie i bic lvl !!!111one
a Tak serio to ide do kumpla ;)
Ja się nie mam czym chwalić. Wszelkie zapasy chłodzą się jeszcze w magazynach Karfura. O 22 zaczyna się LAN Party i całą noc napierdalamy przez LANa. Krata piwa i dobre zielone i 4 ruskie wina musujące dla zasady wystarcza na 10 osob, nie? xdd
Do qumpla jade szkoda że jago starzy są w chacie :/ :/:/ ale i tak będzie zajebiście XD
Domówka z rodziną!
Przy malinowym piccolo.
Jak co roku..
w doma z rodzina moze jeszcze potem do siory na hate xD
Silkroad
31-12-2008, 11:01
Nie jestem pełnoletni więc bez alkocholu, sylwestra spędzam z kolegami w hacie, lub na dworze z fajerwerkami :o
Ja spędzam sylwester z polsatem, będzie wspaniała impreza wiele gwiazd polskiej estrady! dla niezdecydowanych polecam!!!!!
Pijcie dzieci pijcie, tylko żeby was mama nie przyłapała
Przed kompem, respy wole XDDDDDDDDD znnnnnnnnnnnaaaaaaaaakkkkkkkiiii
Ja z ziomkami , w domu. Oczywiscie przy piwku i wudeczce ;0 Pozdro all ! Szczesliwego nowego roku! ;)
KODEX! Sylwestra spędzę w ten sposób co Ty! Naprawde, sylwester z Polsatem to coś wspaniałego.
Okej, cisne bo dzwonią po mnie ;x
Devil Mike
04-03-2009, 14:49
w domu przed apo xD żart
ide do kumpla pogramy w cos na xboxie poszczelalismy petardami i po sylwku xD
pozdro
Cygar do Cristo
04-03-2009, 15:04
@up
***** wiesz kiedy byl sylwester? jest marzec cieciu..
; S zaraz ktos powie ze po huj sie ozywam ale mnie rozjebal chlop ; S
@up
Teraz to już jest na następnego Sylwka xDDDDD
@topic
Jeszcze nie mam planów :D
To tyle, baj
Peace...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.