View Full Version : Tygodniowe bany na ip
Bastek10
31-12-2008, 14:57
Witam mam taka propozycje aby osoby spamujące w depo dostawały by tygodniowe bany na ip,wtedy nie było by tych jeban*ch debugów i zapobiegało by to kradzież itemków z depo.Nie wiem jak wy wolicie,ale mnie to wkurza,co chwile debug przez jakiegoś idiotę....
>>Vegos<<
31-12-2008, 15:11
Oczywiście, że tak, ponieważ spamują i spamują i debugi-.-.
Takie kary by sie przydały.
Exevo knight
31-12-2008, 15:13
Ja bym wolał takie coś jak jest na rl tibi, że można powtarzać te same słowa ale nie można spamować. Pomysł jest dobry :P Jak wejdzie to na pewno nie będę zawiedziony.
Proponuję kasacje konta.
Przynajmniej by nie spamowali :D
Pampalini
31-12-2008, 15:28
Tego raczej nie wprowadza, ale jestem na tak :) bany mozna by bylo dawac na 3-4 dni .. ale tydzien to troche przesada...
^Gpiotras~
31-12-2008, 15:29
No jest dobre taki ban na ip. Ale pewnie 50% apo ma Neo i zmiene ip ;/ wiec by troche nie wypalilo chyba że tak jak napisał Wiceps delet hara to moze by sie nauczyli czegos ;/
Stracilem troche item na tych debugach ;/
jacek3332
31-12-2008, 15:38
Jestem całkowicia na TAK. Spamowi mówimy NIE. Ostatnio przez debuga straciłem 7 x 280 sd, nie żeby był to jakieś nieziemski wydatek ale wiecie o co mi chodzi.
The best palladin
31-12-2008, 15:50
sry ale moim zdaniem to glupi pomysl bo np napiszesz 2x ze cos sprzedasz i bedzie ban i bedzesz płakał
Parada Ziom
31-12-2008, 16:25
Może poprostu wprowadzimy system muted (nie wiem czy dobrze napisałem jak żle to sry ) a nie jakieś bany. Po prostu ktoś będzie chciał za spamować to aktywuje się muted i nie będzie mógł pisać.
Ban na ip nic nie da poniewaz wiekszosc ma neostrade i moze swobodnie zrestartowac.
KASACJA KONT!!!!!!! xd
espanian
31-12-2008, 17:07
Witam mam taka propozycje aby osoby spamujące w depo dostawały by tygodniowe bany na ip,wtedy nie było by tych jeban*ch debugów i zapobiegało by to kradzież itemków z depo.Nie wiem jak wy wolicie,ale mnie to wkurza,co chwile debug przez jakiegoś idiotę....
Jestem jak najbardziej ZA! Niech wkońcu SPAMMERZY dowiedzą się co to znaczy ban, mnie osobiście tez to wkurza bo wykorzystują graczy którzy posiadają "gorsze"/"słabsze" komputery, mi te Debugi nie wyskakują(do czasu)
@up
na apo jest taki system że gdy GM daje bana na ip, po zrestartowaniu neta(Neo,Netia,etc.) dostajesz ponownie bana na IP(automatycznie), a więc to nie problem.
Silkroad
31-12-2008, 18:18
Wykorzystują błędy gry, spamując, wywalają innych graczy i zabierają ich rzeczy, za taką rzecz powinien być ban na miesiąc na ip, i koniec. By się oduczyli tego spamu przez ten czas.
~GrulixBaned
31-12-2008, 18:21
Jestem na tak. Chodź w moim przypadku wystarczy odłączyć kabel od karty sieciowej, albo modemu i mam inne ip. To się naukowo nazywa "zmienne ip".
Zbanowany Khuramek
02-01-2009, 23:58
Jestem na tak, zawsze to jakaś nauczka .
Ale i tak lepiej by było z tym Still Muted
Hrabia Olaf
03-01-2009, 15:28
Jestem na Tak, pownny być bany dla tej zgraji co non stop spamują.
Jeszcze nic nie starciłem, bo main charem jestem non stop vol/cod
W sumie to ja bym również kasował im konta :) Jak nie da rady to niech będzie ten ban na ip. :D
Silkroad.
07-01-2009, 19:42
Jak mówi wicepsik, kasacja konta i koniec, by się oduuczyli spamowania. Jestem jak najbardziej na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.