View Full Version : Bug Przez Spam !! Po Raz 100
Witam może byście się wzieli za banowanie spamerów ostatnio robią to specjalnie! żeby wyskakiwały debugi!
LOOK:
http://i44.tinypic.com/2rrwjdx.jpg
Do Bastek10: a za co są bany ? za spam no to ?
LISTA noobów którzy spamują żeby wywołać debuga:
Zimmer
Dodi
Bastek10
31-12-2008, 14:20
do czego masz "ignore"....................................
Po za tym nawet gdy masz ignore to i tak wyskakują debugi przed chwilą tak zrobiłem ! więc inteligencie sie nie odzywaj :mad:
Shadreet
31-12-2008, 14:26
Po co ma dawać ignora? Spamerzy powinni być banowani, a nie gmowie przymykają oko na nich, bo niektórzy z nich mają pacca...Dodi spamuje już od kilku dni...żenada kawał nooba
Breloczek
31-12-2008, 14:51
Co gorsza nooby spamują tak by wejść do trainerów, a to już jest denerwujące.
Zimmer123
31-12-2008, 15:03
To jest jakiś Fake! Biegnę sobie i mam to samo debug...
#. Zimmer Here... :D
Exevo knight
31-12-2008, 15:11
Jak zauważysz jeszcze takie przypadki rób ss`a i wstawiaj do tematu "Debug". Ja się resztą zajmę :P I najpierw czytaj inne tematy a później wstawiaj swoje.
Ty tez noobie spamujesz wiec badz cicho bo juz nie mam cierpliwosc do was :P
Nakomi Takahata Old
31-12-2008, 16:31
wkurwia to dzis widzialem jak koles stracil jakies tam eq zawsze daje im ignore ;D
espanian
31-12-2008, 17:01
nonono.... już nie mów że fake bo sam widziałem jak spamowałeś... jeszcze cię uspokoić chciałem, Pisałem raport ale niestety na twoje szczęście nikogo z GM'ów nie było ONLINE ;<
•Espanian Palek Here
Zanim zaczniesz się wypierać pomyśl kto cię widział...
@down
gdybym ja osobiście SPAMOWAŁ użył bym 2 programów których nie wymienie w tym poście z wiadomych przyczyn.
Exevo knight
31-12-2008, 17:24
Nakomi, ignore tu akurat nie działa. Niektórzy trafiają na takie dzieci które poprostu spamują z hotkeya i mówią, że na nich to nie działa -.- Przecież to oczywiste ponieważ ci co wywołuja debugi to używają programów np. Tasker
ignore nic nie pomoże bo wiadomości są wysłane do clienta dopiero client je blokuje wiec tak czy tak je odbierasz tylko nie są wyświetlane
Jezeli chodzi o te Debugi to nie nic dziwnego, nie nasza wina ze zawsze znajdzie sie jakis debil który spamuje..
Shadreet
13-01-2009, 15:00
a nie mozecie ustawic mute np pol sekundy albo sekunda? i po sprawie
@down
Grulix czytasz ty w ogóle posty innych czy tępo nabijacz byle gogo 300 ? Ignore nic tu nie pomoże debug i tak nastąpi...
~GrulixBaned
13-01-2009, 15:37
Jezeli chodzi o te Debugi to nie nic dziwnego, nie nasza wina ze zawsze znajdzie sie jakis debil który spamuje..
Wreszcie kur*wa trafił się tutor, który "racjonalnie" myśli.
@topic
Najlepiej dać takiemu od razu ignore i iść swoją drogą.
~GrulixBaned
13-01-2009, 16:00
Uwaga.
http://i44.tinypic.com/152yk9t.jpg
Ostatnie logowanie: 01/01/1970 01:00:00
Co jest równoznaczne z tym, że postać została zablokowana.
@edit
Myślę, że temat można już zamknąć.
Boa, wasza wina : >
Widocznie nie pilnujecie wystarczająco dobrze porządku na serwerze.
A po za tym można wprowadzić ograniczenia w pisaniu :>
Tylko ze gm'owie maja mase innej pracy ....
Piaskun1990
14-01-2009, 23:09
Ta nie którzy wykorzystują to w hamski sposób expie sobie na bally wbija tu taki Petromancer i mówi że on tu expi i jak mi się to nie podoba to muszę go zabić to robię skulla a on mi jedynkami trzaska debug i mnie zabija =/ !!
Na innych serwach też czasem jak ludzie spamują to są debugi :(.
silver ghostek
20-01-2009, 14:47
Ignore daje tylko tyle ze nie widzimy spamu... nic wiecej. Debugi nadal sie robia. Jedyna mozliwoscia jest wprowadzenie "mute" ale zdaje mi sie ze na 7.6 jest to niemozliwe...
@Grulix
To nie oznacza ze postac jest zablokowana... Idz robic wosso z kolega ;<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.