View Full Version : Cofka..
Magic Gladiator
30-12-2008, 12:19
kurde to juz jest przesada sprzedalem domek na ank bylo git mialem kase wszysto git.. i huj nagle apo off cofka byla ok zal niewazne patzre niemam kasy a mam dokumet domku wiec mysle ze git selne 2 raz a tu huj patrze
" Brolly knight jest wlascicielem tego domu." wiec sie wkurzylem kase mi coflo a domku juz nie co to jest brolly moze potwierdzic ze kupil odemnie.. zal wogole najlepiej niech on sie wypowie w tym temacie czy kase mu coflo czy nie...
wali mnie to... ja che moje 3.5kcc odzyskac... pierd** server ... zal wogole apo spadlo na psy co chwile lagi, crashe itp
.Kapitan Alkohol.
30-12-2008, 12:26
Peszeq ; (
Kolega na debugu stracil 30kcc i nie płacze tak jak Ty.
Mogłeś dać reloga po sprzedaniu ;)
Postać miała by save i po kłopocie :D
Magic Gladiator
30-12-2008, 12:38
ta a skad moglem wiedziec ze cofka edzie zal tego serva wogole a gm nic nie robi teraz jescze bardziej bo wczoraj pacca kupywalem i jak byla cofka i mi jescze pacc niedojdzie to jebie tego serva..
~~~Shadows~~~
30-12-2008, 12:39
@magc gladiator
nie płacz tak bo mam wrażenie że tibia ci mózg wyżarła...
@topic
o boże od czasu do czasu może być cofka ew. crash to nie tragedia
.Kapitan Alkohol.
30-12-2008, 12:46
Jak Ci nie pasuje to wyjdz i nie wracaj -.-
Wiele Miałem Kont
30-12-2008, 13:13
Lol.... Jak Ci się nie podoba to nie graj?
Płaczesz za domkiem za 3,5kcc jakby Ci co najmniej ukradli bluzę za 300zł, albo komórkę za 1k+zł... to tylko gra i tylko pieniądze w grze. Wows... ja jak ostatnio byłem haknięty i mi zajeb**** 710+ek tak nie płakałem jak Ty, bo mi to zwisa i miałem powód żeby na dobre skończyć ;)
Exevo knight
30-12-2008, 13:13
Jak na prawdę to dla ciebie takie ważne to "złap" GM-a (najlepiej mortiisa) i napisz do niego raporta. Dobrze by też było jak byś miał jeszcze jakieś dowody :P
old Don Mateo
30-12-2008, 13:19
wiesz nikt ci nie każe grac na tym serwerze więc jak nie pasuje ci tu coś to nie graj i możesz pomarzyć że odzyskasz tylko te 3,5 kcc bez dowodów nic nie zrobisz więc wypier...... z tego serwa jak nie możesz przeżyć straty 3,5 kcc
P.S: Jak widzę lubisz słowo żal więc wyżal się na żal.pl i będzie git
Masz racje ze apo spada na psy ale to juz dawno, a to 3.5kcc nie odzyskasz mortiisa to wali ;]
damianpia
30-12-2008, 13:22
się ***** ciesz że tutaj cofka raz na miesiąc jest a nie jak na Xamashu była 2-3x dziennie albo na RonOtsie...
Pampalini
30-12-2008, 15:03
Kasy napewno nie dostaniesz. a po 2 3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera :) wiec przykro mi :)
5 - Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Przestan plakac i tak ci tego nie zwroca...
Tyle ode mnie :o
damianpia
30-12-2008, 15:20
Co, jakbym założył temat i napisał:
Cofka była, straciłem 3x golden bolt, 30 bp sc, przywróćcie mi!!!!!!!!!11111111111111111111111111111
to by mi uwierzyli? Każdy by mógł sobie taką bajeczke wymyśleć
i to dobrze ze byla cofka :) ha wwjbt cioty ,.i.,
Masz racje ze apo spada na psy ale to juz dawno, a to 3.5kcc nie odzyskasz mortiisa to wali ;]
Nie tylko Mortiisa to g*wno obchodzi..szczerze mowiac mnie tez ; )
Magic Gladiator
30-12-2008, 19:17
@up to jak cie gowno obchodzi to po co piszesz tu? nabijasz posty:mad:
@up
w tej chwili ty go nabiłeś
@topic
jezuuss nie płacz Stało się i tyle inni może stracili więcej i poszli jak ludzie grac dalej czy wyjść gdzieś wyładować emocje.
Jak mi powiesz , że to aż 3,5kcc to ja ci powiem , że to tylko pixele w monitorze.
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi?? nie rozumiem tej cofki.. kolega mi się żali, ze mu wizeło 10kcc broche klapy itd... kto robi tą cofkę i czemu akurat TE WARTOŚCIOWE itemy a nie np bp sd????? Tzn. że GM wchodzi na czyjeś konto i zabiera to co lepsze?? Pierwszy raz słyszę o "cofce" a nie długo gram na APO. Czekam na odpowiedź.
PS. Czy jak mialłem bana na acc to tam też mi mogło coś wziąść??!!
kamilkpl
31-12-2008, 11:59
Mi kiedyś jak była cofka pande cofneło i c arrow i nie beczałem tak jak ty szczególnie z c arrow lotnołem z um :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.