View Full Version : Pytanie dot. Sprite Wand
Witam mam pytanie w poradniku do Druida wyczytałem ze najlepiej kupic sprite wand wbic mlvl i isc expic. Tak zrobiłem udałem sie na wyspe amazonek dałem full defa tak jak sie to robi u postaci magicznych i wogole z niej nie trafiam. ?? o co chodzi od czego zaleza jej obrazenia od lvl czy mlvl?
Taki se pazdzioszek
03-01-2009, 12:18
Obrażenia zależą od levela (tak myślę).
Najlepiej kup sobie great fireballe i wal z nich, bo są niedrogie a działają jak UE :P
w sprite wand jest tak jak z innymi bronmi zeby walic najmocniej trzeba miec full atak.
czyli im wiekszy lvl sie ma tym wiecej bijesz z sprite wand, nie zaleznie jaki masz mlvl?
Hipcio Bercix
03-01-2009, 13:09
U mniejszych lvli w hitach liczy sie poziom a nie magic lvl. Na 100 lvlu bedziesz odczuwal zmiany gdy wbijesz wiekszy magiczny. Narazie tak jak up mowili kup gfb i jedziesz tez tak robilem ;)
Night Raven
03-01-2009, 13:27
Na apo jest tak ze im masz wiekszy lvl tym masz wieksze hity. M lvl/skille daja malo.
jacek3332
03-01-2009, 14:22
Obrażenia zależą od levela (tak myślę).
Najlepiej kup sobie great fireballe i wal z nich, bo są niedrogie a działają jak UE :P
Ja się nie znasz to się nie odzywaj.
S wand jest jak zwykła broń dystanosowa, nie zawsze trafia. Skillem do niej jest magic lvl a jej obrażenia są praktycznie nieograniczone. Oczywiście lvl też się liczy ale na początku szybciej wbijesz Mlvl niż lvl.
Kiedyś w demona lałem po 100-200, teraz już nawet do 800 :P.
okej dziekuje wszystkim za pomoc. <<><><znaki><><><>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.