Zaloguj się

View Full Version : Problem z internetem

Elder Shooter
30-12-2008, 17:48
Mam problem z internetem otóż mam multimedia 1mb modem motoroli i router Di 524 problem jest w tym ,że mam ciągłe lagi kick od 1 miesiąc+ jeszcze z 2 miesiące temu było wszytko good nawet jak moja siostra była na internecie (wifi) co może być przyczyna proszę o pomoc
@edit
Kombinowałem z kablami i nic nadal lagi kilka razy robiłem format i nic dalej lag :<<
Spróbuje router przenieść możne pomoże
Gorzów Wlkp.

Devixx
30-12-2008, 21:04
Kabel z modemu do routera jest za długi/krótki ?
Kabel z modemu do gniazdka telefonicznego jest za długi ?

Ewentualnie jeżeli zmieniałeś położenie routera i znajduje się on w pobliżu mikrofalówki,grzejników i tego podobne, to może być przyczyną Twojego problemu.

LUB ewentualnie problem jest z dostawcą, najlepszym wyborem będzie skontaktowanie się z centrum pomocy i poproszenie o pomoc, lub spytać co należy zrobić aby naprawić problem.

master kallhi
30-12-2008, 21:10
Mam problem z internetem otóż mam multimedia 1mb modem motoroli i router Di 524 problem jest w tym ,że mam ciągłe lagi kick od 1 miesiąc+ jeszcze z 2 miesiące temu było wszytko good nawet jak moja siostra byla na internecie (wifi) co może być przyczyna proszę o pomoc

DOKŁADNIE mam to samo !!
Również posiadam Modem Motoroli z Multimedia i mam 1mb
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=40600 - to link do mojego tematu...
Lagi są tylko w tibi prawda?
Szukałem już przeróżnych rozwiązań i sądze że wina stoji po stronie Multimedii badź modemu... Kiedyś miałem Modem Thomsona i lagów nie było...

Aha, i pytanie skąd jesteś?

matiis
07-02-2009, 14:29
Mam problem z internetem otóż mam multimedia 1mb modem motoroli i router Di 524 problem jest w tym ,że mam ciągłe lagi kick od 1 miesiąc+ jeszcze z 2 miesiące temu było wszytko good nawet jak moja siostra była na internecie (wifi) co może być przyczyna proszę o pomoc
@edit
Kombinowałem z kablami i nic nadal lagi kilka razy robiłem format i nic dalej lag :<<
Spróbuje router przenieść możne pomoże
Gorzów Wlkp.

Kazdy w Gorzowie i nie tylko jest w takiej samej sytuacji jak ty ...

Elder Shooter
09-04-2009, 16:40
Kotś pomoże?? Kotś pomoże?? Kotś pomoże?? Kotś pomoże?? Kotś pomoże??