Zaloguj się

View Full Version : Osoby powoduj?ce debugi...Tras nob ;]

Shadreet
02-01-2009, 21:27
Proszę o zbanowanie tych graczy, powodują co chwilę debugi znanym noob-trickiem 1. 1 na bocie...

Tras Lowe - mam nadzieję że gmowie zbanują tego nooba :

http://i43.tinypic.com/292wr3q.jpg

Legolas sioher i Deferus to samo:

http://i42.tinypic.com/kaphsl.jpg

P.S Wiem, że takich tematów było wiele (więc nie nabijać postów) co nie zmienia faktu, że tacy ludzie powinni być banowani. Jak zobaczę kolejnego nooba to wrzucę screena...

Pozdro

Down@

Exevo nabiłeś posta i wesolutko? po 1 pajacu jest większe prawdopodobieństwo że zajrzą tutaj niż odczytają raporta , raportów wysłałem kilkadziesiąt a gm'a dalej nie ma... po 2 chce pokazać że nie tylko low lvle spamują ale również h lvle i oni również powinni być zbanowani... Pozdro i nabijaj dalej

*Myssqa*@

Myssqa jaki ty jesteś tępy noob ;DDD Noob-kumpel Trasa? Patrz jak próbujesz odwrócić kota ogonem, może nam jeszcze wmówisz, że to nie Tras powodował debugi tylko ludzie chodzący po mapie HAHAHAHA Brak słów normalnie na takie burki ;] Po 2 jest ban za spamowanie i ban za destruktywne zachowanie, pod jedno wchodzi, ze szczególnym uwzględnieniem powodowania debugów.

A wogole po kija stales tam?

Jest zakaz rozumiem poruszania się po mapie ;DDDD

sam tworzysz debugi gdy tam stoisz

oto cała mądrość Myssqi ;] I jak tu takiego nabijacza nie zbanować, no jak ;]?

Exevo knight
02-01-2009, 21:41
Jak sama napisałaś takie tematy już były, to po co wrzucasz kolejny?! GM-owie tu rzadko zaglądają więc musisz napisać raporta. Następnym razem nie zakładaj takich bezsensownych tematów. Gm-owie już na pewno coś z tym robią bo w końcu jeśli tak będzie ciągle to nie będą mieć zysku z pacca :P

Haha, z tym nabijaniem postów to dowaliłaś. Jak aż tak ci zależy na zbanowaniu tych graczy wrzuć te ss`y do mojego temtu: "Debug". Jak narazie dzięki ss`om ukaranych zostało 10 graczy... zobacz xD

*Myssqa*
04-01-2009, 12:11
Nie wiem czy pisanie 1 non stop robi debugi ale nawet jesli tak to on nie powinien dostac bana za tworzenie debogow tylko za spamowanie xd bo za debugi nie mozna chyba bana dostac.A wogole po kija stales tam? chciales patrzec przez godzine jak bija neka a potem go dobic?sam tworzysz debugi gdy tam stoisz,nikogo nie uhales itd. a gdy stalo tam duzo osob a ty przylazles to nei dziwie sie ze debugi sa
Lol a jak jest gdy jest pelno osob w 1 miejscu naraz i rzuca czary non stop? debugi !! OMG ty im przeszkadzasz w biciu sie a np. tego ownera trasa nie znam,znalem old ownera a neko to tez niewiem kto juz wkoncu gra.Nabijacz postów? hah zobacz moje statystyki..konto mam pare miechow a mam tylko 58 postow huasua