View Full Version : Tak tak nienawidzony Horror konczy!
To by bylo na tyle. nie bede nikogo pozdrawiac niech Ci co mieli do mnie szacunek czuja sie pozdrowieni:) Milego uzytkowania eQ zatex :> Tak wogole to milo jak sprzedajesz swoja matke za 10 kcc ;OO
Dla czego odchodze??
Zatex mnie wyruchal i tyle ^^
Oraz 1 serwer apo przy ich zarobkach ?? zalosne... Tylko kasa sie liczy dla gm'ow serdecznie was pozdrawiam bo wiem ile kosztuje utrzymanie serwera i ile programowanie tego co robicie. czyli niczego :-))))))))))) Podoba mi sie jak ktos sie wypowiada "Oni duzo robia" .... CHyba siedza 24/7 i wlepiaja niesluszne bany :P
Sporo osob mnie nienawidzilo ;O Na dole VVV Posty zaraz beda
"Wypierdalaj itp." juz ich nie przeczytam odzyskalem konto na rl :O tam robia cos nie jak tu ;X Pozdrawiam
armiapiedonyots
31-12-2008, 11:00
I bardzo dobrze robisz ;> ja też odszedłem od tego "syfu" Tibii i Apo
Powodzenia W Rl Życiu.
Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski
;) Happy New Year
Życzę Wam Tylko Nie 2 Osobą "Bakus"
i "Exevo knight"
pa :*
3maj sie ;> :D:D:D:D: :) :*:cool::):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::eek: :cool:
Won i tak byłes tylko nooobem ! ;] wiec nikt za tobą nie bedzie płakał
a i o jednego nooba mniej na servie :)
Pozdro od Qex'ika. :D
Przeslij mi tego bota xD
Trzymaj sie, i baw dobrze ;d ;d
Cielak znów zbanowany ^^
31-12-2008, 17:09
Nie znam Cię, ale widzę, że wiesz ile kosztuje utrzymanie serwera 5/45 osób, który działa max 5 h na dobę :P. Mortiis sam programuje.. nie musi szukać pomocy tam, gdzie inni.
Żegnaj i Happy New Year.
@down
Napinacz ? Może jeszcze Ty odejdź przed sylwestrem. Tak by był szczęśliwy Nowy Rok.
armiapiedonyots
31-12-2008, 17:13
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Night Raven
31-12-2008, 19:47
Moze mnie nie pamietasz zbyt dobrze, albo w ogole, ale byles ze mna na softach. Powodzenia w zyciu realnym, i udanego sylwka ;]
Techniks
31-12-2008, 21:03
11:48 Horror: Wowtron
11:48 Wowton: ?
11:48 You see Juri The Mucha (Level 462). He is an elder druid. He is Healing of Dragon Force.
11:48 Horror: jak wszyscy
11:48 You see Fire Mat (Level 380). He is a knight. He is Fire of Zakochani.
11:48 Horror: tak jak JUri
11:48 Horror: Sargo
11:48 Horror: Showtek
11:48 Horror: wszystkich hackne
11:48 Horror: ahuseoas
11:48 Wowton: panda itp
11:48 Horror: Spie
11:48 Juri The Mucha: Sargo hack?
11:48 Horror: Spie
11:48 You see Horror (Level 404). She is a royal paladin. She is Horrorek of WLKP.
11:48 Horror: tak
11:48 Horror: hacknalem go
11:48 Horror: wczoraj
11:48 Horror: ;d
11:48 Wowton: Huahashasuhsahhsaha By Wowton ™
11:48 Horror: zalosne
11:48 Horror: apo
11:48 Horror: ;]
Tak na marginesie dla osób czytających - Nie ,nie haknał mnie.
Żegnam noobie ;].
Mam nadzieję ,że nie zastaniemy Cię już tutaj. ,,I,,
Jako ,ze idzie nowy rok , beda spokojny...
Poprostu dobrze ze odchodzisz...
Nie bede pisal ze jestes noobem , zabijales mnie chociaz mialem 60 lvl za nic..
Baj
Nakomi Takahata Old
31-12-2008, 21:56
Czasami Cie widzialem itd wydawales sie byc taki sobie ^^ Powodzenai w rl zyciu :P
Zbanuj mnie xd
31-12-2008, 23:10
Sargo piesku kto ci dał rozmowe no kto? wielki mistrz .-.- ps wypierdalaj
Expansion
01-01-2009, 00:09
Po co piszesz nie potrzebny temt chce iśc z servera to ić ale ne zniechancaj innych ja SERDECZNE ZAPRASZAM NA APO NAJLEPSZY SERVER W EUROPIE
Jaros Jaroz Jaro
01-01-2009, 02:58
nie znałem cie,i nie gm'y tylko gm. Bo mortiis kase dostaje za to.Ale nie wiem czy do końca on nic nie robi "tak jak ty to mowisz" Żegnam pzdr,szczesliwego nwoego roku.
Powodzenia W Rl Życiu.
Kiedy Nowy Rok nadchodzi
Kufel piwa to za mało
;) Happy New Year
i "Exevo knight"
3maj sie ;> :D:D:D:D: :) :*:cool::):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::eek: :cool:
A ty dziuro nie zniechęcaj innych do grania. Inni chcą może grać.A przez takie wypowiedzi jak twoja to sie odechciewa grać poprostu. przez takiego cymbała. ;o
Po co piszesz nie potrzebny temt chce iśc z servera to ić ale ne zniechancaj innych ja SERDECZNE ZAPRASZAM NA APO NAJLEPSZY SERVER W EUROPIE
Dokładnie,nikt tej dziury nie zna,a pisze ze odchodzi. Apo to na bank jeden z najlepszych otsów pod tibie 7.6
Życze wszystkim szczęsliwego nowego roku...i..dobrych tematów na forum i dużo zdrowia i.... wogole pozdro od jaroska ;p
A ja tam do ciebie nic nie mam ...(może sie mylę a może i nie)
Jako jedyny na 600 ludzi online pomogłeś bezinteresownie w ots quest za co Ci wielkie dzięki.Powodzenia na rl
Pozdro
armiapiedonyots
01-01-2009, 11:52
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Expansion
01-01-2009, 12:04
[QUOTE=armiapiedonyots;355215]Ty jesteś jakiś niedopierdolony ? weź nie płacz apo to syf jak ta cała "Tibia"
Dexoti Mortiis i Tygrys Coś jeszcze Robią na Tym otsie -Sieka ----------->Tylko Bany
Adios---Psuje Otsa nie raz widziałem błędy w mapce jak on był online
Więc Apo To Syf I Dziure to Masz Ty Jak Ci Koledzy W Szkole Jadą W Wc
"Idz mi pan z tąd". Za kogo ty się uważasz co? masz coś do APO to wyjdz i nie komentuj każdy ma swoje zdanie ja o tobie mam fatalne
zatex2202
01-01-2009, 12:07
N/C poprostu:D stoi w depo na bocie z rs w full eq:D poprostu prooo:D padles na rs i placzesz ale nie dziwie Ci sie:P 2x padlem na rs z full eq. Fakt bylem wkurzony ale jakos sie pozbieralem:D Jestes debilem i tyle:D pozdro:)
armiapiedonyots
01-01-2009, 12:25
Expansion
01-01-2009, 13:38
Nie a co zabrniam ci pisać tylko poprostu nie ubrażaj innych bo to nie jest twój dom :mad:
@Takarji Jak Ty Jestes to o jednego nooba za dużo ,więc po co komentujesz jak wyzywasz Psie bez szkoły tibia Ci do końca mózg dojebała Kozaku... Taki z Cb kozak? A nawet bys mu tego w twarz nie powiedział bo byś sie scykał 12 latku weź skończ z tibią bo przez takich jak ty wszyscy odchodzą,bo klimat jest zjebany.
:To jest moje zdanie;>:D:)
Po pierwsze dziecko to ty jesteś, ile masz 9 lat? 7? i po co mówisz że wyzywam jak sam mnie wyzywasz inteligencie za dyche...
I nie moja wina że jesteś noobem, a i skończyłem z APO ćwoku :)
Teraz idź do mamy niech ci zaparzy maliski albo weź tabletki, opanuj się dzieciaku :o
Przez twoją krzywą mordę odchodzą wszyscy z APO :(
@armiapiedonyots
czytajac twoje wypowiedzi wychodzi mi na to ze ty jestes przypierdolony i to zdrowo. Zal cie poprotsu odejdz idz sie tnij won psie *****
@topic
nara noobie ^.-
Expansion
01-01-2009, 16:22
Wezcie usuncie ten Temat bo tu są tylko pisane mity a co do ciebie nie będe
nie się zniżać do twojego poziomu buraku chcesz wyjść nikt ci nie broni!!!!
Àkananto
01-01-2009, 16:32
Przepraszam, co Ma ten cieć do Showteka?
@up
jak sie nabija posty fajnie :o tylko sie nie spusc :<
Good ze dochodzisz nie ma tu miejsca dla takich nóóbow jak ty :S
Pzdr na rl i Nie WRACAJ ;p
Dziecko sie zbulwersowalo i ucieka?
Pomysl sobie ze to Mortiis zarabia na tobie a nie ty na mortiisie :)
a ty go wyzywasz heh idz i nie wracaj bedzie sie lepiej gra bez ciebie
x.O Ktos mnie pamieta ze bylem mily :) Tak czasem bylem moze nawet nie czasem. glownie bylem mily dla tych co mnie szanowali i rozumieli. Powrocilem na apo z nowym nickiem ;) a jednak ^^ Nie bojcie sie juz napewno nie bd okradac. znoobilem chara wiem :) Horror juz nie moj wiec nie ja. jezeli jakos wyrobie swoja pozycje moze podam nick. narazie jak ktos sie chce skontaktowac to pw blz. i tyle. Ci co napisali Noob i bez Ciebei bedzie sie lepiej gralo to i tak was pozdrawiam poniewaz troche racji macie lecz nie dokonca :) Takarji Ty jestes pierdolniety co ty do mnie masz? to ze Cie moj kolega hacknal to nie znaczy ze mozesz po mnie jezdzic kurwo
Powodzenia W Rl Życiu.
Kiedy Nowy Rok nadchodzi
Kufel piwa to za mało
;) Happy New Year
i "Exevo knight"
jestes nienormalny
dobra ze spierdoli*les z tego servera bo tu az smierdzialo twoją osobą i tobie tez nie zycze hepi new jear
@topic
nieznalem cie ale wiem ze jak ktos z tad idzie to musi mu sie cos nie podobac xD mnie tu cos trzyma (jednak)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.