PDA

View Full Version : n95

Wiele Miałem Kont
02-01-2009, 19:35
Witam
Mam pytanie do kogoś kto ma n95 8GB lub się na niej zna...
Mam teledyski flv i programem MobiTubia mogę je odtwarzać jednak niektóre się tną, wszystko inne mam wyłączone... czemu tak się dzieje?

@Edit
Sorry za zły dział :/... powinno być w pytania. Proszę jakiegoś Modka o przeniesienie.

@down
No all ok, ale mi program odtwarza np. w flv jednak tnie filmik jakby coś nie tak było... a z avi to wiem że mogę zrobić jednak jak na komie nie przerobie, bo na komę bezpośrednio ściągam z youtube.

Ściągnij real playera jak to jest w N73. A co do ścinania, to tak to jest już z tą nokią
jesteś typowym nabijaczem... nic nie wniosłeś do tematu.

@Techniks
ale ja to odczytuje programem do czytania plików flv, a nie Avi... bo ja ściągam na komórkę z youtube, a na komie nie przekonwenteruje :(

Zbanuj mnie xd
02-01-2009, 20:03
mam n95 i karte 8gb znajdz sobie smart movie i przerabiaj flv na avi ; d http://www.pazera-software.pl/products/flv-to-avi-converter/

Techniks
03-01-2009, 02:44
Zły kodek w konwekterze?
Albo źle zkonwetowane.
Sam używam tego co podał zbanuj mnie i działa all ,0 przycinki etc.
Doczytałem kawałek twojego posta i jeśli wyłączasz all to nie koniecznie ram przywracasz ,polecam restart fona...
No ,ale przy 128 ram to nie powinno tak być więc raczej coś źle robisz przy konwertowaniu.

Ściągnij real playera jak to jest w N73. A co do ścinania, to tak to jest już z tą nokią

Widać jak sie ***** znasz.
Real player masz od razu...
A co do twojej opini 'tak to jest z ta noki'a ' jakoś ja nie mam żadnych problemów.

PIH
03-01-2009, 10:41