View Full Version : Hah ... :**
Guerinho!~>
02-01-2009, 16:03
Look.. Luko nie moja postac , ss nie moj . Dodam tyle ze jestem old Adrianem x]
http://i40.tinypic.com/se2kpy.jpg
elo .
moim zdaniem powinien to gm sprawdzic ... ;x
silver ghostek
02-01-2009, 16:08
Widze ze spodobalo ci sie frajerstwo ; o
Tak to jest... Luko nie wkleil ss'a, Horus tez nie i ja tez nie... Pewnie jeszcze kilka osob go widzialo i go nie wkleilo. Ale zawsze jest jakis frajer ktorego zrzera zazdrosc i otworzy morde.
Pozdro Dziwko ;]
Hah brawo konfidencie kabluj do GM-ów. Wg. mnie gracze nie powinni się nawzajem wsypywać. Widać jaki pies jesteś.
See You Bo0t
Zbanuj mnie xd
02-01-2009, 16:22
Xd też miałem adriana wiadomo że na cave leci bo selem go na 1270 i w miech jest 1550? no ***** bez jaj abu to dziwka a luko jej kuzyn xd luko w maire normalny przynajmniej
dodam tyle że to costanea = taki bot że chuj
.Kapitan Alkohol.
02-01-2009, 16:23
Look na jej title. Przeciez bedzie bronic meza ;d
A ja myslalem ze Adrian jest no liferem ; oooooo a tu bocik ;)
Hahahaha Luko zalosny jestes widziales mnie na bocie? Nagrales filmik ? Robisz z siebie nooba jakich malo. Sam kazalem napisac Abu to i co myslisz ze jestes kozak ? Bo zrobiles jakiegos screena? Po 1 ty predzej za wyzywanie dostaniesz bana niz ja za cave poki filmiku nie zrobisz nie masz szans a filmiku niezrobisz bo nie lece na cave , wiec sie produkuj dalej
Pozdro Pocwicz
Paladyn Zabijaka
02-01-2009, 16:54
Hahha koles nie osmieszaj sie już .
Debilu wiesz co to ironia?? Najwyraźniej nie :eek: pomysl chociaż raz.
Oprócz tego nie wiem na jakim lvlu grałes adrianem czopie!!
~~Pozdr Poćwicz~~:)
Malahada Astin Old
02-01-2009, 19:14
Oj Costa jestes smieszny.. Powiedz sam ciekawe jak to mozliwe ze w nie caly miesiac wbiles ponad 300 lvl? i jeszcze na takim lvlu : ( A co pisales ze kazales abu tak napisac to nie kazales : ( bo ciebie przed komputerem nie bylo ; / wiem jak to wyglada mozecie nie wiezyc ale wiem jedno nikt nie zdola wbic samemu na queenach cod 300 + lvl w nie caly miesiac...A co do Cwiczenia to mozesz sobie cwiczyc na swojim scarze na manaski. ahoahaohoa A ty Paladyn lizaj dupsko poki mozesz :*
Malahada Astin Old
02-01-2009, 19:57
E Costanea Wpadasz do mnie ? czy dalej tak sobie gadasz ? zeby mnie przestraszyc o nie .. : /
Master Sio
02-01-2009, 22:49
HSuahsuAHUSHuahs Adrian wbil 300 lvl w miech i co kur** szkoda ci?? Expil normalnie siedzi po 24 h i idze spac i co . Jego sprawa co robi. Abu brzydal i tyle . Luko old magalada a i tak gral od 500 lvl i to ze starym szarowal . DOdajesz na skype starego bo sam jestes Debilem. jarasz sie byle qwnem i szczerze Wypierda-- z tad
Zbanowany Khuramek
02-01-2009, 23:22
No niby SS'a masz ale to nic nie udowodni , np. Ja moge wysłać sobie na MC taki tekst i wkleić tutaj.
Pozdro& Poćwisz frajerzysz się troche ;/
@ Do all co piszą o 'frajerowaniu'
Jakby wam ktoś wybił szybę w pokoju podczas expienia na OTS Kingach i byście padli to zaraz na 997 by poszło. Więc ryj.
@TOpic
Śmieć na cave bocie + manasy z hota. :> Do tego wychowany na Tibii. Pozdro & poćwicz - to możesz ty. Poćwicz wychodzenie na dwór. : O
Jeden mądry...
Popieram.
Techniks
03-01-2009, 02:56
Zapytajcie abu jak to tak naprawde było ,a nie oczerniacie tylko coste.
Ps. Macie inny dowód niż to ?
Bo raczej do bana to nie starczy ,wiec możecie się ponapinać tylko ;(
-=Inflamel=-
03-01-2009, 05:54
Hueahuhhuhsuahsuahs
Luko ... akurat wtedy bylem z Costa na tych queenach xD
Przez 24h zarobilem ponad 30k cc z samego dropu a z ciebie jak zawsze sobie jaja robimy boś dzieciak i myslisz ze jak w tibi dajesz rade to w rl tez tak bedzie :D powyzywaj mnie jeszcze pare razy a naprawde sie do ciebie przejade :d
108 km to jakies 1.5h spokojnej jazdy :D
PoZdro :D
@Ps.
ja wbilem ponad 300 lv w 3 tygodnie niecale i có?
niemam akurat innego zajecie to siedze i gram, pozatym byly swieta.. w Hoooj wolnego czasu. Pomyslcie...
Malahada Astin Old
04-01-2009, 16:10
Oj po pierwsze ja nie dodalem tego screena :) ale wiem ze Costa jedzie na cave :} to kazdy potwierdzi co nie lize mu dupska .Ty inflamel wpadaj nie boje sie smieci :) Pozdro pocwicz hoaha dla costy
Malahada Astin Old
04-01-2009, 16:15
Inflamel
nflamel=- Hueahuhhuhsuahsuahs
Luko ... akurat wtedy bylem z Costa na tych queenach xD Oj nie bylo cie wtedy : (( I przestan kit wciskac kotku:*
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.