Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] Soulshade

Demon Killer
11-06-2007, 21:42
Pytał:Demon Killer
Odpowiadał:Soulsahde

Witaj.
Prosiłeś o wywiad więc zaczynajmy.

Dobrze

Na początek przedstaw się ile masz lat,gdzie mieszkasz i jak masz na imie.

Jestem Krzyś. Mieszkam w Gdańsku. Lat mam 14. Chodze to tej samej klasy co Love. On mi podpowiedział ten ots, forum.

Jak zaczołeś swoją przygodę z tibią?

Wraz z Love moim największym ziomkiem z klasy graliśmy na RL Tibi. On deadł na jakimś tower koło thais i dostał ip changera. Wraz z nim skończyłem z RL Tibią. Szukaliśmy OTSów. Pierw zaniosło nas na MasterWorldOTS, ale coś się z nim stało. A potem APO. Jednak wtedy mnie znudziła Tibia. On tylko tam grał. Ja na Mu Online. Na globalu. Niestety nie mam neta i grałem w kafejkach. Teraz też to robie.

Jaki level miałeś na realnej tibi a jaki na apo?które osiągnięcie cie bardziej satusfakcjonuje ?

Na RL Tibi miałem 25 lvl sork. A na APO napisałem, że nie grałem bo mnie w tym momencie znudziła Tibia. Zaczełem grać w MU. A Satysfakcja? Z niczego. Jakie mi to osiągnięcie zdobyć 25 lvl...

Jaka profesja jest według Ciebie najlepsza?

Knight. Może Bloczyć monstery. Bierze kase za to. Dużo HP.Słyszałem, że na APO 2 największe lvl Knighci więc też to o czymś światczy...

Masz rodzeństwo ?

Tak. Młodszą siostre Magde

Ona też pogrywa w tibię ?Lub pogrywała?

Nie gra w tibie. W ogóle nie jest na kompie. Nienawidzi gier. Woli bawić się z koleżankami. Jednak jak dorośnie to pewnie się to zmieni....

Duży level wbiłeś na mu?

Ńa Globalu niewielki bo 70. Ale teraz grywałem z Lovem jednym charze na tym samym OTSie co ty. Jednak daje mu 100% do postaci. Już nie będe grał. Znajde coś innego. Inne zajęcie

Co byś zmienił na forum APO?

Hmm... Nic. Moderatorów jest dość. Jedyny kandydant to catek a on nie chce, Lova nikt nie lubi, ma złą reputacje i odszedł. A może jedynie zmieniłbym styl forum. Od 2 miesiecy mówią, że zmienią a nic nie robią...

Co myślisz o Nabijaczach Postów

Największym był Pan Mati, ale odszedł. Teraz jego role niby Love wzioł... Ale spójrzmy na catka (nic nie mam osobiście). Ma około 600 postów a się nie czepiają. To trochę nie fair....

Ale catek pisze sensowne posty.
Uprawiasz jakieś sporty?

Tak. Piłke nożna. Jestem 2 z najlepszych graczy w klasie. Przynajmije tak mówią koledzy.

Grasz w jakimś klubie?

Nie. Grałem. W Lechi Gdańsk (Junorzy ^^) i Gdania (Juniorzy^^). Teraz tylko W-F.

Aha.
Jaki jest twoj ulubiony klub i piłkarz?

Manchaster United. A piłkarz C Ronaldo. Super tricki robi chociaż dużo osób uważa go za ciota...

Tak jak ja :P

Wymień kilku kumpli z apo jak masz takich.

Hmm... Love ^^. Jedyny chyba. Wszyscy myśla, że Love to ja. Już mnie wpienia jak widze takie posty, Nie mam neta i często jade do Lova na jego kompa. Dlatego mamy takie same IP. Moja rodzine nie stać na internet.... Pierw trzeba się dowiedzieć do końca a potem puszczać jakieś plotki....

Masz jakieś ulubione danie ?

Tak. Pizza i Twister z KFC. A takie domowe to Zrazy. Taka jakaś cieleńcina z cebulą i boczkiem takie zawijane

Chciał byś kogoś pozdrowić lub coś powiedzieć?

Tak. Pozdrawiam moich kolegów z klasy. Nauczycieli (Joke), Pana Giertycha mojego idola (Joke) oraz całe APO a wszczególności APO Team.

Soulshade
11-06-2007, 21:44
Fajnie wywiad o mnie :) Jednak według mnie trochę mało pytań, ale wiem jak trudno wymyślać. Jest kilka błędów estetycznych, ale to mały szczegół. Z pewnością poprawisz to niedługo :)