View Full Version : Hail ABU!
Hmm... Wróciłem właśnie z "Fajerwerkowania" i spojrzałem kto jebie na APO, patrze 250~ ppl, mówie sprawdze sobie kto, patrze a odrazu ABU jeb ;o (Wiem, że leci alfabetem...)
http://i41.tinypic.com/2ed1apt.jpg
; <
Shin nie ma z kim "pic i fajerowac" to expi na apo .. ;d
Puszcza exevo gran mas mort/exura gran mas res/exevo gran res i to jej fireworks :D
Pozdro dla ludzi ónline!
Khuramek
01-01-2009, 01:18
:S All friendy sie na niego wyje*ali to expi ;s a co ma robić sam?
⊕ Wcale Nie Cineq ⊕
01-01-2009, 01:22
To jest bardzo zabawne ale i tragiczne.
Czy rodzice tych dzieci myślę, że jak są w domu, to wszystko jest ok?
Nie, oni się robią a-społeczni jak Antifa. : /
Xdddddddd Ale Ona Fajna, Dasz Cos? Plxxxxxxxxxxxxxxx
Jaros Jaroz Jaro
01-01-2009, 01:47
Hmm... Wróciłem właśnie z "Fajerwerkowania" i spojrzałem kto jebie na APO, patrze 250~ ppl, mówie sprawdze sobie kto, patrze a odrazu ABU jeb ;o (Wiem, że leci alfabetem...)
http://i41.tinypic.com/2ed1apt.jpg
; <
Widzisz... nie wszyscy mają tak zajebistego sylwestra jak ty...
inni może mają trudniejszą sytuacjie w domach i muszą poprstu siedzieć gdzie ich miejsce... Temat se wsadz w cztery litery... pozdrawiam i szczesliwego new roku. ;*
Widzisz... nie wszyscy mają tak zajebistego sylwestra jak ty...
inni może mają trudniejszą sytuacjie w domach i muszą poprstu siedzieć gdzie ich miejsce... Temat se wsadz w cztery litery... pozdrawiam i szczesliwego new roku. ;*
Czy ja coś mówie o sytuacjii w domq? Weź czytaj potem pisz! Też byłem 70m od domu na sylwestrze - u babki. Postrzelałem pogadałem i przyszedłem.
I nie broń tak go bo free items nie będzie (:
Jaros Jaroz Jaro
01-01-2009, 02:26
Czy ja coś mówie o sytuacjii w domq? Weź czytaj potem pisz! Też byłem 70m od domu na sylwestrze - u babki. Postrzelałem pogadałem i przyszedłem.
I nie broń tak go bo free items nie będzie (:
Free items ? gdybys baranie siedzial na tym apo,to bys wiedzial ze juz dawno nie gram tutaj,wiec na co mi items ? Jedni lubią zamiast strzelania petard i zapjiania sie alkoholem pograc w tibie, a ty niemyta dziuro od razu musisz temat zakladac... utop sie łachu. Pozdrawiam i nie odpisuje juz na twoje wypowiedzi cymbale....a szczegolne pozdrowienia dla ciebie(mizo) zeby zdrowie ci dopisywalo(zdrowy mózg) i mysli czyste. Pa
~GrulixBaned
01-01-2009, 02:42
Ja pisząc tego psota jestem jeszcze troszkę najebany. Jak się uhałem na bally to widziałem rozmazany obraz. I co z tego może już wrócił z imprezy, nie pił więc gra.
#Up
No też słyszałem że te nowe malinowe pikolo ma ostre bąbelki ;s dają w pizdę ostro.
#Topic
Ty pewnie zerowcu też żeś napierdalał
old Don Mateo
01-01-2009, 03:26
Ja pisząc tego psota jestem jeszcze troszkę najebany. Jak się uhałem na bally to widziałem rozmazany obraz. I co z tego może już wrócił z imprezy, nie pił więc gra.
jak bym widział rozmazany obraz to bym poszedł spać więc na pewno wypiłeś 1/4 kieliszka szampana i tyle
@topic
oni wolą fajerwerki w tibi niż na rl a pro po ktoś up pisał że inni maja trudne sytuacje w domu to jak by takie mieli to wątpię czy oni by siedzieli w chacie a tym bardziej przy kompie :o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.