View Full Version : sporo ró?nych itemków do domku
The best palladin
31-12-2008, 14:43
sprzedam te itemki które znajduja sie na ss
sa to
- 2 tear of mortiis/2 tear of tygrys/1 tear of dexoti
- You see a halloween pumpkin. (dynia)mozna ja podpalic i ładnie swieci
- You see an eagle amulet. (ten ptak)
- You see Lampa Efreet'a :). (lampa pełna !)
- You see a green ewers of .(dzbanek/mozna go wypełnic wodą/piwem/winem)
- You see a spell rune for level 0.It's an "adevo grav vis" spell (3x). niebieska runka
- You see a spell rune for level 0.It's an "adevo mas flam" spell (3x). czerwona runka
licytacje all itemków od 1cc cen kup teraz nie ma
pisac co chce sie kupic i nick z apo
SS all itemków
http://i42.tinypic.com/iyo7e9.jpg
jacek3332
31-12-2008, 14:48
Ok, to ja pierwszy. Dam 2cc................................
@topic
dam 3 cc ;]]]]
@off
ciekawe ile juz wydales kasy na allegro
Khuramek
31-12-2008, 14:51
Dam 4 cc. ps czy ta niebieska runka działa ;s?
Kupie m walla za ile chcesz ;s;s;s
Lost Girl
31-12-2008, 15:00
pisac co chce sie kupic i nick z apo
Kupie 1 tear of Mortiis
Lost Girl
Pisz u mnie na profilu ile chcesz bo nie chce mi się logać.
The best palladin
31-12-2008, 15:00
narazie na allegro nie kupilem nic ale jak sprzedam ville to wystawie all kase (bez eq) tylko musze se konto zalozyc i bede moze nadal handlowal
Ps
wy dajacie offerty za all?
jacek3332
31-12-2008, 15:42
Dam 4 cc. ps czy ta niebieska runka działa ;s?
Kupie m walla za ile chcesz ;s;s;s
Te runy nie działają jak chcesz mogę Ci zrobić :P.
To ja dam 30cc.
.Kapitan Alkohol.
31-12-2008, 16:05
Runki mozna kupic bo 1-2cc.
Ten ptak leci z queenów jest nic nie wart.
Ta dynia respi sie w drodze na ms/um na ank, obok wejscia na cod.
Dzban i kwiat respia sie na zamku na evul.
Jedynie warte sa po 100cc za szt (maksymalnie) te łzy i z 50cc ta lampa ;) A Ty noobie myslales ze ktos to kupi ? ;)
Musk3teer
31-12-2008, 23:04
Dam 60cc... jaki nick w grze? <znaki>wuwfheufwufwfw
***** żal mi was a w szczególności "kapitan alkohol" <-- Jesteś jebanym frajerem co umie krytykwać tylko innych ja z teg co wiem 1.5rku grałem na apo i widziałem jak The Best sellał cały czas itemki drożej kupując taniej to bardzo żmudna i czasochłonna praca sellając itemy bo nie każdy sie gdzi na cenne wieksza z tego ma taki lv bo wiekszość czasu sprzedaje zamiast expiąc a ty frajerze mówie do kapitan alkohol co kupił helinga na 200 lv i chuja co wbił żebyś zamiast krytykwać innych zaczoł od siebie
Pall the Ziom
01-01-2009, 08:28
@topic
dam 3 cc ;]]]]
@off
ciekawe ile juz wydales kasy na allegro
Ciekawe czy cie ktos w domu kocha ;] Kase ma odemnie 20kcc... I rozwinal Interes Oddal 20kcc i Ma jeszcze wiecej wiec przymknij Ryj:eek:
Old marsi
01-01-2009, 12:16
@up
Przeciez wszyscy wiedza ze The best palladin kupuje na Allegro i nie musisz go tlumaczyc
.Kapitan Alkohol.
01-01-2009, 12:20
***** żal mi was a w szczególności "kapitan alkohol" <-- Jesteś jebanym frajerem co umie krytykwać tylko innych ja z teg co wiem 1.5rku grałem na apo i widziałem jak The Best sellał cały czas itemki drożej kupując taniej to bardzo żmudna i czasochłonna praca sellając itemy bo nie każdy sie gdzi na cenne wieksza z tego ma taki lv bo wiekszość czasu sprzedaje zamiast expiąc a ty frajerze mówie do kapitan alkohol co kupił helinga na 200 lv i chuja co wbił żebyś zamiast krytykwać innych zaczoł od siebie
Czy pojechalem go od allegro ? Tym razem nie. Chodzi mi o to że on chce sellac itemy, ktore sie respia i kazdy je moze sobie wziasc - kto chce cos z tego moge dac za free, wiem gdzie sie respia ;) To tak jak by sprzedawac butelki z powietrzem.
Healinga nie kupilem tylko sie zamienilem. Huja co wbiłem ? Wbij 560+ lvli i uzbieraj 100+kcc to pogadamy, za takie teksty jestes dla mnie nikim ;)
jacek3332
01-01-2009, 19:47
Ok, daje 100cc............................................. ...
***** sluchac all (procz kapitana , i Khumarka, lost girl , old marsi) all sa pierdolnieci a najwiecej tenn zjebany the best allegro. spierdalaj stad apo schodzi przez was na psy. je*ac was k*r*Y
The best palladin
01-01-2009, 20:12
wiekszosc juz sprzedana
a reszta wyladowala w nowym domku
zamknac temat
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.