Zaloguj się

View Full Version : Prawda czy mit? Czy The Best Palladin kupuje k cc?

Khuramek
30-12-2008, 21:54
A więc tak :
Strasznie zastanawiałem się skąd "the best paladin" ma tyle k cc.
Dzięki pomocy Sempacza <3 dowiedziałem się że kupuje je on na allegro.
Ale chyba dostał bana bo ma 2 negatywy tzn nie wysłał pieniędzy na zamówiony towar
SS1:
http://i42.tinypic.com/voo1g6.jpg

Sami widzicie ; ]

@Kapitan alkohol

Ee nie będąc pewnym swojej tezy nie śmiałem się z niego ponieważ nie byłem po prostu pewien ;s

SS2 :
http://i42.tinypic.com/2j3kyab.jpg

A teraz najlepszy ss udowadniający że jest on dzieciakiem ;s
SS3 :
http://i42.tinypic.com/2ppc8de.jpg

EkhemJestem przekonany że teraz kupuje kcc z innego konta. Widać że na tym tylko testował kupowanie ;].Jeżeli znajde jakieś inne jego konta to wkleję je w edicie

Wielkie podziękowania dla Sempacz <3

spółka mieszkaniowa SP. Z.O.O

Pozdrawiam Khuramek

Sempacz x3
30-12-2008, 21:56
spółka mieszkaniowa SP. Z.O.O

Xd

Sempaczó jak zwykle pró : /

@top
no jacha ze kupuje ;d

Znuf_-.-
30-12-2008, 22:02
No, i on sie ze mna klucil ze nie kupuje na allegro.. Przypal ;|

Corlic
30-12-2008, 22:05
kupuje dziad xD <za mało znaczuuuuuuuuuuuuuuuuf?>

.Kapitan Alkohol.
30-12-2008, 22:08
No tyle to ja wiedziałem i kto sie ze mna nie zgodzi jak w jego temacie pisałem 'ALLEGRO KID' ? :> :> :>
Wpadles oj wpadles :<<<<
Peszeq :<

Cash
30-12-2008, 22:15
: < Sempaczó jak zwykle pró. ; / XD

haaaaa allegro haha : > Dosyć! Ide sobie zrobic kanapke.

uhuhuehuehuehe skąd ja wiedziałem ze on kupuje ? Ale i tak Sempaczó żomdzi!

OnomatoPeja
30-12-2008, 23:24
Przecież każdy doskonale wie że on kupuje k cc. Nie jest realnym zdobyć tyle cc'kowej gotówki poprzez handel.
Kilka osob mu wierzylo ale teraz macie czarne na białym;]

Lushoffy Shapoffy
30-12-2008, 23:43
Sempacz, mimo iż jesteś moim jebakiem, to sie mylicie, a juz napewno tym tematem nic nie udowodniles. Skąd pewnosci, że 'TheBest22' to the best palladin? Osobiscie widzialem, jak kupywal dziennie po 2x klapki za 17 kcc, a sellal za 20. Widzialem, jak wymienil domek wart ~15 kcc za misia przekliniaka, którego mi sprzedał. Nie, nie lubie Go, ale to nie powód zeby go oczerniac, bez żadnej pewnosci. Przepraszam za ogonki w co 2 słowie, ale alt mi sie rypie ;x

@Vivek: Kłuci sie?: < nie macie pojecia, jak zarobic na glupocie ludzi apo. Ktoś sprzeda Ci golen bolta, za 50kcc, mówisz mu że on warty 65. On popyta paru kolegow ktorzy nie maja pojecia, spyta na game chacie, gdzie wczesniej sie poprosi zeby pisali 65-10. I co sie dzieje? "Ej odsprzedaż mi za 60? plz". I jesteś 10kcc do przodu. Next, masz 34 kcc, kupujesz 2x papcie po 17kcc. Sellasz je za 19kcc, i masz 38kcc. Kupujesz pandy po 7kcc i sellasz po 7.5, 8kcc. Kupujesz wingedy po 6,7 sellasz za 8,9. Softy kupujesz za 3sc, sellasz za4. I juz sie robi kasa z niczego, ale nie, Wy umiecie zdobyc pieniadze z allegro.

@jeszcze nizej: dla prostaków sie nie bede rospisywal...

The best palladin
31-12-2008, 08:24
no to mam 1 pytanko udowodnijcie mi ze to jest moje konto bo moze bylem najebany w3dupy i je zalozylem ale za huja tego nie pamieta jak gm ma taka mozliwosc to niech posprawdza ip i tyle jak
PS
widac kto siedzi na allegro i kupuje kcc i to na 100% nie jestem ja tylko osoba która zalozyla ten bezsensowny temat

Vivek
31-12-2008, 09:10
omfg the best się znowu będzie kuci :(
The besciku przykro mi kupujesz na allegro ale nie wiadomo czy to robisz świadomie.. Po prostu naśladujesz swoich kolegów z krsó.
On siedzi na allegro bo właśnie szuka takich bestów itp. "wcale nie kupuje na allegro (no może chara i z 100kcc)"
Pozdro & Poćwicz

Pampalini
31-12-2008, 09:12
Sempacz zuo :DDD

To wiadome the best palladyn kupuje kcc na allegro _._ skad 300 lvl + ma tyle kasy ? chyba nie za sprzedawanie domkow, kupowanie taniej itemow sprzedawanie drozej ... THEBEST ALLEGRO Kid!

<>MNICH<>
31-12-2008, 09:43
Zal mi was to jego sprawa czy kupuje k CC na allegro co was to obchodzi ,moze ma kase a wy niemacie zazdroszcicie ?? :mad:

Nakomi Takahata Old
31-12-2008, 09:53
@up
mnie to gowno obchodzi tylko szkoda ze klamie ;/
@topic
to byl i bedzie allegro kid

silver ghostek
31-12-2008, 09:56
@topic
Mnie to szczerze mówiąc nie dziwi... Sam na ok. 300 lvlu zarobiłem w niecałe 2 tygodnie ok. 15kcc na kupnie/sprzedaży domków. Zaraz pewnie zostanę wyśmiany bo co to jest 15kcc przy tym co ma teraz the best palladin. Otóż było to ponad rok temu kiedy kcc kosztowało na allegro ok. 7zł. :]

@Wiceps
A Aiwaho? ;x

Jorgu$
31-12-2008, 10:23
@Aziel
to Ty zarobiles the best jest za malo inteligetny ;]
@the best palladin
pierdol pierdol bedzie wiosna. dziecia nei wolno pic alkoholu :)
@topic
to bylo wiadome ^.-

Puttana
31-12-2008, 10:52
Ja miałem łącznie 150kcc mając największy poziom postaci to 550 ;>

Jeszcze rok temu gdzie 1kcc kosztował 7zł to miałem ok. 50kcc... ;)