Zaloguj się

View Full Version : GejmMasterzy ;O

^Poziomek
01-01-2009, 16:04
Czy można jakoś sprawdzić czy w danym momencie jest jakiś GM? Na VIP podobno GMi są zawsze niedostępni a w !online nie chce mi się szukać bo jest niealfabetycznie. A nie opyla się raporta pisać jak i tak GMa nie ma ;/ Help plx xD

Karambol
01-01-2009, 16:20
Wchodzisz na armia.toproste.pl klikasz zakładkę "Zbanowani" i patrzysz czy w ostatnich minutach ktoś nie dostał bana.

old Don Mateo
01-01-2009, 16:22
wysyłasz bardzo głupi raport z noob hara który obraża GM'a czy Goda (i wtedy dowiesz się czy oni są bo dostaniesz bana)

Exevo knight
01-01-2009, 16:24
Zapewne chcesz tak robić aby wiedzieć kiedy botujesz. No ale cóż, pomogę ci. Jak wiadomo zawsze gdy GM wejdzie to i kogoś zbanuje. Z tego powodu patrz na stronce na "Zbanowanych" i często ją odświeżaj. Drugi sposób to taki, że możesz w wyszukiwarce na stronce toproste.pl patrzeć na ostatnie logowanie i wylogowanie GM-a. Jeśli logowanie będzie późniejsze niż wylogowanie to znaczy, że jest online. Niestety przy tej drugiej metodzie późno docierają informacje z servera i np. może ci dopiero pokazać ostatnie logowanie jak GM się już wyloguje. Jeśli żadna z metod ci nie odpowiada pozostaje ci tylko patrzeć na !online :D

@old
Niestety, GM-owie najpierw banują a dopiero później sprawdzają raporty.

@down
To ty musisz mieć coś schrzanione. Chodzi mi o tą wyszukiwarkę na stronce -.- Mi wyszykuje :P

Ziomus
01-01-2009, 16:45
@Up
Nie wiesz, że w wyszukiwarce nie można wyszukać GM ?

@Topic
Rób tak, że patrzysz w "Zbanowani" czy ktos kilka/ kilkanascie minut temu został zbanowany i tyle ;]. Nie wiem czy nie można też poprzez "Lista online" wciskasz ctrl + f i wyskakuje ci wyszukiwanie, wpisujesz nazwe GM'a i powinno ci wyszukać, ale nie wiem czy GMi, kiedy sa zalogowani pisze tam, sprawdź.

Sempacz x3
01-01-2009, 16:51
proste, wysylasz raporta,

czesci jezdem nofy i kciauem kupic paka za sto zlotyh plis powiedzcie jak to sropic
tyle, napewno odpisza, na takie sprawy zawsze odpisuja, albo tak jak panowie up, zakladka zbanowani i patrzysz :d