View Full Version : straszne debugi
elder dodek
29-12-2008, 21:28
w city w depo sa straszne debugi co dam krok to juz debug oto przyklad dlaczego moga byc debugi
http://i42.tinypic.com/29gh3qb.jpg
sa tez te glupie dziny ktore powoduja lagi kicki i debugi -.^ ale chyba kazxdy wie jak wyglada dzin wiec ssa nie bde robil -.^ prosze cos z tym zrobic banowac takich graczy i skonczyc z tymi dzinami bo to sie nudne zaczyna robic -.-
mialem tak samo tylko ze pisali ciagle
1
1.
1
1.
i tak dalej
Shadreet
29-12-2008, 22:40
DEBUGI TWORZY PADLINA TIBIJSKA O NICKU "Speedex" RESZTA NOOBOW TYLKO PROBUJE GO NASLADOWAC, NA SZCZESCIE Z MIZERNYM SKUTKIEM...UWAZAJCIE NA TEGO NOOBA
P.S GMOWIE POWINNI GO ZBANOWAC I USUNAC TEN BLAD JAK NAJPREDZEJ
Khuramek
29-12-2008, 22:42
No dokladnie obok mnie stał koles i tylko z hotkeya 1. 1 1. 1 1. 1 1...
Moim zdaniem najlepiej było by to naprawić.
Zuy Pan, Wręcz Okropny
29-12-2008, 22:43
Tak wiem. Też mnie to spotyka... ;<
Jest jeszcze noobek który pisze :
1
1.
1
1.
itd... i debugi są ;<
Często sie zdarzają debugi,gdy właśnie ktoś spamuje.Sam dałeś przykład.Można owszem dać raporta.Ale nie często GM online :O
DannRook
29-12-2008, 23:37
Ja debugów nie mam, po 2 h godzinach gry zero debugów...
Dajesz mu ignore i masz spokój ??
Jest na forum specjalny temat, w którym możesz wkleić wpisy z twoich debugów i Mortiis postara się to naprawić.
@edit
Temat zamknięty, ale zawsze możesz napisać maila do Mortiisa.
bosch@o2.pl
Shadreet
30-12-2008, 00:26
Ja debugów nie mam, po 2 h godzinach gry zero debugów...
Dajesz mu ignore i masz spokój ??
Jest na forum specjalny temat, w którym możesz wkleić wpisy z twoich debugów i Mortiis postara się to naprawić.
@edit
Temat zamknięty, ale zawsze możesz napisać maila do Mortiisa.
bosch@o2.pl
Ty to jednak jesteś kawał głąba i nabijacza... W ogóle jesteś niedoinformowany a się wypowidasz...
Od tego zacznijmy, że debug występuje tylko w obszarze widzenia nooba, który spamuje, dlatego też debug powstawał tylko w dp i okolicach bo owy noob tam "grasował".. proste Koleś stosujeł jakiegoś bota, nie wiem dokładnie co, może anarchy, może autohotkeys ale samo nawalanie po hotach nie daje rezultatu...
Co do ignora Dannrook "geniuszu" to nic nie daje, debug nadal powstaje...
Pozdro nabijaczu postów gogo 300
Night Raven
30-12-2008, 09:13
Wczoraj poszedlem poexpic noob charem, i dostalem debuga na respie, bo kolo mnie jakis noob spamowal. Nie rozumiem jak to sie dzieje ze jak ktos spamuje to robia sie debugi.
Poprostu GM'owie powinni bardziej patrzeć na spamerów odrazu bana na dwa lata i po sprawie ;] nie no joke ale na tydzień to by się nauczyły dzieci.
jakoś ja nie miałam debuga.
jedyne wyjście to drugie depo.
ale.
jak kto woli. ^^
cip soft wymyslil takie cos jak anty spam(ctr+w) i ignore uzyj tego i nie bedziesz mial klopotow.
Nie rozumiem jak to sie dzieje ze jak ktos spamuje to robia sie debugi.
Przeczytaj zawartość tych bugów.
sratatatata...Communication_ex..sratatatata
Communication - komunikacja czyli np. jak ktos pisze ;p.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.