View Full Version : system "antybotowania"
elder dodek
02-01-2009, 15:47
no wiec chcialem sie zapytac czy gmowie maja jakis system co boty wykrywa czy co? kolega ma postac 210 ek wybotowany w kilka dni i nie dostal bana ja raz wlaczylem bota i 11 dni poszlo... wiec czy oni maja jakis program do wykrywania botow czy nie? pisac prosze ;>
>>Vegos<<
02-01-2009, 16:00
no wiec chcialem sie zapytac czy gmowie maja jakis system co boty wykrywa czy co? kolega ma postac 210 ek wybotowany w kilka dni i nie dostal bana ja raz wlaczylem bota i 11 dni poszlo... wiec czy oni maja jakis program do wykrywania botow czy nie? pisac prosze ;>
Nie. Poprostu zależy jak umiesz grać :D. Co ty na bocie jedziesz? Zacznij od nowa i naucz się ćwiczyć bez botowania -.-
elder dodek
02-01-2009, 17:23
Nie. Poprostu zależy jak umiesz grać :D. Co ty na bocie jedziesz? Zacznij od nowa i naucz się ćwiczyć bez botowania -.-
niee ja raz wosso wlaczylem i odrazu ban od tamtej pory nie boce ale nie fer ze se qmpel boci ile chce a ja odrazu banned ;/ nicku qmpla nie podam xd
Pampalini
02-01-2009, 17:35
Byl temat w ktorym ktos pytal jak gmowie wykrywaja bota ;PP maja takie cos naciskaja X ;d i widac czy masz bota czy nie (chyba) nie pamietam.
Jedyny system to ludzkie oko (:
Khuramek
02-01-2009, 19:13
Ja kiedyś charem : Khuram Shazad biegałem i się manasowałem a tu zonk za mnie Mortiis i do mnie z testem wylącz bo ban. Wtedy uczył się dopiero wykrywać boty ;s
Nie ma czegoś takiego, Twój kolega ma po prostu szczęście, że go nie złapali, na queenach na cod co druga osoba ma bota na zbieranie kasy/autouh/auto manas/autoatak/zakładanie might ringów i jakoś bana nie mają, a nie raz pisałem raport w tej sprawie, na jakieś 20 raportów sieka raz odpisała, że sprawdzi tych których nicki podałem, najprawdopodobniej tego nie zrobiła, bo by już mieli bana, takie coś jest w chuj łatwo poznać jak podbiegasz do kogoś z potworem, a on w sekundę po zobaczeniu atakuje go z wanda/bolta..
DannRook
02-01-2009, 22:56
Jest takie coś O.o
Bo jak nie ma gmów to spokojnie jechałem na wosso.
No to sobie w następny dzień patrze i widzę, że sieka jest, no to wbijam, żeby sprawdzić czy jest takie coś jak anty-bot system...
Idę moim pro 190 knightem na po tam na demce i orscha, na wosso mam auto uh i auto manas xD i po 2 minutach expienia mam komunikacik od Sieki...
Proszę wyłączyc bota.
Wątpie, żeby ktoś mnie zareportował bo byłem sam na respie, a na pewno Sieka nie chodzi na poh na demce :o bo tam może się zdarzyć co 1000 osoba z botem a na takich respach bally czy queenach to co 2 ; O
Zbanowany Khuramek
02-01-2009, 23:12
Jak pisałem z konta Khuramek : Nie ma takiego systemu.
Na początkach kiedy nie bylo Wosso i t p.
Mortiis mi wmawiał że mam bota bo szedłem i się manasowałem.
Esine Palladin
03-01-2009, 11:42
Niemaja to ludzkie oko widzijak np manasujesz sie na raz i uhasz lub czara i manasa co 0,2 sec...
Ja uzywalem tylko tibi gg do swiatla kiedys.... :P
Cielak znów zbanowany ^^
03-01-2009, 12:03
Owszem. Jest ten system. Lecz jego wadą jest to, że nie wykrywa wszystkich botów, a dobrze napisany skrypt przez osobę, która zna ten system jest niewidoczny właśnie dla wcześniej napisanego programu.
Silkroad
03-01-2009, 13:33
Nie ma systemu, Mortiis ma program taki, który ;
- Jak botujesz i masz automanas, to Mortiis włącza programik i patrzy czy latasz manasem na Siebie, jak nie latasz manasem, a się manasujesz to masz bana, tak samo jest z uhem i sd'kami. Bocenie w trainerze to, Dexoti pisze do kogoś, on nie odpisuje, a wali czary to masz od niego bana gwarantowanego, Tak samo z kasą, że ty masz lota, koleś podchodzi i odrazu zabiera samą kase. Potem jeszcze można sprawidzć jak ktoś trenuje, i go suwasz a on nadal trenuje, lub ma ' chmurki '. Nie ma żandego programu anty'botowego.
Sempacz x3
03-01-2009, 13:40
Owszem. Jest ten system. Lecz jego wadą jest to, że nie wykrywa wszystkich botów, a dobrze napisany skrypt przez osobę, która zna ten system jest niewidoczny właśnie dla wcześniej napisanego programu.
hehe, masz racje, mialem bota, napisanego przeze mnie, kazdy plakal ze bot.. nawet Mortiis pisal zebym wylaczyl bota chociaz nie doszly mu haxy do systemu, i nie mial prawa zbanowac mnie :pi tak wybocilem Assila (480 ek)
@topic
tak, jest system i wykrywa boty typu Anarchy, wosso, scar i auto tibia :p
chociaz nie wykrywa u postaci magicznych, tylko gm sam musi sprawdzic ;d
jak nie chcesz zlapac bana, to graj postacia magiczna, a jak chcesz to graj knightem auto uh i auto manas = ban, chyba ze napiszesz swoj skrypt, ja napisalem, pod wosso, i normalnie auto uh i auto manas i lajtowo sie gralo. :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.