View Full Version : Sonia
No wiec ja proponuje zrobic jakis zajebiscie trudny quest pod wzglendem myslenia i po wykonaniu go mozna by po sprzedaniu itemek wejsc do specialnego pomieszczenia w ktorym znajdowal by sie tp do city.
Bastek10
29-12-2008, 12:58
yyy napisz dokładniej o co ci chodzi bo ja z tego w ogóle nic nie rozumiem.
~GrulixBaned
29-12-2008, 13:00
Trochę pokrętnie to napisałeś, ale jestem za. Przydało by się coś takiego na Apo.
Pomysł nie potrzebny..chcesz, żeby wszystko było takie łatwe? a może nie chce ci się wracać z respa do depo? ci którzy stoją przy sonii i proszą o tp mają nieźle naje.bane, bo w tym czasie by zdążyli 2x wrócić do city..
Bart masz absolutną rację, przecież tam się idzie 2 minuty :rolleyes:
Quiet v 2.0
29-12-2008, 14:37
No wiec ja proponuje zrobic jakis zajebiscie trudny quest pod wzglendem myslenia i po wykonaniu go mozna by po sprzedaniu itemek wejsc do specialnego pomieszczenia w ktorym znajdowal by sie tp do city.
Na polski:
-trudniejsze misje, trzeba więcej pomyśleć a nie ma wszystko na tacy podane (np: język węży w misji)
-po selnięciu itemów masz tp do city.
Ten 2 pomysł faktycznie nie jest za dobry, bo jest szybka droga. Chociaż niskie lvl by miały lepiej :))
Zgadzam się na 1 propozycję.
Sempacz x3
29-12-2008, 14:42
yy. po co? stawiasz 2 poty i robisz sobie tp :d
mozna zrobic jak Ci sie nie chce isc, po prostu poczekaj na 2x typ, albo kup 2x pot. ;d
tyle
@top
mozna
Jak zwykle zuo sempacz wszystko powiedzial : /
@Topic.
Nou.
NIE!!!
Wiesz co... Może by tak w City zrobić 'Teleport room', żeby były tam wszystkie tp. do wszystkich potworów, co?
Pomysł idiotyczny. Po to jest mapka, aby po niej biegać.
Nie będzie żadnego teleportu, ani nic w tym stylu. Po to zostało to zrobione tak, aby było daleko... I co, teraz mamy to zmieniać? Bez sensu...
Odrzucam / Zamykam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.