Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Arhadusem przeprowadzony przez Cielaczka _/

Cielak znów zbanowany ^^
03-01-2009, 12:32
Arhadus
Cielak

Począkowe pytania.. skąd pochodzisz, jakie CI imię nadano, czym się interesujesz, ile masz lat ?

Nazywam się Bartek, mieszkam w Lubaczowie, w tym roku będę obchodził swoje 17 urodziny. Głównie interesuję się informatyką, muzyką i [jak każdy chłopak w moim wieku] dziewczynami. ;-)

Ok. No więc może przejdźmy do spraw, tych spraw, dla których forum APO powstało, a mianowicie chodzi tutaj o grę pixelową 2D - Tibię. Jak zaczęła się Twa przygoda ? Kto powiedział, gdzie zaczynałeś ?

Zacząłem dokładnie 4 lata temu, zaczynałem na jakimś serwerze pvp-e, gdyż kolega mnie poinformował, że tam są wolne repsy, mało osób i w ogóle lepsza atmosfera. Szkoda tylko, że żaden z nas nie wiedział, do czego służy ten serwer. ; )

Jakie osiągnięcia zdobyłeś na tym pvp-e i innych, jeżeli grałeś, nie mówię tutaj o APO.. tam przejdziemy potem ?

Na pvp-e zdobyłem około 5k expa, gdyż po wyjściu z wyspy nowych zorientowałem się, że jest to serwer, na którym za zabicie gracza dostajemy punkty doświadczenia. Założyłem nową postać na Aldorze, wbiłem 20lvl i tak zakończyłem swoją przygodę z Tibią, gdyż wyszedł update z Soul Points i nie mogłem już botować na Tibia Black Ice. ;< Po dłuższej przerwie znów zacząłem grać, wtedy zdobywałem różne poziomy, od 20 do 50lvl, w Tibie nigdy nie grałem dla cyferek. ;)

No dobrze. Teraz jak dowiedziałeś się o Armii ?

ots.pl :)

Jakie tutaj poziomy wbiłeś ?

DIablik of Rook - do 125lvl, oraz Mynhat - moja jedyna postać na mainlandzie, na APO również nigdy nie grałem dla cyferek. Gdy wyszła Tibia 7.5 zacząłem interesować się OTSami, a po wyjsciu 7.6 powstało APO z wieloma ciekawymi skryptami i ładną mapą, więc postanowiłem ją pozwiedzać. ;)

Co sądzisz o Armii.. o serwerze. Co byś zmienił ?

Armia od strony technicznej - świetna maszyna, na której hostowany jest ots, profesjonalny mapper, pomysłowy skrypter. APO od strony graczy - 90% botów, 50% dzieci neo/allgero etc. Jeśli chodzi o zmiany to zacząłbym od wali z boterami.

Dobrze.. a co z Forum ?

Nie było mnie tam ponad 2tygodnie, gdyż muszę najpierw poukładać prywatne życie, a komputer i wszystko z tym związane odstawiłem na drugi plan. Mam nadzieję, że moderatorzy pracowali nad porządkiem na forum i jest tak, jak było dawniej, czyli w miarę. ;) Przecież zawsze może być gorzej...

Jesteś gotów na serię szybkich pytań ?

Tak ;)

Komputer czy dziewczyny ?

Dziewczyny

Ja czy Ty ? xd

My :D

Żyć czy umierać ?

Żyć

Karaś czy Elvan ? ( w końcu to jeden chuj)

Elvan

Kasa czy miłość ? (Od dziewczyny)

Miłość

MMORPG czy RPG ?

RPG

Dobra, teraz może coś z serii skojarzeń. Gotowy ?

Tak :)

Forum ?

Ja ?

Sex

BMW ?

Fiat 126p

Tibia

Tylko gra

Rodzice

Dom

Muzyka ?

Część życia

Dobra.. koniec tych pytań. Doszliśmy do ostatniego etapu.. Pozdrowienia.. chciałbyś kogoś pozdrowić ?

Mame i wszystkich, o których zapomniałem. ; *

Dzięki za poświęcenie czasu, żegnam :)

Cya :)

Aha...
03-01-2009, 12:44
Wywiad z beznadziejną osobą _/. Rób wywiady z ciekawszymi osobami. 5/10.

Night Raven
03-01-2009, 12:47
Za malo pytan, dobre kolory da sie czytac . 6/10

Silkroad
03-01-2009, 13:11
Troche zamało pytań o forum ;PP Ale wywiad kox, ciekawe pytania, mądre odpowiedzi xD, Czekam na więcej wywiadów w twojim wykonaniu Cielaczku ;) xD. 10/10 oczywiście.

Nakomi Takahata Old
03-01-2009, 13:17
Ja tak koledzy up malo pytan itd dla zachete 7/10 :D

Ktoś
03-01-2009, 13:31
Mam pytanie do Arhadusa.
Ty masz na imie Bartosz, czy Bartłomiej? :D

#Topic
Wywiad taki sobie szczerze mówiąc...
Mogłeś zadać 3x tyle pytań jak napisali moi przedmówcy.
Estetycznie, ładnie to wygląda ;)

Daaron
03-01-2009, 13:50
Mam pytanie do Arhadusa.

#Topic
Wywiad taki sobie szczerze mówiąc...
Mogłeś zadać 3x tyle pytań jak napisali moi przedmówcy.
Estetycznie, ładnie to wygląda ;)

Ty jesteś kox z tymi imionami ^^.

@Topic
Mi sie wywiad podobał pytania nie są złe ale, strasznie krótkie, mało rozwinięte, mimo to wszystko jest napisane estetycznie. Jednak polecałbym na przyszłość bardziej rozwinąć rozmowe.

Plener123
04-01-2009, 19:20
Ładny,przejrzysty wywiad,tylko trochę mało pytań.Ale i tak wywiad bardzo ładnie przeprowadzony,mądre pytania i odpowiedzi.
Pozdrawiam!

Arhadus
18-01-2009, 20:18
Mam pytanie do Arhadusa.
Bartłomiej Piotr Jakub. ; d

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.

Mystic
19-01-2009, 18:49
Też mam na imię Bartek xD za to 8/10:D:D:D:D

handlarz_narkotykow
19-01-2009, 19:06
Zabrakło kilku szczegółowych pytań, których nie będę wymieniał.
Podobał mi się wywiad, no ale trochę za krótki. 5/10.
Mogłeś go bardziej dopracować.

Osecik
19-01-2009, 19:07
Co wy tam gadacie :D Mi sie wywiadzik bardzo podoba.... Konkretne pytania i odpowiedzi i juz xd
9/10

Tett
20-01-2009, 10:51
Ja też Bartłomiej. :<
Co do wywiadu, krótki, fajny. ;)

muflon-free
20-01-2009, 14:47
Co tu dużo mówić, wywiad krótki, dobre kolory pytania i odpowiedzi też były w miarę ładnie formułowane tak więc mmmm 6.5/10 :) Pozdrawiam.

Gover
20-01-2009, 15:45
Temat- Zje****,Osoby-Niezaciekawe,Ogólnie to 2/10.:rolleyes:

Takarji
24-01-2009, 09:22
Wywiad z beznadziejną osobą _/. Rób wywiady z ciekawszymi osobami. 5/10.

Czemu z beznadziejną ? ;0
Nawet go nie znasz :o
Pozdro&Poćwicz
Wywiad może być.