View Full Version : Edycja tibia.pic
Pani *M*
30-12-2008, 12:37
Mam taki problem. Zaczęłam bawić się w edytowanie tibia.pic i niby wszystko dobrze zrobione, sklejam wszystkie obrazy do siebie, kopiuje tibia.pic do folderu z tibia, odpalam grę a tu wyrazów nie widać.
http://i43.tinypic.com/2ugytfd.jpg
W tym zdjęciu '003' wszystko dobrze posklejałam.
Nie umiesz to się nie baw,
Przeinstaluj tibie, lub zapytaj kogoś kompetentnego np. Nixon.
@up
Chciała spróbować poprostu a ty już walisz "Nie umiesz to się nie baw"? Chciała poprostu spróbować -.-
Albo zainstaluj sobie nowego tibia.pic.Można ściagnąć z neta new tibia.pic i napewno ładniejsze.Albo zainstaluj jak grasz na apo jakiegoś clienta z forum bo są poprostu lepsze.
Khuramek
30-12-2008, 20:16
Nom tak jak pisze nesta. Jak już potrzebujesz "skórki" to ściągnij gotową robioną przez kogoś.Jeżeli jednak twoja ci się bardziej podobai dalej chcez robić swoje skórki to napisz do kogoś typu Nixon on zawsze bawił się tymi rzeczami ;s
fajna D: pozdro rób takich wiecej jestes wielki
Napewno sie coś zrobiłes ! przez co robisz te pic'e?
:p
Lost Girl
31-12-2008, 12:35
Nie umiesz to się nie baw,
Przeinstaluj tibie, lub zapytaj kogoś kompetentnego np. Nixon.
No i po co się wypowiadasz jak nie wiesz o co chodzi? Na pewno i nixonowi za pierwszym razem nie wyszło co wi co. Ciekawe co mi da przeinstalowanie tibi? boshe ludzie. Już wiem nawet co źle zrobiłam, musiałam coś źle posklejać docinki.
P.S Mulfon, lepiej już się wypowiadaj w tematach tam gdzie nie masz kompletnego pojęcia o co chodzi!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.